Yemeklerinizi göz kararı değil ölçülü yapın zamanla yapa yapa göz kararı yaparsınız.Merhaba hanımlar daha9 bucuk aylık evliyim hamileyim de yemek yapmayı pek bilmiyorum yani çalıştım evde olduğum zamanlarda oldu ama bazı insanların el yatkınlığı olur bazısına terapi gibi gelir yemek yapmak ama bana işkence gibi geliyo yemek yapmaya başlayınca sitres oluyorum yada yemek yapmaktaki yaratıcılık bende yok biseyi bişeyle birleştirip ortaya çıkartamam göz kararı ayarım hiç yoktur şunla şunu deniyim bakalim tadı nasıl olacak diyemem böyle oluncada ben gerilince eşimde geriliyo rahat ol ne zaman yaptığın binemeye kötü olmuş dedim de yemedim kaldı ki kötü yemekte yapmıyorsun az çeşit biliyosun kimisinide deniyosun diyo.ben hep beyendimi beğenecek mi diye gözünün içine bakıyorum böyle oluncada özgüvenli olamıyorum ezik gibi hissediyorum kendimi herşey yemek mis gibi bi tuhaf piskolojiye büründüm benim gibi olan yada önerebileceğiniz birşeyler var mi
Benim kuzenimde ömrü hayatında bir kere mutfağa girmiş insan değildi evlendi şimdi 4 çeşit yemek yapıyor herkes anasinin karnında ogrenmiyor sen yemek yapmayı sevmediğin icin sana öyle geliyo tavsiye verebilcegimiz bsy yok yap yap öğren ne var bunda esinde anlayisla karsiliyormusMerhaba hanımlar daha9 bucuk aylık evliyim hamileyim de yemek yapmayı pek bilmiyorum yani çalıştım evde olduğum zamanlarda oldu ama bazı insanların el yatkınlığı olur bazısına terapi gibi gelir yemek yapmak ama bana işkence gibi geliyo yemek yapmaya başlayınca sitres oluyorum yada yemek yapmaktaki yaratıcılık bende yok biseyi bişeyle birleştirip ortaya çıkartamam göz kararı ayarım hiç yoktur şunla şunu deniyim bakalim tadı nasıl olacak diyemem böyle oluncada ben gerilince eşimde geriliyo rahat ol ne zaman yaptığın binemeye kötü olmuş dedim de yemedim kaldı ki kötü yemekte yapmıyorsun az çeşit biliyosun kimisinide deniyosun diyo.ben hep beyendimi beğenecek mi diye gözünün içine bakıyorum böyle oluncada özgüvenli olamıyorum ezik gibi hissediyorum kendimi herşey yemek mis gibi bi tuhaf piskolojiye büründüm benim gibi olan yada önerebileceğiniz birşeyler var mi
Bende henüz ortaokula giderken makarna yapacaktım yıkamıştım yapmadan önceÇözüm sizde. Deneme yanılma ile yapmaya devam edin hepimiz o günlerden geçtik alışıyor insan el ayarı oturuyor. Korkma ya beğenilmezse endişesinden uzaklasın biraz ben örnek vereyim dibini tutturdum şeyler olurdu veya soganlar çok yanardı bugun karamalize soganla yaptım derdim beraber gülerdik
Nefis yemek tarifleri uygulamasını indirin. Oradaki tariflerden en çok kaydedilenleri yapın. Ölçüleri falan tam veriyorlar, tutuyor.Merhaba hanımlar daha9 bucuk aylık evliyim hamileyim de yemek yapmayı pek bilmiyorum yani çalıştım evde olduğum zamanlarda oldu ama bazı insanların el yatkınlığı olur bazısına terapi gibi gelir yemek yapmak ama bana işkence gibi geliyo yemek yapmaya başlayınca sitres oluyorum yada yemek yapmaktaki yaratıcılık bende yok biseyi bişeyle birleştirip ortaya çıkartamam göz kararı ayarım hiç yoktur şunla şunu deniyim bakalim tadı nasıl olacak diyemem böyle oluncada ben gerilince eşimde geriliyo rahat ol ne zaman yaptığın binemeye kötü olmuş dedim de yemedim kaldı ki kötü yemekte yapmıyorsun az çeşit biliyosun kimisinide deniyosun diyo.ben hep beyendimi beğenecek mi diye gözünün içine bakıyorum böyle oluncada özgüvenli olamıyorum ezik gibi hissediyorum kendimi herşey yemek mis gibi bi tuhaf piskolojiye büründüm benim gibi olan yada önerebileceğiniz birşeyler var mi
Yemek yapmayı sevmiyorsunuz işkence gibi geliyor demişsiniz ya .ben genelde severim yemek yapmayı ama gün geliyor geliyor Ogün isteksiz yemek yapıyorum hakikaten yemek kötü oluyor..internet elimizi. AltındaMerhaba hanımlar daha9 bucuk aylık evliyim hamileyim de yemek yapmayı pek bilmiyorum yani çalıştım evde olduğum zamanlarda oldu ama bazı insanların el yatkınlığı olur bazısına terapi gibi gelir yemek yapmak ama bana işkence gibi geliyo yemek yapmaya başlayınca sitres oluyorum yada yemek yapmaktaki yaratıcılık bende yok biseyi bişeyle birleştirip ortaya çıkartamam göz kararı ayarım hiç yoktur şunla şunu deniyim bakalim tadı nasıl olacak diyemem böyle oluncada ben gerilince eşimde geriliyo rahat ol ne zaman yaptığın binemeye kötü olmuş dedim de yemedim kaldı ki kötü yemekte yapmıyorsun az çeşit biliyosun kimisinide deniyosun diyo.ben hep beyendimi beğenecek mi diye gözünün içine bakıyorum böyle oluncada özgüvenli olamıyorum ezik gibi hissediyorum kendimi herşey yemek mis gibi bi tuhaf piskolojiye büründüm benim gibi olan yada önerebileceğiniz birşeyler var mi
En çok yemek konusu sorun zaten gözümde buyuyo resmenBenzer bir konuyu da ben açmıştım. Yemek yapmadım ve bi hafta sonra evleniyorum. Videolardan bir şeyler ortaya çıkarırım artık
Bende hoşlanmıyorum yorucu sıkıcı geliyo banada yapmaya çalışıyorum ama bilmediğim seyler var uğraşmak istemiyorum yani zevkle yapmıyorum eziyet gibi geliyo bana yaBende evlendiğimde yemek konusunda çok zorlandım. Evliliğim 10seneyi geçti hala yemek yaparken tarife bakarım. Çorba ve pilav hariçsanırım hoşlanmadığım için yorucu geliyor bana da.
