Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım kusura bakma ama evine ekmek alma zahmetine girmeyen adama o kadar yemek çok . Sinir oluyorum boylelerine ekmeği de gelirken kendi alsın bi zahmet .
Kızlar 3 senelik evliyim çocuğum yok yemek yapmayı evleninceöğrendim sorunum şu eşim hiç bişekilde bulgur pilavı yemiyo hep pirinç yiyo ben de prinç yemiyorum ama yine de onun dediğiniyapıyorum ve iyice kilo aldım bana diyo ki her akşam hembulgur hem prinç yap diyo bide her akşam hem salata hem çorba hem ana yemek hem pilav istiyo belki komik gelecek ama artık iyice asabım bozulmaya başladı ofiste yemekçi ablayla da ile de sürekli tartışıyor kadın bigün salata yapmasın olay oluyo ay iyice sinirlendim kv bekarken su bile koymazdı önüne bana gelince böle sizin de eşleriniz böyle mi bana bi akıl verin
Şaka mı ya:) uzak doğudakiler gibi sürekli pirinç kolay gelsn bacım. Yani en kolay yemek tabi de bu kadar dayatmaya gerek yok. Her yemeğede yakışır kabul. Ama ben bu sene hiç yapmyrm. Benm eşimde bulgur sevmez. Salata hep olsun ister ama benm hep yapasım olmz ve yapamam da. Napcak yani anlamadm.
Kızlar 3 senelik evliyim çocuğum yok yemek yapmayı evleninceöğrendim sorunum şu eşim hiç bişekilde bulgur pilavı yemiyo hep pirinç yiyo ben de prinç yemiyorum ama yine de onun dediğiniyapıyorum ve iyice kilo aldım bana diyo ki her akşam hembulgur hem prinç yap diyo bide her akşam hem salata hem çorba hem ana yemek hem pilav istiyo belki komik gelecek ama artık iyice asabım bozulmaya başladı ofiste yemekçi ablayla da ile de sürekli tartışıyor kadın bigün salata yapmasın olay oluyo ay iyice sinirlendim kv bekarken su bile koymazdı önüne bana gelince böle sizin de eşleriniz böyle mi bana bi akıl verin
Ayy akşama kadar evde oturuyorum ne temizlik ne yemek yapmıyorum şimdi eve bi daldım yarım saatte bal dök yala oldu istesem yaparım da istemiyorum gerçekten
Sebze ve balık gibisi var mı,göze de bayram,mideye de,aynaya da...
Ama benim eşimde pilav ya da hamur olmayınca doymayanlardan.O yüzden mecburen sık sık pişiyor...