yemeği çöpe koyup aldım oğlumu çıktım

galiba beni sınıyor. konunun dışarı çıkmasını istemiyor ama ben güvendiği akıl verecek biriyle bu konuyu konuşmamızı isteyeceğim. birde onların gözünde kim haklı kim haksız duymasını sağlayacağım. düzen kolay kurulmuyor ne emekler verdim ne fedakarlıklar yaptım. çocuklardan da geçtim onların her halükarda hayatlarını zamanla düzenleyebilirim.(ikisinde bana çok düşkün) ama kafa yönünden sağlıklı bir anne olmam lazım.

evet bencede çok güzel yaptım. ama ruhu bile 1saar geçtikten sonra aslına döndü. karnını doyurup güzelce yattı. bende balkonda uyuya kalmışım. bensiz yapamazsın bundan eminim fakat huzursuzluğumu yenmek için tepkimi sert koydum. bundan sonra kendimi bir yola sokacağım.

Belki onun vicdan yapmasini saglayabilirdin..mesela once bi nabzini yoklasaydin...hayatim senin icin cok guzel yemekler hazirladim yalnizlik cok sıkıci senleyken mutlu oluyorum isin biter bitmez eve gelsene desydin...belkide oturup bi dusunurdu..napiyorum ben diye..o eve gelince guler yuzle karsilasaydin yemeginizi yedikten sonra onunla konusurdun ne isin vardi nerdeydin diye

Eğer arkadaşları ile takılmasına kızıp kavga yaratıyorsanız yalan söylemesi normal.

Kendine göre..

Bana göre yalanın normali yok. Saygısızlıktır. Illa ki pembe yalanlar olur ama sürekli bunu yapıyorsa biraz annenize gidin eşinizinde burnu sürtsün. Inşallah hatasını anlar.

Nerede olduğunu haber vermeyen adama bunları yapabilen varmı yahu ben yapamam şahsen...

Siyaseti bilmek gerek canim..sen bunlari yap bak nasilda haber veriyor nasilda onemsiyor bende yariyo sahsen

Siyasetten nefret ederim..
Ben tam tersini yapıyorum, haber vermediği anda kapıya koyarım adamı. Hiç böyle değer de görmemiştim.. Onun nazıyla mı uğraşıcam bide..

Aileleri karistirma bence kendi aranizda halletmwye calisin olmuyorsa duzen tutmuyorsa ailene soylersin

ben kadinim ve hemcinslerime birsey sormak istiyorum: neden ama neden bir erkegin sizi sevmesini bu kadar umursayip kendiniz olmak yerine sirf o sizi sevsin diye olmadiginiz biri gibi hareket edesiniz ki? hayat bunun icin cok kisa degil mi?

bir erkek sizi sevmezse eksik degilsiniz su hayatta, sunu bir anlayin. kendinizi sevmezseniz eksiksiniz.

kendinizi sevin, kotu yanlarinizi elbette degistirmeye calisin ama yapmacik davranmayin. bu bir erkegi size asik etmez bence ama hayatta mutluluga sizi bir adim daha yaklastirmaz mi?

Esim beni durup dururken arasa bagira cagira bana konum at dese o telefonu suratina kapar bir daha acmam. Net. Olayin oncesi varsa o ayri ama konuda gecmedigi icin bilemiyorum.

Sen bir kaç tüyo daha versene bacım=)
Canim bak adam sinirlendi bagirdi diyelim (mesela) kafani ey baska odaya gec en fazla 10 dakka sonra pismanligini gorceksin...veya tarstistiniz isten geldi kapiyi ac hosgeldin de hafif bi gulumsemeyle...yemek hazir bende seni bekliyodum de..sonra beraber yemek yiyin (istemiyosan konusmazsin) sonra o baslar aranizi duzeltmeye bi dene haber et bana

Siyasetten nefret ederim..
Ben tam tersini yapıyorum, haber vermediği anda kapıya koyarım adamı. Hiç böyle değer de görmemiştim.. Onun nazıyla mı uğraşıcam bide..
Sen kapiya koyunca noluyo...evde huzurlumu oluyosun(sanmiyorum) icin icini yer diye tahmin ediyorum...ayrica ne var yani bunda...seviyosan tabiiki naziyla ugrascaksin...baska zamanda sen naz yaoarsin o senle ugrasir sevgi fedakarlik, emek, bazen kücuk jestler ister tabiiki sahte olmicaksin ama her insan hata yapar onu konusturmak icin once yumusatman gerekiyo(bence)

Çok şükür huzursuz olduğum evliliği bitirdim, yine olsam yine bitiririm. Siyaset yapmadan da gayet mutlu olabiliyorum, siyaset başka şey, gerektiğinde (karşıdaki haklıysa) alttan almak başka şey. Haksızlığa ve saygısızlığa siyaset olmaz. Benim doğrum da bu..

Saygi duyuyorum canim...tartisma konusu yaratmak istemiyorum tabiiki kimse istemez evliligini bitirmeyi ama bence...insan bazen aklini kullanmali adam haber vermiyo diye kavga edersen daha cok nispet yapar...ama suyun akarina gidersen belkide o hatasini anlar..tabii herkes kabullenmiyo hatasini o erdemli insanlarin isidir

Sahte konum göndermeyi öğrenmesi yakındır. Google nasıl yapılacağını aradığını görebiliyorum.
Neden sizden gizleme gereği duyuyor işe değilde gezmeye gittiğini.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…