- 15 Şubat 2013
- 25.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.462
- 798
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
Saydiricaktim daha da sizmisim hfhdhdhAldatilip boşanmak için annesinin bos evinde bekleyen arkadaşın konusu
En son kocasına saydırıyordun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saydiricaktim daha da sizmisim hfhdhdhAldatilip boşanmak için annesinin bos evinde bekleyen arkadaşın konusu
En son kocasına saydırıyordun![]()
Bu şekilde hiç servis etmiyorum.Ya bişey sorucam kizlar, hiç tavuğu soslamadan haşlayıp pilav yanında servis ediyo musunuz eşinize ama misafire değil?
Ben yapmıyorum ama annem çok yapar bunu neden yemek olmuyormuş ki eşine göre.Bunlarin hepsini kocama okutucam, tavuğu haslayinca sanki anasını kesip pisirmisim gibi bı tavirlar, haşlanmış tavuk yemek değilmiş![]()
Tavuk suyuna pilav.Ben yapmıyorum ama annem çok yapar bunu neden yemek olmuyormuş ki eşine göre.
Ben tavuğu ayda bikac kez ancak yapiyorum çocuklar tavuk yemesin diye. Belki çok yapsam yapardım bu şekilde gayette yemek yani bence. Ama tavuk haşlamanın yanına pilav ben çok uyusturamadim canım. Ne olmalı bence onuda şuan bilemedim.
Tavuk suyuna pilavı severimde tavuk haşlama yanına pilavı ben uyduramadim normalde uyuyodur belkide başkalarına göre. Size uyuyor demekki ne güzel afiyet olsun kötü bişey demedim ciddenTavuk suyuna pilav.![]()
Benim koca da bugilden. Garnitürlü pilavla, haşlanmış tavuk severim. Ne zaman yapsam surat astı, yemek mi bu, başka ne var dedi? Pis nankör.Bunlarin hepsini kocama okutucam, tavuğu haslayinca sanki anasını kesip pisirmisim gibi bı tavirlar, haşlanmış tavuk yemek değilmiş![]()
Diyalogun ortasına dalıcam ama tavuk haşlamanın yanına nasıl pilav uymaz ya. Tavuk pilav diye bişey var, haşlayıp didikliyoruz işte tavugu. Ayrıca tavugun her türlüsünün en iyi yancısı pilavdır bence. Çok şaşırdım şuanBen yapmıyorum ama annem çok yapar bunu neden yemek olmuyormuş ki eşine göre.
Ben tavuğu ayda bikac kez ancak yapiyorum çocuklar tavuk yemesin diye. Belki çok yapsam yapardım bu şekilde gayette yemek yani bence. Ama tavuk haşlamanın yanına pilav ben çok uyusturamadim canım. Ne olmalı bence onuda şuan bilemedim.
Diyalogun ortasına dalıcam ama tavuk haşlamanın yanına nasıl pilav uymaz ya. Tavuk pilav diye bişey var, haşlayıp didikliyoruz işte tavugu. Ayrıca tavugun her türlüsünün en iyi yancısı pilavdır bence. Çok şaşırdım şuan![]()
Ben tavuk olsam pilavsiz yenmeme müsaade bile etmemDiyalogun ortasına dalıcam ama tavuk haşlamanın yanına nasıl pilav uymaz ya. Tavuk pilav diye bişey var, haşlayıp didikliyoruz işte tavugu. Ayrıca tavugun her türlüsünün en iyi yancısı pilavdır bence. Çok şaşırdım şuan![]()
Haşlama değil haşlanmış tavuk diye okudum ben yukarıda. Ama sizin dediğinizin de yanında gayet pilav olur yaniHaşlama şey değil mi ya irice soğan havuç patates tavuk epey sulu oluyor hasta yemeği tarzında.Bence de pilav olmayabilir yanında.
Haşlama değil haşlanmış tavuk diye okudum ben yukarıda. Ama sizin dediğinizin de yanında gayet pilav olur yani![]()
Valla daha akşam tavuk pilav yedim. Diyetimi bozdum bunun için. Ne demek olmazBen tavuk olsam pilavsiz yenmeme müsaade bile etmem![]()
Yok be yanlis anlamam benTavuk suyuna pilavı severimde tavuk haşlama yanına pilavı ben uyduramadim normalde uyuyodur belkide başkalarına göre. Size uyuyor demekki ne güzel afiyet olsun kötü bişey demedim ciddenyüzyüze konusmayinca böyle bazen karşı taraf yanlış anlayabiliyor anlamayin diye baştan soyliyim dedim.