Sana tavsiyem hergün misafir menüsü gibi yemek çıkaracağım diye uğraşma. Çorba ve 1 çeşit yemek yeterli. Birde alengirli yemekleri elin alışınca yaparsın şimdi uğraşma. Önce annelerimizin yaptığı yemekleri yapmaya alış bence.
Ben ilk yemek yapmayı öğrenmeye çalıştığım zamanlar (maalesef annesiz kaldığım için öğrenmek zorunda kaldım) birilerini arar tamam ama kaç tane biber dograyacagim diye sorardımMerhaba hanımlar daha9 bucuk aylık evliyim hamileyim de yemek yapmayı pek bilmiyorum yani çalıştım evde olduğum zamanlarda oldu ama bazı insanların el yatkınlığı olur bazısına terapi gibi gelir yemek yapmak ama bana işkence gibi geliyo yemek yapmaya başlayınca sitres oluyorum yada yemek yapmaktaki yaratıcılık bende yok biseyi bişeyle birleştirip ortaya çıkartamam göz kararı ayarım hiç yoktur şunla şunu deniyim bakalim tadı nasıl olacak diyemem böyle oluncada ben gerilince eşimde geriliyo rahat ol ne zaman yaptığın binemeye kötü olmuş dedim de yemedim kaldı ki kötü yemekte yapmıyorsun az çeşit biliyosun kimisinide deniyosun diyo.ben hep beyendimi beğenecek mi diye gözünün içine bakıyorum böyle oluncada özgüvenli olamıyorum ezik gibi hissediyorum kendimi herşey yemek mis gibi bi tuhaf piskolojiye büründüm benim gibi olan yada önerebileceğiniz birşeyler var mi
Baharat atmakta felan sıkıntı yok sorun çeşit bilmiyorum yaratıcılık yok yemekle ilgili uydurup yemek yapamam zevkle yapmıyorum buda beni yoruyo el pratikliği olmayincada işkence gibi oluyoYemeklerinizi göz kararı değil ölçülü yapın zamanla yapa yapa göz kararı yaparsınız.
Yemek yaparken salçayı karışım kullanın domates ve biber salçası karışık kullanın.
Baharat çeşitlerini kullanın mesela et ve tavuk yemeklerine kekik ve sarımsak çok yakışıyor mutlaka kullanın kimyon, pulbiber ve karabiber de tabi.
Mercimek ,kuru fasulye ve nohut yemeklerine kimyon çok yakışıyor tavsiye ederim.
Salata yapıyorsanız sosunu hazırlarken çok az limon suyu,nar ekşisi ve toz sumak katın çok güzel oluyor.
Pilav yapıyorsanız tereyağ kullanın yarı tereyağ/sıvı yağ şeklinde.
Ben de genelde yemek sitelerinden yapıyorum. Hele bazılarınınki hangi tarif olursa olsun tutuyor direkt onlardan yapıyorum 10 tane de yorum okuyorum orda şu az veya çok diyen oluyor ordan da tüyo alıyorum ohh mis. Bir de yaptığım yemeği 5.'ye yaparken bile tarifine bakmak zorunda kalmasam iyi olacak:)Nefis yemek tarifleri sitesine yemeğin adını yazıyorsunuz, en beğenilenden daha aza doğru videolu anlatımları izleyerek yapıyorsunuz. Kimse ben beceremiyorum demesinreklam yapmadım bu arada, üye bile değilim
Öyle de bir alışkanlık yapıyor evet. İşin komik tarafı tarifi telefona kaydetsem bile ille siteyi açıp oradan arama saçmalığına düşmem... bunu başka yapan var mı acabaBen de genelde yemek sitelerinden yapıyorum. Hele bazılarınınki hangi tarif olursa olsun tutuyor direkt onlardan yapıyorum 10 tane de yorum okuyorum orda şu az veya çok diyen oluyor ordan da tüyo alıyorum ohh mis. Bir de yaptığım yemeği 5.'ye yaparken bile tarifine bakmak zorunda kalmasam iyi olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?