Yeme İçme Koku

kkarems

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
1.268
982
123
4 sene geçtikten sonra çoğu şeyden ziyade evet karın ağrısı mide bulantı sürecini tamamen unutmuşum.İlk hamileliğimdede bulantılarım kurnalarım halsizliğimhatta ve hatta bayılma noktasındaydı soluğu hep hastanede alıyordum diyebilirim.ama yemeğimi gayet güzel yiyebiliyordum bulaşığın yemeğin yetişebildiğim kadarını yapabiliyordum. Şu an ise herşey tam tersi sevdiğim yiyecekleri bile yiyemiyorum yani hiç bir şey yemesem görmesem hatta kokusunu bile almasam olur durumundayım. Mide bulantılarım kusmalarımve mide yanmam aşırı fazla. Artık maden suyu falan da işe yaramıyor. Aslında doktorum bulantı için çok güçlü bir ilaç verdi aldık ama yeniden ecz geri verdim içeriği çok güçlü bir ilaç hamilelerin kullanması önerilmiyor lakin bazı doktorlar yazabiliyormuş. Yani ne yapacağımı şaşırdım artık gayet güzel yemek hazırladım bugün de ama ne kadarını yetebildin deseniz bir kase bile etmez.Çok yemek yemek tabi ki iyi değil ama ben hem kendimi bu şekilde ağrılı sancılı yanma vs herşey bir arada hissediyorum.Ikinci hamileliğim malesef küresel bir soruna denk geldi ve belki bunları psikolojik yaşıyorum bilemiyorum ama evde cam kapı herşey açık koku olmasın. Bir yemeği düşünmem bile direkt istifra sebebi. İstifra ve bu şekilde mide yanması yaşayan ilk hamileliğinde bu yana tam tersi olan dostlarım paylaşımıma yorum yapmanızı isterim. En azından napılması gerektiğini sizlerdende duymak isterim.

Öncelikle Gecmis olsun, Süt Için.
Süt Ve normal yoğurt tüketin göreceksiniz iyi gelecek.

Öncelikle Gecmis olsun, Süt Için.
Süt Ve normal yoğurt tüketin göreceksiniz iyi gelecek.
Teşekkürler, süt sade içemiyorum malesef yoğurtta ancak cacık şeklinde ama şu an onları bile görmek istemiyorum yani hiç birşey denebilir kepekli galeta ile midemi stoklamaya çalışıyorum ama bakalım.

Teşekkürler, süt sade içemiyorum malesef yoğurtta ancak cacık şeklinde ama şu an onları bile görmek istemiyorum yani hiç birşey denebilir kepekli galeta ile midemi stoklamaya çalışıyorum ama bakalım.
Mide yanmaniza bunlar iyi gelir. En Azindan Bende cok fayda etmişti kaldiki Sürü Hic sevmem mide yanmam, illeri saftaydi boğazima kadar alev cikiyordu.

Mide yanmaniza bunlar iyi gelir. En Azindan Bende cok fayda etmişti kaldiki Sürü Hic sevmem mide yanmam, illeri saftaydi boğazima kadar alev cikiyordu.
Bende bi deneyeyim ama nesquikle işe yarar bence yine ama o kadar zor ki yani kepekli galeta yiyorum çubuk kraker dolu ev keza maden suyuda onların bile hiç bir faydası yok ceviz badem hak getire hiç biri bi çözüm olmadı şu derdime , sizin dediğinizi kakaolu bi şekilde deneyebilirim ancak çünkü ben çocukluğumdan beri içemeyen bir insanım . Çok teşekkürler sizde iyisinizdir şimdi umarım

Back
X