- 11 Eylül 2021
- 1.597
- 1.071
- 83
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #9.881
Daha önce iki kez gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum umarım yararı olur6 sında çatladı yumurtam bu ay erken yumurtladım sanırım. Bugün 10.gün oluyor değer nasıl hiçbir bilgim yok sizce nasıl
 Değerin güzel 10 ve üstü kesin gebelik olarak değerlendirilir ama henüz çok minnak . 3 kez 2 günde bir kan testi ver canım. Değerin yükseliyor mu azalıyor mu takip edilecek değerin en az 2 katına çıkması lazım ki sağlıklı bir gebelik mi anlaşılsın . 2 katına çıkarsa endişelenmeni gerektirecek hiçbir şey yok demektir o zaman da gebeliğin tadını çıkar rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Değerin güzel 10 ve üstü kesin gebelik olarak değerlendirilir ama henüz çok minnak . 3 kez 2 günde bir kan testi ver canım. Değerin yükseliyor mu azalıyor mu takip edilecek değerin en az 2 katına çıkması lazım ki sağlıklı bir gebelik mi anlaşılsın . 2 katına çıkarsa endişelenmeni gerektirecek hiçbir şey yok demektir o zaman da gebeliğin tadını çıkar rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 

zaten tam da kızarma yok değil mi?
 zaten tam da kızarma yok değil mi?  

adet 30 da bekliyorum bkalım
 adet 30 da bekliyorum bkalım
		 yalnız hamile kalırsan sen bebeğinin cinsiyeti merakla bekliyorum.
 yalnız hamile kalırsan sen bebeğinin cinsiyeti merakla bekliyorum.  

çünkü bata yakın spor yapmıyorum hamileysem bir şey olur diye. Hamile olmadığımı kabulleniniz yükleniyorum spora
 çünkü bata yakın spor yapmıyorum hamileysem bir şey olur diye. Hamile olmadığımı kabulleniniz yükleniyorum spora