Şu tarifi daha önce canlı ya da ölü tavuğa dokunmamış birine en baştan anlatır mısınız aciba:/ çok canım çekti:/Yok hayır ben az haslıyorum böylelikle hiç dagılmiyor bütünlüğünü koruyor. Fırında 70 dk civari güzel oluyor tavsiye ederim. Özellikle ballı sosu. Üzerinde bu şekilde bir sos olunca hem kurumuyor hemde çok lezzetli bir tat oluyor. Bal veya limon kokusu hiç gelmiyor pisince lezzet ve kızarma amaçlı.
Ben de katiliyorum size. Biz de eskisi gibi su olsun bu olsun hazirlik yapmiyoruz. Cocuklu ise hazirliyorum pizza malzemelerini, cocuklari cagiriyoruz kendileri sef gibi istedikleri sekilde pizzalarini yapiyorlar, at pizza firinina yanina icevek patates bitti gitti.Türk milleti olarak misafir olayını kendimize eziyete çeviriyoruz.Günlerce hazırlık,stres.Düşününce ne saçma.Yurt dışındayım.Oğlumun bir arkadaşının annesini çaya çağırdım.Tabi börekler,tatlılar hazırlıklar…bunları yaparken de ihmal etmek zorunda kaldığım oğlum…Sonra o arkadaş bizi çağırdı çaya ve bisküvi ve sallama çay ikram etti.Sabah oğluyla paten kaymaya gitmiş.Kınamadım,tam tersi bir aydınlanma yaşadım.Misafir için günlerce hazırlık yapacağına,oğluyla vakit geçirmiş,en doğrusunu yapmış.Sohbete gittim ben onunla,pastasına böreğine değil.O günden sonra misafire en pratik ne yapabiliyorsam onu yapıyorum.Siz de germeyin kendinizi,şu an çocuk yok sanırım,özenebilirsiniz ama “bebekli halimle bilmem kaç kişi ağırladım” diyenlerin yaptığının övünülecek birşey olmadığını bilmenizi isterim.
Tavuğu haşladıktan sonra bir tavaya azıcık tereyağı, pul biber ve kekik atıp hafif kızdırın sonra didiklediğiniz tavukları içine atın, haşlanmış tavuk yavan oluyor tat olarak, böyle lezzetlendiriyorum yanına nohutlu pilav, ayran tamamdırBunlarin hepsini kocama okutucam, tavuğu haslayinca sanki anasını kesip pisirmisim gibi bı tavirlar, haşlanmış tavuk yemek değilmiş![]()
Özelden yazayım sizeŞu tarifi daha önce canlı ya da ölü tavuğa dokunmamış birine en baştan anlatır mısınız aciba:/ çok canım çekti:/
Dolmati pişirip dolaba atınca içi kırık kırık oluyor sertlesiyor.dolma aynı günün sabahı pişirilir akşama dinlenirDirekt pişirip koy dolaba, içiydi dışıydı uğraşma Zeytinyağlı fasulye de yap. Börek sar. İlk ikisini pişmiş, üçüncüsünü pişmemiş olarak dolaba koyabilirsin. Ertesi gün de çorba, ana yemek ve pilav yaparsın. tatlıyı hazır alırsın. Bitti gitti
Bunu bende çok severim yorum sahibi haslama tavuk olarak yazmış ona uymaz bence dedim. Yoksa kesinlikle tavuğun yancisi pilav bende böyle düşünüyorum. Soya soslu tavuk yanına pilav ne biliyim kremalı tavuk yanına pilav, tavuğu hasla dit azıcık yagda biraz baharatla karıştır yanında pilav falan bence bunların hepsi çok güzel. Sadece haşlama tavukla uyduramadim. Çünkü orda bahsettiği bu şekilde sulu yemek.Diyalogun ortasına dalıcam ama tavuk haşlamanın yanına nasıl pilav uymaz ya. Tavuk pilav diye bişey var, haşlayıp didikliyoruz işte tavugu. Ayrıca tavugun her türlüsünün en iyi yancısı pilavdır bence. Çok şaşırdım şuan![]()