Merhaba bayanlar ;
Evet!. Çok yiyorum ve hiç doymuyorum. İnanılmaz aç hissediyorum kendimi. Mutluyken, üzgünken hep yiyorum. İştahımın kapalı olduğu tek bir anım bile yok. Takıntım kilo değil. O kadar yememe rağmen 173 boy, 60 kilodayım. Boyuma göre kilomun normal olduğunu düşünüyorum ama bir 58 olsam fena olmaz diyorum.
Gelelim konuma etrafımdaki insanlar bu konudan çok müzdarip, özellikle iş arkadaşlarım ilerde bu yeme bozukluğumun başıma dert olacağını ve bir süre sonra kilo alacağımı, sağlığımın bozulacağına inanıyor. O kadar çok bu durumu söylüyorlar ki evhamlanıp ay da bir rutin kan testi yaptırıyorum. Tartıdan hiç inimiyorum

hiçbir şey çıkmıyor sonuçlarımda.
Sağlık çalışanıyım yeme düzenim iş hayatım da bozuldu, nöbet usulü çalıştığım için gece uyanık kalma adı altında elime ne geçerse çantama koyar, aralarda sürekli ağzıma birşeyler tıkıştırırdım. İş hayatıma ilk başladığım da 54 kiloydum, 2 doğum yaptım 60 oldum.
Tatlı krizlerim vardır mesela, hiç affetmem. Artık tatlıyı kararın da yiyeceğim dediğim vakitler de bile en fazla 1 gün dayanabiliyorum. Sevdiğim bir yemeği tabak tabak yerim (hoş sevmediğim yok gibi). Ayrıca spor da yapıyorum. Spor hocam mola dediği vakit götürdüğüm çikolatalara saldırıyorum, spor hocamın manalı bakışlarının altın da iki tane çikolatayı anın da yiyorum.
İştahımı açıyorsun, senin yüzünden kilo alıyorum diyen arkadaşlarımı hiç saymıyorum. Eşim desen o da ayrı bi sıkıntı oldu, ona da bulaştı bu durum. Akşam yemeği, tatlı, çayın yanına kek, kolanın yanına çekirdek, kahvenin yanına lokum, meyve olarak günü kapatıyoruz. Şu sıralar kafama haylice takılıyor, iler de bi sıkıntı olur mu acaba? Yeme düzeni bu şekilde olup şeker, tansiyon, kolesterol gibi sağlık sorunları yaşayan oldu mu? Ya da kilo olarak geri döner mi bana? İştahımı nasıl kesebilirim ya da?