Kahvaltıyla mı? Kan şekerim düşerdi şimdiye kadar hastanelik olmuştum. Bizim ki biraz genetik, halalarıma çekmişim ben, manken gibi hatunlarBukadar yemeye 60 kilo demek,adaletine tüküreyim dünya. Kahvaltıyla duruyorum meyve,kuruyemiş asla yemem sevmem,73 kilo 71 boy
Ya ablacım, derdim kilo vermekten çok, yememek. Davetlere gitmeye utanıyorum vallaOhh valla kızım ne güzel yemişin ya bende dolaptaki tatlıyı çıkarıp yazdıklarını tekrar okurken yiyim de seni yalnız bırakmayayım bari,kendimi feda ediyorum senin için bak kimseler yapmaz
En iyisi bence bi diyetisyene gitmen hem doyarak zayıflayabileceğin kürler var ama tabi kan testine vs bakmaları lazım ama sen zaten bunları biliyosun sağlıkçı olarak.
İşte tek sorunum bu sağlıksız besleniyorum. Kendimi durduramıyorum. Yemeyince mutsuz oluyorumSağlıklı şeyler yemediğiniz aşikar ama spor filan da yapıyormuşsunuz. Belki de ondan anca dengeliyordur. En azından akşamları kesmeniz çocuklar da varsa faydalı olur. Abur cubur yemeye alışmazlar. Kuruyemiş, meyve tüketmeye çalışırsınız tatlı yerine.
AslanE bu ben
Bende sürekli mutfaktayim
sürekli yerim
yemeyi cok severim cünkü
Sporumu da yaparim, 2 de cocuk dogurdum mecbur hareketim de cok
Hani yiyprsun kilo almiyorsunculardan degilim
Yiyorum kosuyorum bir yandan sizin gibi
Vucudumu aclik psikolojisine asla sokmam
Bol bol yedigim icinde vucut da yakiyor gibime geliyor
Boga burcu musun sen
Bogayim da, bizi hep yiyor derler merak ettim
Bir sağlık sıkıntınız olmadığınıza eminsiniz değil mi?Aslanburcuyum. Ben sık sık, çok yiyorum. Yedikten bir saat sonra açım Malesef
internette duygusal yeme, yeme ataklari ile ilgili yazilar okuyun.durumunuz diyetosyenle olucak bisey degil.psikolojik.Aslanburcuyum. Ben sık sık, çok yiyorum. Yedikten bir saat sonra açım Malesef
T3-T4 lerime baktırdım normal çıktı. Kilomun sabit kalması genetik diye düşünüyorum.Sizin durununuzu sadece hamileliklerimde yasadim.
3 dogum yaptim suan 1.75 59 kiloyum ama cok yesem alirim yani.istahim hic yoktur
Sizin ki baya enteresan bir durum.
Bir doktora gorunun ayrintili bilgi alin sorun yok diyolarsa istahinizda varsa yemeye devam ,vucut yakiyo demek ki
Her türlü testleri yaptırdım sıkıntı yok. Hareketli bir hayatım var ve spor yapıyorum. Biraz da genetik sanırımBir sağlık sıkıntınız olmadığınıza eminsiniz değil mi?
Tek öğün yaşıyorum ve gram kilo veremiyorum.
Ama...
Çocuklardan önce zayıftım ve güzel yemek yerdim, pis beslenir gece yemek yemeğe bayılırdım.
Onların nanelerini şimdi görüyorum vücudumda.
Millet diyet diye benim yediğimin 2 katını yiyip zayıflıyor, ben açım aç ve tombişim
Evet yaa, bende böyle düşünüyorum. Aklım fikrim akşam ne yesem, sabaha ne hazırlasamda.internette duygusal yeme, yeme ataklari ile ilgili yazilar okuyun.durumunuz diyetosyenle olucak bisey degil.psikolojik.
Yaa yemek sorun değilde, davetlerde de durduramıyorum kendimi.Oh bu hayatı sen yaşıyosun
Ooff işde en büyük korkum bu. İler de alırsam. İşin garip tarafı hamileliklerimde 12 kiloyu geçirmedim.Seninle aynı durumdaydım. Ta ki evden çalışmaya başlayana kadar.... Yoğun tempo durunca hızla kilo almaya başladım çünkü hareketsiz de olsam alışkanlıklar değişmiyor. Spor falan da ise yaramadı. Üzerine de hamilelik derken 48 kilodan 78 kiloya çıktım. Iki s3nedir yeme aliskanligimi değiştirdim ve 60 kiloya yeni indim. Yani şimdi sorun olmayabilir ama ileride olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?