Sizi çok iyi anlıyorum. Ben evlendigimde bulgur pilavini bile yapmayı bilmiyordum eşim aşçı ondan öğrendim her şeyi. Şimdi 7 yıl oldu artik yemekle ilgili bir sorunum yok. Degidik yemek yapmayi istedigim zaman internetten bakip yapiyorum. Biraz zaman gerekiyor. Ben de bir yemek yaptığım zaman strese girerdim.acaba nasıl oldu eşim beğenecek mi diye gözünün içine bakardım. Demem o ki yapa yapa insan kendini geliştiriyor. Siz de bir müddet sonra o stresi atarsınız keyifle yemek yaparsınız. Ben yapıyorsam herkes yapar. Esin de bu konuda anlayisliymis kendini strese sokma bir yakarsin iki yakarsin üçüncü de çok guzel yaparsın.Merhaba hanımlar daha9 bucuk aylık evliyim hamileyim de yemek yapmayı pek bilmiyorum yani çalıştım evde olduğum zamanlarda oldu ama bazı insanların el yatkınlığı olur bazısına terapi gibi gelir yemek yapmak ama bana işkence gibi geliyo yemek yapmaya başlayınca sitres oluyorum yada yemek yapmaktaki yaratıcılık bende yok biseyi bişeyle birleştirip ortaya çıkartamam göz kararı ayarım hiç yoktur şunla şunu deniyim bakalim tadı nasıl olacak diyemem böyle oluncada ben gerilince eşimde geriliyo rahat ol ne zaman yaptığın binemeye kötü olmuş dedim de yemedim kaldı ki kötü yemekte yapmıyorsun az çeşit biliyosun kimisinide deniyosun diyo.ben hep beyendimi beğenecek mi diye gözünün içine bakıyorum böyle oluncada özgüvenli olamıyorum ezik gibi hissediyorum kendimi herşey yemek mis gibi bi tuhaf piskolojiye büründüm benim gibi olan yada önerebileceğiniz birşeyler var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?