Yemek beğenmeme sorunu

en azindan yemek diye tutturmuyor..
bende herseyi yiyen ve surekli yemek isteyen model var,cok zor oluyor bazen

bu ne böyle ya. nasıl yetiştirmiş annesi? şaşırdım.

canım bol soğanlı yumurta çekti. o kadar çok soğan dediniz ki?

Soğansız yemek ne kadar zor yok gibi birşey. Hiç soğan, sarımsak, yeşillik yemeyen bir insanin bünyesi nasıldır. Sürekli hasta olmuyormusunuz. Ben yemeğinden ziyade işin sağlık tarafına takıldım. Az az soğan koysanız yemeklere yavaş yavaş alışsa olmaz mı. Benimde her sene damak zevkim gelişiyor. Asla taze biber yiyemeyen ben bu sene kilo kilo yeşil biber yedik. Alerjik bir durum yoksa yavaş yavaş yesin çünkü gerçekten çok faydalı.

İşiniz çook zor :)
Allah kolaylık versin.
Benim eşim de mantının içindeki kıyma haşlanırken dışına çıkarsa yemez.
Halbuki içinde de aynı malzeme var Buna benzer bizim de problemlerimiz oluyor zaman zaman hatta yaptığım tosta bile kusur bulur ama sizikinin yanında devede kulak kalır tabii

Anlattıklarınız tam bir kabus. Soğan yememek ne oluyor ya soğansız yemek mi var. Benim de teyzemin oğlu öyle kadın yazık soğanı yemeğe bütün atıp pişince çıkarıyor. Ama yani bizim yaptığımız gibi güzel olmuyor doğal olarak.

Teyzem oğlunu küçükken çok şımarttı, çocuk onu yemem bunu yemem diyordu, sosis, sucuk ne istiyorsa onu yapıyordu aç kalmasın diye. Sonra da böyle oluyor büyüyünce. Ama çok sinir bir durum gerçekten. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama o zaman ne yapacak bilmiyorum. Çocuğun her şeyin vitamininden alması gerek sonuçta.

ALLAH SABIR VERSİNN..BENİMKİDE OT SEBZE YEMEZ AMA ÖYLE SOĞANDAN YANA DERDİM YOK..ŞİMDİ ŞİMDİ SEBZEYEDE ALIŞMAYA BAŞLADI YİYİYOR ARTIK ÇOK FAZLA OLMASADA.ÇÜNKÜ DEDİĞİNİZ GİBİ HEP AYNI ŞEYLERİ YEMEKTEN BEN KENDİ SEVDİĞİM YEMEKLERİ YAPAMAZ OLMUŞTUM ŞİMDİ YAPIYORUM ODA YİYİYOR AZDA OLSA

Besamel soslu garniturlu et yap firinda ustune de kasar . Tavuklu da yapabilirsin . Direk aklima bu geldi
Isin cok zor ama yaa

e dışarıda nasıl yemek yiyorsunuz ben onu anlamadım.
soğan yani, her yemeğe konuyor.

aynen eşim de sebze tüketmezdi biz evlenmeden önce, ben de yavaş yavaş alıştırdım.
nesini beğenmedin, yokçok yumuşak olmuş, bir dahakine daha diri bıraktım falan, optimumu bulduk :)
hala güle oynaya yemese de en azından ben onu yemem demiyor.

vallahi bencillik bu hadi kendisi sevmiyor yemiyor anladim da sizin sucunuz ne yani ona ayri kendinize ayri yapin. Hadi simdi neysede coluk cocuk oldugundadami bu kisitli malzemelerle yemek yapacaksiniz. cocuga yazik vallahi. Ne gibi bir problemi varki bu sekilde yeme bozuklugu gelismis adamda ? Durduk yere bir insan bu kadar seyden kusacak derecede nefret edip tiksinmez yani.

Aaaaaaaaaaaaaaa.....
diye çığlığı basasım geldi vallahi

pardon senin herif ne yiyor bacım al eline odunu yer misin yemez misin soğansız yeme mi olur

Ahhaaahhaaaaaaa

Soğan aromalı cipste bile bilmeden yedide önüne getirmiştim bende dikkat etmedim
O zamanda kustu kustu öldüü resmen

e dışarıda nasıl yemek yiyorsunuz ben onu anlamadım.
soğan yani, her yemeğe konuyor.
Zaten tanıdık yerde yiyoruz biliyorlar eşimi
Başka yerlerdede uyarıyo içinde olmasın diye
Salata soğansız
Balık
Çorba
Hazırlardan pizza
Mantarlı etli kiremit
Sac tava
Et tavuk mangal döner pilav falan
Zaten bunlarda soğan olmuyo
İş Arkadaşları da gelip bana şikayet ediyorlar (bazen iş yerinde hazırlayıp fırına veriyorlarmış)
yenge bunun yüzünden yemek bişeye benzemiyo diye
Pikniğe falanda çağırmıyolar bunu

Bencede acaba ne yaşadı soğanla bu kadar tiksindi

O ne öyle giiiiz valla ben bebegime soğanı rendeleyip koyuyorum. Farketmiyor bile.sende dene istersen.

Ayrica bir öneri.. sen kendine istedigin yemekleri yap. Ona ayri yemek yap bir süre. Ama kendininkiler nefis olsun. Onunkiler çorba falan olsun böyle canı ceksin...immmh... istahli istahli ye... onunda canı çeker yavaştan baslarsiniz... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…