İşte 50 yasına gelmiş is biraz sıkıntılı. Yeliz abla aralıksız dirdir ediyor sonra sinirinden ağlayıp temizliğe sarıyor. Trajikomik bir çift yeliz ablanın da sinirleri harap sürekli her ortamda bu sorunu anlatıyor herkesten bir çare bekliyor
Hiçte sıkıntılı değil, özel sektörde üst düzey bir departmanda çalışmayacak ki, minik yerler var Yeliz ablanız yaşında insanları çocuk, evlilik vb sıkıntılar çıkarmaz denilerek alan küçük işletmeler var.
Anlatarak deşarj oluyordur lakin çareyi çevreden beklememeli, çare kendisinde çünkü, hepimiz burada fikir veriyoruz ama Yeliz ablanız hepsine ı-ıh olmaz, yapamam, edemem derse Vedat beyi kolundan tutup bizim atmamızı bekleyemez değil mi?
Çevresinde ona uygun iş bakacak ama az ama çok demeyecek girip çalışacak, boşanmayan ama eşini kafaya takan bir kadın için inanın en makul yol bu ya da kendini kurslara verecek, faal aktif kadın olacak, kendi hayatını kendi özelini oluşturacak.
Hiçte sıkıntılı değil, özel sektörde üst düzey bir departmanda çalışmayacak ki, minik yerler var Yeliz ablanız yaşında insanları çocuk, evlilik vb sıkıntılar çıkarmaz denilerek alan küçük işletmeler var.
Anlatarak deşarj oluyordur lakin çareyi çevreden beklememeli, çare kendisinde çünkü, hepimiz burada fikir veriyoruz ama Yeliz ablanız hepsine ı-ıh olmaz, yapamam, edemem derse Vedat beyi kolundan tutup bizim atmamızı bekleyemez değil mi?
Çevresinde ona uygun iş bakacak ama az ama çok demeyecek girip çalışacak, boşanmayan ama eşini kafaya takan bir kadın için inanın en makul yol bu ya da kendini kurslara verecek, faal aktif kadın olacak, kendi hayatını kendi özelini oluşturacak.
Aynen okudum yazdiklarinizi bakalım iyi bir ayrilik blof yapsın olmazsa is bakacak çalışsa adam hiç para vermez .yani yine karın tokluguna yaşar kendı kararı artik gerisi ben de diyecek birsey bulamiyorum
İşte 50 yasına gelmiş is biraz sıkıntılı. Yeliz abla aralıksız dirdir ediyor sonra sinirinden ağlayıp temizliğe sarıyor. Trajikomik bir çift yeliz ablanın da sinirleri harap sürekli her ortamda bu sorunu anlatıyor herkesten bir çare bekliyor
Çocuk bakabilir ,evden yemek yapabilir hastanelerde yemek servisine,kreşlerde yemek yapmaya ve servisine, temizliğine bir sürü adam arıyorlar onlara bakabilir.
yeliz ablayla yaklaşık aynı yaştayız.vedat abi de tahminimce eşimle aynı yaşlardadır.şimdi,eski insanlar biraz cimri olur,söylemesi ayıp.kişisel temizliğine dikkat eder ama öyle ben mobilyaları değiştirmek istiyorum dersem,eşim de hemen yarın git bak alalım demez.
bunu söylemenin bintürlü yolu var diyecektim ki...oldum.50000 tl lik mobilya ,kadın olarak bana bile çok geldi yani.vedat abiye saygılar diyorum ve çekiliyorum.
yeliz ablayla yaklaşık aynı yaştayız.vedat abi de tahminimce eşimle aynı yaşlardadır.şimdi,eski insanlar biraz cimri olur,söylemesi ayıp.kişisel temizliğine dikkat eder ama öyle ben mobilyaları değiştirmek istiyorum dersem,eşim de hemen yarın git bak alalım demez.
bunu söylemenin bintürlü yolu var diyecektim ki...oldum.50000 tl lik mobilya ,kadın olarak bana bile çok geldi yani.vedat abiye saygılar diyorum ve çekiliyorum.
Yeliz abla bosansin, mallarin yarisini alsin. Tazminatini da nafakasini da catir catir yesin. En azindan evli oldugu zamandan daha cok para gecer eline. Ustune adamin pisligini cekmek zorunda kalmaz.
Zaten 20 senesini heba etmiş bir 20 yıl daha yaşayacağı ne malum Yeliz Hanım'ın ? Madem maddi sorunu yok, varlıklı bir aileden de geliyor bassın tekmeyi adama. Çekilmez yahu, hem cimri hem pis. Yani kadıncağız hayata Vedat' ın pisliğini temizlemek için mi geldi ?
Yeliz abla bosansin, mallarin yarisini alsin. Tazminatini da nafakasini da catir catir yesin. En azindan evli oldugu zamandan daha cok para gecer eline. Ustune adamin pisligini cekmek zorunda kalmaz.
Çok sevdiğim bir komşu ablam için açıyorum bu konuyu kendisi sizin de yorumlarinizi merak etti hanimlar bi fikir verin dertleselim.
Şimdi bizim bi Yeliz ablamiz var .Yeliz abla 20 senelik evli kocası Vedat iyi br yerden emekli .Sorunları Vedat abinin pintiligi ve pis kişisel bakımına önem vermemesi.
Bu Vedat abi eve minimum para bırakıyor sadece yeme icme .Yeliz ablanın kisisel ihtiyaçlarına asla para vermiyor.iddiasina göre bankada çok yüklü bir parasının olduğunu söyluyor. Mesela yeliz ablayi mobilya alıcam sana diye mağaza mağaza gezdirip sonra almıyor. Durduk yerde bugün alıcam yarın alıcam deyip kadını umitlendirip aglatiyor. Mobilyari çok eski Yeliz abla haklı olarak durum da varsa iyisini almak isityor. Yani adam bi laf atıyor şunu söyle yapacam böyle yapacam diyor sonra param yok deyip çekiliyor.seni oynatmak hoşuma gidiyor diyor .
Kişisel temizliğine önem hiç vermiyor Yeliz abla da sinirden stresten kendini temizliğe veriyor iğne deliğine kadar hergün siler supurur.
Yeliz abla da bu oyunlarina dayanamayip hakaretleri sıralıyor ama Damon umrunda bile olmuyor.
Yalnız Yeliz abla durumu iyi olan bi sayılı bi aileden geliyor maddi olarak .adam da tam tersi fakir bi ailenin iyi meslek sahibi olmuş oğlu adamın ailesi de pis ve pinti.
Psikiyatriye de gidiyorlar .Dr ilaçla tedavi şart diyor bir çocuğu üniversite okuyor 20 sene sonra ayrilmakta istemiyor.
Fakat varlık içinde yokluk çekmek kadına dokunuyor. Adam suan çok kötü bir işte çalışıyor sırf boş kalmamak için. İşte böyle bir düğüm. . Olumlu olumsuz her fikire açik yorumlarinizi bekliyor.
Bence adamı boşanmakta geç bile kalmış
Gitsin avukata adamın banka hesaplarına tedbir koydurtsun. Sonra herif boşasin çatır çatır. Eski mobilyaları adama yadigar diye bıraksın.