- Konu Sahibi bebekheyecani
- #13.961
merhaba kızlar birşey danışmak istiyorum duphaston adet öncesi olan lekelenmeleri engeller mi direk adetmi olunur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aayy amaan gozun aydınn canım benımmm❤Saglıkla gecsın tum hamılelıgın ❤Kızlarr keseyi gördüm ben cok sükür 5 haftalık
kuzucum hıc kullanmadıgım ıcın malesef bır yorum yapamıyorummerhaba kızlar birşey danışmak istiyorum duphaston adet öncesi olan lekelenmeleri engeller mi direk adetmi olunur

canım bende ilk defa kullanıyorumda bakalım biraz daha bekleyeyim :)kuzucum hıc kullanmadıgım ıcın malesef bır yorum yapamıyorum
Çok sevindim canımKızlarr keseyi gördüm ben cok sükür 5 haftalık

Masallah canımKızlarr keseyi gördüm ben cok sükür 5 haftalık

Papatya220
  maşallahhhh, Allah tamamına erdirsin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde.

Papatya220
  maşallahhhh, Allah tamamına erdirsin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde. Amin kuzummmaayy amaan gozun aydınn canım benımmm❤Saglıkla gecsın tum hamılelıgın ❤

isteyen herkese nasip olsun insallah
 isteyen herkese nasip olsun insallahCok sagol canımm

O kadar bekledim 5 haftalık cıktı bakÇok sevindim canım
İstikrarlı kadınsın vesselam

cok sükür
 cok sükürAminnnnn insallahhhh allah isteyen herkese nasip etsin kuzumPapatya220 maşallahhhh, Allah tamamına erdirsin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde.
Bu güzel haberleri tüm anne olmak isteyenlerden alalım inşallah tez zamanda :)))))))
Senin yolundan ilerleyecem bakalım olursaO kadar bekledim 5 haftalık cıktı bakcok sükür

Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşaallahKızlarr keseyi gördüm ben cok sükür 5 haftalık

Canım testte bariz var hiç yalancı gibi değil. 4 gün önce daha kana geçmemiştir belki. Bu da az beta değeri silik çünküKız daha yeni kan verdimwalla yok negatife 0.02 hemde yarın randevu aldım artık
22 23 martta olmuş tatlımKızlar merhaba yumurtlama olmuş mı
Teşekkürler canım bana olmadı dediler değerlendiremedim bile çok üzgünüm22 23 martta olmuş tatlım

aşırı adet sancım var bu arada
aşırı adet sancım var bu arada  
			 Happen94

Happen94

Papatyamaviss

Papatyamaviss

fnd_50

fnd_50

melegim can

melegim can

imagination forever
 ve etiket yapmayı unuttuğum diğer kızlar tecrübenise güvendiğim için etiketledim kusura bakmayin

imagination forever
 ve etiket yapmayı unuttuğum diğer kızlar tecrübenise güvendiğim için etiketledim kusura bakmayin