Yemek kalmadı

Boyle bir konuyu hic dusunmemistim ama yemege falan giitigimizde once bizi dusunur bazen kizim yemek yememe firsat vermez uzulur dogru durust yemek yiyemiyorsun diye torununa bile sitem eder yemek yedirmiyorsun annene diye.surekli gitme o zaman.en azindan misafir varken gitmeyin baska zaman ailecek olun yemekte.

Annenize sinir oldum da siz de ayrı bi garipsiniz neden susuyosunuz? Ben olsam oracıkta pizzacı falan arardım sipariş verirdim ben utanacağıma o utansın 1 değil 5 değil. Bi de ısrarla çağırmak nedir evli barklı kadınsın.. benim eşim bi de pazar günü asla bırakmazdı beni yine eşiniz de anlayışlıymış

Evet el iyisi olmanın kime faydası var ki? Ben annemin bu davranışları yüzünden çocuklarıma bu kadar düşkünüm. Evime ve yuvama tapıyorum. Belki de bilmeden iyilik yaptı.

Hiç unutmam 10 yaşında falandım. Babam bize zararlı diye cips almazdı. Kızım çok sağlıksız derdi. Ben de oruç tutmuştum o gün ve cok canım istemişti. Babam da tamam bu seferlik alalım o zaman dedi. Ezanı resmen heyecanla beklerken annem o cipsi elimde gören komşunun kızına vermişti. Neymiş canı çekermiş ayıp olurmuş. Onu ,kız yedi ve ben izledim. Oruçlu olduğum için bir tane bile yemedim. Anneme hiçbir şey diyemedim. Çok döverdi ve tahammülsüzdü. Ama benim annem herkes için mekektir.

Ben kendime böyle bir davranışı yakıştıramam. Kimseyi bu sekilde rencide etmek istemem .

Bence abartmayalım anne olamamış çok ağır bir laf
Kadın karnında taşımış büyütmüş bu yaşa getirmiş evlendirmiş anne olamamış diyemeyiz diye düşünüyorum

O zaman anne direk hizmetçi modunda görüyor şimdi anlaşıldı.

O zaman aç kalınca şikayet etmiyceksiniz veya yanınızda yemeğinizle gideceksiniz bunun başka çaresi yok.

Ben çare olarak gitmemeyi düşündüm. Çok istikrarlı bir biçimde uyguladım. 3 yıl çok rahat ettim. Bir iftar davetinde, üstelik 2 çocuğumla bunu yapamaz diye düşündüm. Çünkü diğer ikisinde tek başımaydım. Biz bize 3-5 kişi diye kandırmıştı.

Ama o zaman da gebeymişsiniz.. insan hamile kızına nasıl kıyar hadi onu geçtim torunlarına ayır 2 lokma. Zaten çocuk ne kadar yiycek di mi ama?

Bi de ısrar hiç sevmem ben çoktan patlamıştım o yüzden..

Ama o zaman da gebeymişsiniz.. insan hamile kızına nasıl kıyar hadi onu geçtim torunlarına ayır 2 lokma. Zaten çocuk ne kadar yiycek di mi ama?

Bi de ısrar hiç sevmem ben çoktan patlamıştım o yüzden..

İnsanlık bende kalsın diye düşünüyorum her seferinde. Israr ettiği için acaba değişen bir şey mi var, diye soru işareti vardı. O soru işareti de gitti. :))

Bir zahmet seni ayrı çagırsın öyle aklına gelen herkezle birmisin sen. Yahu anlat güzel bir dille. Bir zahmen herkez aradan çıksın diyip çagırdıgında seni çagırmasın.

Şu mesajı okuyunca içim cız etti. Kıyamam sana ya cidden ne diyeceğimi bilemedim

Bir zahmet seni ayrı çagırsın öyle aklına gelen herkezle birmisin sen. Yahu anlat güzel bir dille. Bir zahmen herkez aradan çıksın diyip çagırdıgında seni çagırmasın.

Bilemiyorum. Herhalde kaynaşalım, akrabayla dostla güzel bir ortam olur diye düşünüyor

Kusura bakma kabahat sende

Çocuklu kadın tencerenin en üstünden çocuklarına koyar yemek

Annemin evi açar tencereyi koyarım çocuğumun yemeğini ilk önce

Kv de de yaparım aynını

Hamile iken insanlar sofraya gel demiş gidip otursaydınız yalan söylemek yerine

Siz kendinize önem verin zira anneniz hala sizi anlamamış

Konu dışı ama annenizin misafiri sevmesi hoşuma gitti, ben tam tersi bir insan olduğum için...özendim valla annenize,benim için misafir demek bol stres ,gerilim ,panik demek çünkü..
Bence böyle misafir olmaz olsun. Misafir olsun da böylesi olmasın vallaha boş beleş işkence. Benim annannem de böyle herkezi çagırırmış sonra hastalanıp dururmuş yorgunluktan. Dozunu bilmeli insan herşeyin

Ben hiç tencere görmedim. Mutfağa bile giremedim. Kızım yabancılar birden üzerine gelince korktu. İftara kadar bana sarılıp ağladı. Yoksa ben en azından bir parça ekmek alırdım. O da yoktu.

Bir de çocuklar görüp ister diye oyaladım demişsiniz ya gidip istesinler işte

Git içerden anneannenden iste desenize

Ya da madem eşiniz de içeride birini gönderip baban sana yedirsin deseydiniz ya

Bana bu misafire ayıp olmasın tavrı garip geldi yani çocuk ve anladığım ki çok da küçükler

yiyecekleri az zaten o kadar kişi birer kaşık az yese onlar aç kalmaz ama sizin çocuklar tıka basa doyardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…