- 3 Kasım 2015
- 2.547
- 3.237
- 63
- 34
- Konu Sahibi peteklibal
-
iş yerinde, yan masamdaki kişide çayı bu şekilde içiyor. normalde çay içeceği zaman ya kulaklık takar müzik açardım, ya da odadan çıkardım. bir kaç gündür alışayım bu seslere diye kulaklık takmıyorum, yerimden de kalkmıyorum. hala sinir olma durumu oluyor ama çay geldiğinde apar topar kulaklığa saldırmamak bile bu işin üstesinden gelirim inancımı arttırmaya başladı.
siz şimdi uzak doğudaki insanlarda bu şekildeymiş deyince aklıma şey geldi youtube'dan açıp yemek yemelerini mi izlesem ben bu insanların. ayy gülmeyin olur mu :)) bu durumun üstüne gitmeden düzelebileceğime ihtimal veremiyorum çünkü artık.
yaa hemen bakıyorum çok teşekkür ederim. umarım faydasını görürüm. tekrar teşekkürler.mukbang_eatingshow bu instagramda bir yemek yeme sayfası.Ben tesadüfen gördüm ve 1 aydır sesli yemek yiyip içen insanları izliyorum.O kadar iyi geldiki anlatamamIzle bakalım sana iyi gelecekmi ??
kızlar merhaba.
kendimi bildim bileli yemek yerken şapırdatan insanlara, çayı höpürdeterek içen insanlara nefretim var.. sevmemek değil direkt nefret ediyorum ve bu durum benim insanlarla ilişkilerimi, psikolojimi çok etkiliyor. bu sesleri duyduğumda sinirden oturup ağlayasım geliyor. düzeltmek istiyorum bu durumumu ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
yeni evliyim, eşimin ailesiyle farklı şehirlerdeyiz. onların yanına gittiğimizde ya da onlar bize geldiğinde resmen yemek saatleri benim için işkence oluyor. çünkü kayınvalidemde tam da bu bahsettiğim beni rahatsız eden durumlar mevcut. normalde seviyorum kendisini, iyi de anlaşıyoruz ama o yemeğe başladığında çorba içtiğinde, salatanın suyunu içtiğinde çay içtiğinde tüylerim diken diken oluyor ve kadına sırf bu sebeplerden nefret duymaya başladığımı hissediyorum. yani sırf birinin yemek yeme şeklinden dolayı o insandan nefret etme noktasına gelmek, beni de mutsuz ediyor.kendi annemde bu şekildeydi uyara uyara düzeldi. çok kavgalar ettik onunla da, defalarca kalkmışlığım olmuştur sofradan.
hamileyim ve doğumuma da gelecek kayınvalidem. benim tek düşündüğüm şey bu durum. resmen geriliyorum düşündükçe.
hastaneye gitsem hangi bölümden yardım almam lazım ? ya da hastaneye gitmeden ben bu durumumu atlattım diyebilecek bana yardımcı olabilecek birileri var mı ?
Izledikten sonra neler yaşadın anlat sonra bize cnmyaa hemen bakıyorum çok teşekkür ederim. umarım faydasını görürüm. tekrar teşekkürler.
ben en çok çay içerken çıkardıkları sese sinir oluyorum işyerimde bu yüzden kaç kişiyle tartıştım sayısını bile hatırlamıyorum takıntı sanırım yada hastalıkmı acaba bu durumoturma odasında yemek yesek zaten servisle falan ilgilenip zaman geçiririm de mutfakta yenildiği için duymama şansım olmuyor maalesef.
meyve falan yenirken mutfağı toplama bahanesiyle odadan kaçıyorum ama. hele o karpuz yenmesi..
Ay hastalıkmıymış bu! peh yıllarca takıntılı damgası yedimmisophonia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?