Hemen kabul etmesini bir kenara çıkarıyorum.
Düzeltilebilir ciddi bir konuşma yapılabilir tarafı vardır diye düşünüyorum.
Acele karar vermeyin.
Belki de sizi ölçüyor olabilir mi?
Hemen kabul etmesi sanki bunu gösteriyor gibi
galiba beni sınıyor. konunun dışarı çıkmasını istemiyor ama ben güvendiği akıl verecek biriyle bu konuyu konuşmamızı isteyeceğim. birde onların gözünde kim haklı kim haksız duymasını sağlayacağım. düzen kolay kurulmuyor ne emekler verdim ne fedakarlıklar yaptım. çocuklardan da geçtim onların her halükarda hayatlarını zamanla düzenleyebilirim.(ikisinde bana çok düşkün) ama kafa yönünden sağlıklı bir anne olmam lazım.Hemen kabul etmesini bir kenara çıkarıyorum.
Düzeltilebilir ciddi bir konuşma yapılabilir tarafı vardır diye düşünüyorum.
Acele karar vermeyin.
Belki de sizi ölçüyor olabilir mi?
Hemen kabul etmesi sanki bunu gösteriyor gibi
evet bencede çok güzel yaptım. ama ruhu bile 1saar geçtikten sonra aslına döndü. karnını doyurup güzelce yattı. bende balkonda uyuya kalmışım. bensiz yapamazsın bundan eminim fakat huzursuzluğumu yenmek için tepkimi sert koydum. bundan sonra kendimi bir yola sokacağım.oh çok güzel yapmışsınız elinize sağlık okuduktan sonra ben rahatladım ,lütfen kendinizi yıpratmayın bir süre tepki olsun diye evinizi ayırın biraz aklı başına gelsin ,huylarını değiştirmesi gerektiğini anlasın her defasında affederseniz hiç bir zaman anlamayacaktır.Ayrıca verdiği cevap çok esnetilebilir ne demek "sen ne dersen öyle olsun" ??Üniv.de erkeklerin kız arkadaşlarından ayrılmak için benzer yöntemi uyguladıklarına şahit olmuştum ama evli birinin eşini kendinden soğutup boşanmaya yönlendirmesini görmek gerçekten çok üzücü.Unutmayın siz değerlisiniz,size bunu yapmaya hakkı yok.Allah yardımcınız olsun inşallah bir çıkış yolu bulunur.Eşinizin samimiyetine güveniyorsanız şayet çözüm için uğraşın ama size hakkettiğiniz ilgiyi göstermemesi büyük eksiklik çünkü bizler yabancıyız belki sizi içten içe çok seviyordur ama kazmalıkta sınır tanımıyordur bunu biz bilemeyiz o yüzden en iyisi içgüdülerinize güvenmek iç sesinizi dinlemek.
Nerede olduğunu haber vermeyen adama bunları yapabilen varmı yahuBelki onun vicdan yapmasini saglayabilirdin..mesela once bi nabzini yoklasaydin...hayatim senin icin cok guzel yemekler hazirladim yalnizlik cok sıkıci senleyken mutlu oluyorum isin biter bitmez eve gelsene desydin...belkide oturup bi dusunurdu..napiyorum ben diye..o eve gelince guler yuzle karsilasaydin yemeginizi yedikten sonra onunla konusurdun ne isin vardi nerdeydin diye
Siyaseti bilmek gerek canim..sen bunlari yap bak nasilda haber veriyor nasilda onemsiyor bende yariyo sahsenNerede olduğunu haber vermeyen adama bunları yapabilen varmı yahuben yapamam şahsen...
Siyaseti bilmek gerek canim..sen bunlari yap bak nasilda haber veriyor nasilda onemsiyor bende yariyo sahsen
Sen bir kaç tüyo daha versene bacım=)Siyaseti bilmek gerek canim..sen bunlari yap bak nasilda haber veriyor nasilda onemsiyor bende yariyo sahsen
ben kadinim ve hemcinslerime birsey sormak istiyorum: neden ama neden bir erkegin sizi sevmesini bu kadar umursayip kendiniz olmak yerine sirf o sizi sevsin diye olmadiginiz biri gibi hareket edesiniz ki? hayat bunun icin cok kisa degil mi?eşim her cumartesi olduğu gibi bu cumarteside çalışmadı adım gibi eminim. her zaman beni kandırıyor bunu da biliyorum. neyse hemen konuya giriyorum. evimi güzelce temizledim. eşim olacak o adamın dolabına kadar temizledim. iyilik olacak ya. büyük oğlum hafta sonu olduğu için annemlerde kaldı. bende ki de düşünce ya bunu fırsata çevirmek istedim. yemek yaptım güzelce hazırlandım. içimden bir ses "araa hadii ama telefonu açmayacak. meşgule atacak" dedi. ara ara gelirler bana böyle. neyse aradım. ve bingooo. telefonu açmadı. meşgule attı. ardından bi dk geçti geçmedi aradı.
