- 13 Ocak 2023
- 104
- 160
- 33
- 33
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #11.901
Bunlar erken gebelikmi normal mi kızlar. Eve gidince bakıcam bir kaç adet var bende markasını bilmiyorum. Sahte çıkartan vardı bitane onu kullanmak istemiyorum. Comfortmu ne diyorlardı kızlarArtimed T1 T2 olandan ve laboquick var

Batın ne zaman
 Batın ne zaman 29 mart muhtemelen canim senin?
 29 mart muhtemelen canim senin?
		 bir de yanlış hatırlamıyorsam Van dasın sen. Ben de Bitlis'teyim
 bir de yanlış hatırlamıyorsam Van dasın sen. Ben de Bitlis'teyim  

bitlisli misin
 bitlisli misin 

Tatvan'da olsaydın keşke ora daha guzel
 Tatvan'da olsaydın keşke ora daha guzel 

benim babamında karaciğerinde hemanjiom var her yıl kontrol ettirir sadece. Çok şükür o da bir sıkıntı yaşamadı.baban da yaşamaz İnşAllah
 benim babamında karaciğerinde hemanjiom var her yıl kontrol ettirir sadece. Çok şükür o da bir sıkıntı yaşamadı.baban da yaşamaz İnşAllah  

ah o günlerde ne güzel muhabbet dönerdi grupta. Gebeliği unutup birbirimize sarmıştık
 ah o günlerde ne güzel muhabbet dönerdi grupta. Gebeliği unutup birbirimize sarmıştık 4 gün gecikti bu ay. Ramazan’da da deneyip olmazsa doktora gidicem. Hem artık doktorumun verdiği bekleme süresi de tamamlanmış olacak. Sen ne yaptın nasıl ilerliyorsun
 4 gün gecikti bu ay. Ramazan’da da deneyip olmazsa doktora gidicem. Hem artık doktorumun verdiği bekleme süresi de tamamlanmış olacak. Sen ne yaptın nasıl ilerliyorsun