Yemeğime yapılan yorum

Almuma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
337
23
Merhaba kızlar,

1,5 aydır başlamış yeni bir ilişkim var. Erkek arkadaşım beni arkadaşının evine iftara davet etti. Ev sahibi kadınla beraber yemek yaptık. İftar vakti benim yaptığım yemeği yerken ilk önce bu yemek pişmemiş galiba dedi. Ev sahibi de olur mu kız kaç saat pişirdi kesinlikle çiğ olamaz dedi. Sonra da o zaman sosu eksik galiba ben daha güzellerini dışarıda yedim itiraf edeyim dedi. Ben hiç yorum yapmadım sadece dışarıdakilere kuyruk yağı katıyorlar dedim. Şimdi ben bu olayı abartsam mı abartmasam mı bilemedim.

bidaa yemek yapmazsın sende takma kafanı

Yani başkalarının yanında teşekkür ederim oruç halinle yemek yaptın ayakta durdun demesi gerekirken bu oldu şu oldu zart zurt..... Yorum yapması mı lazımdı sussa olmuyor muydu sinir olduğum şey de bu.

Merhaba kızlar,

1,5 aydır başlamış yeni bir ilişkim var. Erkek arkadaşım beni arkadaşının evine iftara davet etti. Ev sahibi kadınla beraber yemek yaptık. İftar vakti benim yaptığım yemeği yerken ilk önce bu yemek pişmemiş galiba dedi. Ev sahibi de olur mu kız kaç saat pişirdi kesinlikle çiğ olamaz dedi. Sonra da o zaman sosu eksik galiba ben daha güzellerini dışarıda yedim itiraf edeyim dedi. Ben hiç yorum yapmadım sadece dışarıdakilere kuyruk yağı katıyorlar dedim. Şimdi ben bu olayı abartsam mı abartmasam mı bilemedim.

erkek arkadaşınız mı yaptı yorumu, bence dememesi lazımdı ama abartmayın bşverin

Merhaba kızlar,

Yorumu erkek arkadasin yaptiysa... hic uzatma ona bundan sonra disarda yemesini söyle ve kapiyi göster.

Siz nasıl buldunuz yemeği ? Piştiği halde bunu söylediyse boşverin takmayın belki de yemekten anlamıyor ama bir daha söylerse git dışarıda ye o zaman diyin.

çok biliyosan git dışarda ye derim, bidaha ömrü billah da yemek yapmam ona, en nefret ettiğim şey

Ben de çok lezzetli bulmadım ama zaten tavukla olan tencere yemeklerini sevmem tek takıldığım şey iğrenç bile olsa çok bilmiş bir gurme edasıyla tanımadığım insanlar karşısında beni eleştirmesi

Ben de dışarıda senden iyilerini gördüm ama naparsın işte kısmet, derdim ben olsam.

oruclu iken yapılan yemekler her zaman yaptığınızla bir olmuyor
tuzunu yağını sosunu vs iyi ayarlayamıyor insan
siz de madem beğenmedin kalk yap da seninkini yiyelim deseydınız

X