_wc dedim. açamadım hayırdır dedi.
_saniye geçmeden konum at. dedim çabuk ama nasıl bağırıyorum.
ve tabi atmadı aradan 20dk geçti ablasıyla konuşmam üzerine attı. bakmadım bile. yaptığım yemekleri poşete koydum. oğlumu da yanıma aldım çıktım. şimdi bi parkta oturup düşünüyorum. herzamanki halleri benden habersiz dışarı çıkmaları falan. ama bu sefer ki çok koydu. aileme ve ailesine anlatmayı düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım nasıl hareket etmeliyim bundan sonra. yardımcı olun hanımlar
not. boş zamanlarında arkadaşlarıyla gezen ama hep çalışıyorum diyen bi tip.
Esim beni durup dururken arasa bagira cagira bana konum at dese o telefonu suratina kapar bir daha acmam. Net. Olayin oncesi varsa o ayri ama konuda gecmedigi icin bilemiyorum.eşim her cumartesi olduğu gibi bu cumarteside çalışmadı adım gibi eminim. her zaman beni kandırıyor bunu da biliyorum. neyse hemen konuya giriyorum. evimi güzelce temizledim. eşim olacak o adamın dolabına kadar temizledim. iyilik olacak ya. büyük oğlum hafta sonu olduğu için annemlerde kaldı. bende ki de düşünce ya bunu fırsata çevirmek istedim. yemek yaptım güzelce hazırlandım. içimden bir ses "araa hadii ama telefonu açmayacak. meşgule atacak" dedi. ara ara gelirler bana böyle. neyse aradım. ve bingooo. telefonu açmadı. meşgule attı. ardından bi dk geçti geçmedi aradı.
_wc dedim. açamadım hayırdır dedi.
_saniye geçmeden konum at. dedim çabuk ama nasıl bağırıyorum.
ve tabi atmadı aradan 20dk geçti ablasıyla konuşmam üzerine attı. bakmadım bile. yaptığım yemekleri poşete koydum. oğlumu da yanıma aldım çıktım. şimdi bi parkta oturup düşünüyorum. herzamanki halleri benden habersiz dışarı çıkmaları falan. ama bu sefer ki çok koydu. aileme ve ailesine anlatmayı düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım nasıl hareket etmeliyim bundan sonra. yardımcı olun hanımlar
not. boş zamanlarında arkadaşlarıyla gezen ama hep çalışıyorum diyen bi tip.
Canim bak adam sinirlendi bagirdi diyelim (mesela) kafani ey baska odaya gec en fazla 10 dakka sonra pismanligini gorceksin...veya tarstistiniz isten geldi kapiyi ac hosgeldin de hafif bi gulumsemeyle...yemek hazir bende seni bekliyodum de..sonra beraber yemek yiyin (istemiyosan konusmazsin) sonra o baslar aranizi duzeltmeye bi dene haber et banaSen bir kaç tüyo daha versene bacım=)
Sen kapiya koyunca noluyo...evde huzurlumu oluyosun(sanmiyorum) icin icini yer diye tahmin ediyorum...ayrica ne var yani bunda...seviyosan tabiiki naziyla ugrascaksin...baska zamanda sen naz yaoarsin o senle ugrasir sevgi fedakarlik, emek, bazen kücuk jestler ister tabiiki sahte olmicaksin ama her insan hata yapar onu konusturmak icin once yumusatman gerekiyo(bence)Siyasetten nefret ederim..
Ben tam tersini yapıyorum, haber vermediği anda kapıya koyarım adamı. Hiç böyle değer de görmemiştim.. Onun nazıyla mı uğraşıcam bide..
Sen kapiya koyunca noluyo...evde huzurlumu oluyosun(sanmiyorum) icin icini yer diye tahmin ediyorum...ayrica ne var yani bunda...seviyosan tabiiki naziyla ugrascaksin...baska zamanda sen naz yaoarsin o senle ugrasir sevgi fedakarlik, emek, bazen kücuk jestler ister tabiiki sahte olmicaksin ama her insan hata yapar onu konusturmak icin once yumusatman gerekiyo(bence)
Saygi duyuyorum canim...tartisma konusu yaratmak istemiyorum tabiiki kimse istemez evliligini bitirmeyi ama bence...insan bazen aklini kullanmali adam haber vermiyo diye kavga edersen daha cok nispet yapar...ama suyun akarina gidersen belkide o hatasini anlar..tabii herkes kabullenmiyo hatasini o erdemli insanlarin isidirÇok şükür huzursuz olduğum evliliği bitirdim, yine olsam yine bitiririm. Siyaset yapmadan da gayet mutlu olabiliyorum, siyaset başka şey, gerektiğinde (karşıdaki haklıysa) alttan almak başka şey. Haksızlığa ve saygısızlığa siyaset olmaz. Benim doğrum da bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?