- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.414
- 798
Kesinlikle ya ondan bunu bu aralar daha problem yapıyorum ya
Artık salata ve balık yiyorum yada canımın çektiği şeyleri iskender falan
Ama yinede içim rahat değil
bir nedeni yok malesefA a a bunuda yeni duydum. Neden okadar tiksiniyosunuz?
benım adamda cogu sebzeyi yemez(lahana-karnıbahar-kerevız vs.), kurban etı yemez, tavugun kemıklı kısmını kanat but tarzı asla yemez, her gun onune koy makarna yada kahvalt turevı gıkı çıkmaz, yemek aramaz ama yemek seçtiği için ben ne yapacagımı şaşırırım ki bende her besin grubunu severek yiyen çeşidi seven biriyimdir.Kızlar eşimle yemek konusunda bi sorun yaşıyoruz
Aslında sorunda değil ama ben sorun ediyorum ama duysanız sizde gıcık olursunuz
Şimdi benim adam soğanlı ve soğana benzer hiçbir şey yemez imkanı yok eve bile almaz aldırmaz eğer eve aldıysam yemeğe koymasamda yemek yemez, yemek yedikten sonra evde olduğunu öğrenir görürsede kusar bütün akşam fenalaşır bağırır çağırır yada susar yatar..
Onun için mesela taze soğanda pırasa gibi soğansı otlarıda yemez
soğansız yemek mi var allah aşkına ya
Hee yeri gelmişken otta yemez yani karnabahardır ıspanaktır falan sevmez
Birde patatesli bir şey gördüğünde keşke patlıcan katsaydın patatestense der
Birdee yoğurt beyefendiyi uyutuyo narkoz etkisi yaratıyodiye onlu yemekleride ya yemez yada yoğurt döktürmeden ot gibi yer beğenmez
Ayranda cacıkda yemez tabi aklınıza gelmiştir..
Et yemeklerini çok seviyor ama onuda kuruysa eğer sulu yapsaydın diyo
Örneğin adana kebap köfte beyti yap önüne koy, kuru kuru keşke domates soslu olaydı biraz cıvık yani sac tava gibi yada azcık sulu sote gibi
Son bişey daha var yemeğe düşkün değil olursa yer beğenmesede beğenmedim de demez ama anlıyorum ben halinden
Hergün dışardan yesek demez ki niye,
Yemek yapmıyorum çoğu zaman çünkü gıcık oluyorum dedğim gibi
Gelince yemekte aramaz ya hadi bişi söyle otsuz soğansız yoğursuz onu yapalım der bazen, bazende hadi istetelim der yada hadi çıkalım yemeğe der
Hep böylede olmuyoki evde ocak pişmiyo ya
Birde işteyken arasam ne yapayım cnn ne istiyo diye, kendini yorma boşver diyo, ya söyle işte diyorum ee bilmiyorum sen ne istiyosan yap o zamn diyo, yine mecbur aynı şeyleri tapıyorum
Ee ben hep aynı şeyleri mi yapcam gına geldi artık ..bu adama ne yemek yapcam yıllardır şaşırdım kaldım elinden
Sizce ne yapcam kızlar
Evde sürekli pişen yemekler mantar sote,
Sac tava, kuru fasülye, nohut, patlıcan musakka ve çorbalar başka yemek yok
Aynen hiç tadı olmuyor cnmKuru fasulye nohut musakkayi sogansiz mi pisiruyorsunuz hic lezzetlinolmsz ama valla iisniz cok zor biran esime sarilasim geldi ne versem yiyor garibim bazi sebze yemekleri haric tabi
Buarada esinde istah problemi mi var kac kilo
Annesi neler yediriyordu acaba senle evlenince sukretmistir kadin oh yemek derdi bityi diye
Yani katılıyorumHerkesin bi derdi var iste bu adamlardan. Seninki cok fenaymis kendiminkini dert ederdim seninkini okuyunca aboooo dedim. Benimkide her yemegin yani ille bulgur pilavi nefret ediyorum bulgur gormekten artik bi insan hic mi bikmaz ya. Yetti canima sogan durunu bizdede var soganlaru okadar ince okadar kucucuk dogramami istiyoki midesine dokunurmus bikiyorum artik ve salatayi minik minik istiyo ama asiri minik sanki rendelemis gibi herseyi ben oyle salatadan nefret ederim yiyemem herseye hastalaniyo midesi bulaniyo en ufak seyden hasta oldunu idda ediyo sanki o kadin da ben erkegim eekekler kadinlara nazli der durur adimiz nazliya cikti ama kendileri daha nazli daha evhamli herseyi abartirlar biz oyle degiliz daha dayanikliyiz bence.
benım adamda cogu sebzeyi yemez(lahana-karnıbahar-kerevız vs.), kurban etı yemez, tavugun kemıklı kısmını kanat but tarzı asla yemez, her gun onune koy makarna yada kahvalt turevı gıkı çıkmaz, yemek aramaz ama yemek seçtiği için ben ne yapacagımı şaşırırım ki bende her besin grubunu severek yiyen çeşidi seven biriyimdir.
bende o yokken kendi sevdiğim yemekleri yapıyorum onun yemediği sebze yemeklerini yani...
o evdeykende genelde baklıyat, fırında tavuk yada kofte patates tarzı seyler, kızartma, fasulye-ıspanak-patlıcan ve patates yemekleri-çorba (ondada her çeşit yemez), makarna ve pilav turevı yapıyorum...
bazen kahvaltı turu takılıyoruz, bazen dısarda yıyoruz...
ama soğansız yemek olmaz olsada lezzetı olmaz yogurt desen benım baş tacımdır onunla yapılan herseyı severım ayranı-cacıgı vs... senın ısın daha zor valla....
