- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #14.041
Parça olarak gelen şeyler rahim iç zarımız da olabiliyor. Her ay rahim içimiz bildiğin yılan deri değiştirir gibi kendini yeniliyor.Kızlaaar reglin parça parça gelmesi kist temizlenmesine mi işaret? Benim her ay öyle oluyor bazen bir parmağın yarısı kadar geliyor ilk üç gün hemde

düşük yapıyormuş gibi ağrılı ve parçalı oluyor hani test yapmasam diyeceğim ki her ay kimyasal düşük yaşıyorum o derece
 düşük yapıyormuş gibi ağrılı ve parçalı oluyor hani test yapmasam diyeceğim ki her ay kimyasal düşük yaşıyorum o derece

yeter ki Rabbim istesin
 yeter ki Rabbim istesin 
 hangi marka aşkım testin ay inşallah bebeğin seninledir
 hangi marka aşkım testin ay inşallah bebeğin seninledir insallah canım
 insallah canım 

çok terbiyesizler olduğu yerde rezil edin hiç çekinmeyin ..ne bu rezillik kaç saattir bir imza için bekliyorum deyin ,herkesin içinde bak bakalım nasıl eli ayağı dolaşıyor hepsinin ben biraz haksızlığa karşı gelemiyorum direk tepkimi koyuyorum sizde  susarsanız çok yaparlar saçmalık yani herkesin işi gücü var bütün günü orda öldüremeyiz ya
  çok terbiyesizler olduğu yerde rezil edin hiç çekinmeyin ..ne bu rezillik kaç saattir bir imza için bekliyorum deyin ,herkesin içinde bak bakalım nasıl eli ayağı dolaşıyor hepsinin ben biraz haksızlığa karşı gelemiyorum direk tepkimi koyuyorum sizde  susarsanız çok yaparlar saçmalık yani herkesin işi gücü var bütün günü orda öldüremeyiz ya  boşver moralını bozma bu arada sen bidaha orda çektirtme nerde çektirdin acaba?  Senin işin hall olsunda  daha da gitmezsin inşallah gerek kalmaz terbiyesizlik diz boyu zaten insanlar çok değişmiş hal hareket Allah sonumuzu hayır etsin
  boşver moralını bozma bu arada sen bidaha orda çektirtme nerde çektirdin acaba?  Senin işin hall olsunda  daha da gitmezsin inşallah gerek kalmaz terbiyesizlik diz boyu zaten insanlar çok değişmiş hal hareket Allah sonumuzu hayır etsin