- Konu Sahibi esraylmz03
Yaptım yemiyo ole anladı hemen fırından ekmek istiyoEkmek atilmaz.. dilimleyip buzluga at her gun yebecek kdr cikar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptım yemiyo ole anladı hemen fırından ekmek istiyoEkmek atilmaz.. dilimleyip buzluga at her gun yebecek kdr cikar
Yemezse zikkim yesin :)Yaptım yemiyo ole anladı hemen fırından ekmek istiyo
Aydüşünemiyorum tost yaptığımıYemezse zikkim yesin :)
Kahvaltiya tost yap o zmn
Niye ya? Bizim evin demirbas seysi :)
Aydüşünemiyorum tost yaptığımı
Sorun da o zaten çok kazanıyor sapıtıyo o yüzden ama Allah görüyo
Okurken , hadi yemek olarak, cesit olsun istiyor dedim . Ekmegi at demesi biraz sacma olmus .Allah muhtac etmesin o at dedigi ekmeklere.Bide ekmek sorunumuz var hergün ekmek al diyo bana ya bidilim yiyo zaten bitmiyo diyorum onu at yerine yenisini al diyo ekmek atılır mı Allah askına
Yani illa lokanta yemeği gibi istiyo asabım bozuldu iyice
Ben çözüm odaklı olmamanın çok faydasını gördüm :)
AyBen bu konuda çok sansliyim. Eşim sağlıklı beslenmek üzerine kafayı yemiş biri:) makarna yemez pilav yemez börek tatlı pasta ekmek yemez. Akşam da kendi salata mercimek haşlama vs yapar. En çok ta yumurta haslar yer. Aman bin sukur bu konuda rahatim:)
Hahaha son cumleye bittim :) ah bu aneylerrrAllah dağına göre kar veriyor gerçekten.
Adama haftada bir düzgün yemek yapıyorum desem yeridir.
O da en lüksü pilav yemek salata olur.
Çorba varsa salata eksik olur gibi falan.
Misafir varsa midesi bayram eder.
Yumurta da kırsam eline sağlık der.
Asla yemek eleştirmez hakkını yiyemem o konuda.
Dün menemen yaptım akşam dışarda hamsi yedi. Ondan önceki gün makarna bugün kuymak mesela..
Evet tek çeşit :)
Annem diyor ki o beslenmeye tabi çocuğunuz olmaz![]()
Hem ana yemek hem pilava takildim ben :) ana yemek yanına pilav normal geldi bana. Ama hergun ne yemek yapcam sorusu bazen çok sinir bozucu oluyorKızlar 3 senelik evliyim çocuğum yok yemek yapmayı evleninceöğrendim sorunum şu eşim hiç bişekilde bulgur pilavı yemiyo hep pirinç yiyo ben de prinç yemiyorum ama yine de onun dediğiniyapıyorum ve iyice kilo aldım bana diyo ki her akşam hembulgur hem prinç yap diyo bide her akşam hem salata hem çorba hem ana yemek hem pilav istiyo belki komik gelecek ama artık iyice asabım bozulmaya başladı ofiste yemekçi ablayla da ile de sürekli tartışıyor kadın bigün salata yapmasın olay oluyo ay iyice sinirlendim kv bekarken su bile koymazdı önüne bana gelince böle sizin de eşleriniz böyle mi bana bi akıl verin
Aynen benimki öyle Kayınvalıde 1 çeşit yemek yapsa şükür edecekken biz evli olduğumuz zamandan beri salata pilav anayemek olmazsa olmaz bende anlayamıyorum ve gıcık oluyorum birde çalışıyorum hayır bütün bunları severek yapıyorum zaten de sanki bu hayatında hep zaten böyleymiş gibi davranınca sinir oluyorumKızlar 3 senelik evliyim çocuğum yok yemek yapmayı evleninceöğrendim sorunum şu eşim hiç bişekilde bulgur pilavı yemiyo hep pirinç yiyo ben de prinç yemiyorum ama yine de onun dediğiniyapıyorum ve iyice kilo aldım bana diyo ki her akşam hembulgur hem prinç yap diyo bide her akşam hem salata hem çorba hem ana yemek hem pilav istiyo belki komik gelecek ama artık iyice asabım bozulmaya başladı ofiste yemekçi ablayla da ile de sürekli tartışıyor kadın bigün salata yapmasın olay oluyo ay iyice sinirlendim kv bekarken su bile koymazdı önüne bana gelince böle sizin de eşleriniz böyle mi bana bi akıl verin
Benimki de genelde pirinç pilavi ister ve her yemegin yaninda aynen ister ve benim de kilo vermem lazim..takipteyim..Kızlar 3 senelik evliyim çocuğum yok yemek yapmayı evleninceöğrendim sorunum şu eşim hiç bişekilde bulgur pilavı yemiyo hep pirinç yiyo ben de prinç yemiyorum ama yine de onun dediğiniyapıyorum ve iyice kilo aldım bana diyo ki her akşam hembulgur hem prinç yap diyo bide her akşam hem salata hem çorba hem ana yemek hem pilav istiyo belki komik gelecek ama artık iyice asabım bozulmaya başladı ofiste yemekçi ablayla da ile de sürekli tartışıyor kadın bigün salata yapmasın olay oluyo ay iyice sinirlendim kv bekarken su bile koymazdı önüne bana gelince böle sizin de eşleriniz böyle mi bana bi akıl verin