Annesi karışmazişiniz acaip zor ... annesi ne diyor bu duruma ?
insan bu durumda yemek yapmaktan soguyor, yapsan lezzetı olmaz (sogansız salcasız baharatsız yemek olmaz benim gozumde ), yaparsın elıne saglık dıyen olmaz cunku mırın kırın ederler sınırın bozulur, cocuk gıbı eselerler yemegı en sınır oldugum seydır , ınsan en ıyısı hıc ugrasmayım dıyorAynen aynen
Ya vallahi bir sürü yemek siteleri var ne bileyim mis gibi tarifler
Özenip yapayım diyorum içinden çıkara çıkara ya bişeye benzemiyo yada yapmaktan vazgeçiyorum
Ki bende yemek yemeğide yapmayıda severdim ama
Bende böyle kaldım
Bazen bende sizin gibi öğle kendim için yapıp yiyorum çok ihtiyaç duyarsam
Ama genelde isteğim gelmiyo bıktım vallahi
Allahtan yemeğe düşkün değiller evetinsan bu durumda yemek yapmaktan soguyor, yapsan lezzetı olmaz (sogansız salcasız baharatsız yemek olmaz benim gozumde ), yaparsın elıne saglık dıyen olmaz cunku mırın kırın ederler sınırın bozulur, cocuk gıbı eselerler yemegı en sınır oldugum seydır , ınsan en ıyısı hıc ugrasmayım dıyor
senı cok ıyı anlıyorum...
benımkı Allahtan senınkı kadar ılerı derece secıcı degıl, bazen kotude olsa yaptıgım yemek sesını cıkarmaz elıne saglık der yer yıyecegını kalkar ama sevmedıgı seyı asla yemez -bende ısrar etmem o nedenle-o yokken yaparım onun yemedıklerını ya da ben yerım o gıder kendıne sandvıc falan yapar yer ....
ama ıyı tarafı da var yemek aramıyorlar, yemek yapma zorunlulugun yok, kimide var hergun 3 cesıt yemek ıster onada yemek yetıstırmek zor zaten çalışıyoruz-yorgun argın eve gel kos mutfaga her gun cekılmıyor valla
Aynen suratından anlaşılıyorBende yenı yemek yapmaya başlamış bırı olarak, İlk defa yaptığım ıcınn uyarıyorum ınsanları begenmezsenız yemeyın dıye... Esım annesının yemeklerıyle kıyasladığı oldu ılk zamanlar.. Bılmedıgımden dolayı böyle mı yapsan soyle mı dıye.. Hatta bazen benım yaptığıma ınanmayıp tarıfını ıstıyorduGecen misafir geldi fırından sıcak yemeği çıkardım nar gibi kızarmış Hayretle bakışını gördüm.. Şaşırmıstı.. Suratından anlıyorum bazen begenmedıgını Boyle bı gıcık geliyor Allah sıze kolaylık versın dıyorum.. Eşim böyle olsaydı sanırım cinnet geçirirdim..
Kızlar eşimle yemek konusunda bi sorun yaşıyoruz
Şimdi benim adam soğanlı ve soğana benzer hiçbir şey yemez imkanı yok eve bile almaz aldırmaz eğer eve aldıysam yemeğe koymasamda yemek yemez, yemek yedikten sonra evde olduğunu öğrenir görürsede kusar bütün akşam fenalaşır bağırır çağırır yada susar yatar..
Birdee yoğurt beyefendiyi uyutuyo narkoz etkisi yaratıyodiye onlu yemekleride ya yemez yada yoğurt döktürmeden ot gibi yer beğenmez
Örneğin adana kebap köfte beyti yap önüne koy, kuru kuru keşke domates soslu olaydı biraz cıvık yani sac tava gibi yada azcık sulu sote gibi
Son bişey daha var yemeğe düşkün değil olursa yer beğenmesede beğenmedim de demez ama anlıyorum ben halinden
Gelince yemekte aramaz ya hadi bişi söyle otsuz soğansız yoğursuz onu yapalım der bazen, bazende hadi istetelim der yada hadi çıkalım yemeğe der
Birde işteyken arasam ne yapayım cnn ne istiyo diye, kendini yorma boşver diyo, ya söyle işte diyorum ee bilmiyorum sen ne istiyosan yap o zamn diyo, yine mecbur aynı şeyleri tapıyorum
Ee ben hep aynı şeyleri mi yapcam gına geldi artık ..bu adama ne yemek yapcam yıllardır şaşırdım kaldım elinden
Sizce ne yapcam kızlar
Soğan tozu diye bişey var bekarken kullanıyodum aktardan alabilirsiniz aromasını veriyo yemeklere.. siz de rahat rahat istediğiniz yemeği yaparsınızKızlar eşimle yemek konusunda bi sorun yaşıyoruz
Sizce ne yapcam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?