Yemek kalmadı

Yuhhhhh yani baban ya da başka kardeşin yok mu senin. Peki eşin nasıl oturup yemek yedi. Nasıl bir annen var diğer konularda aranız nasıl?

Evet ülkemizde olduğu gibi sitedede düşünce özgürlüğü ne sahibiz değilmi
Evet o yuzden ben de ozgurce fikrimi belirttim.
Siz de benim dusunceme karsi bir dusunce soyleyebilirsiniz.
Gayet duzgunce cevap verdikten sonra ben rahatsiz olmam.

Annem başımın tacıdır bitanemdir ama kim olursa olsun haksız davranışlara gelemem. Ben senin yaşadığın durumu yaşasam evi o an terk ederdim.

ilk başta sofra kurmayı bile akıl edememiş sonra kurmuş zamanla yemek olayını da halledecek gibi ya annende ben umut görüyorum. Bence gitmemezlik yapma giderken yemek götür misafirler gelmeden tabağını hazırla ayrı bir dolapta sakla falan ayy ne bilim gerçekten saçma bir konu .

Annende bi garipmiş yani. Madem o kadar kalabalık o zaman yemeği çok yapacak.
Annemde böyle çok misafir çağırır kalabalık şekilde.
Bi keresinde saydık 40 kişiydik 3 sofra kurduk koca koca. Ama artanları 2 gün yedik. Nedemek yemek yok.
Söyleyin aç kaldım diye bunda kötü bişey yok ki..

Erkek anası kiz anasi fark etmiyor iste konu sahibi annene kotu laf soylemek istemiyorum ama yuh diyorum , siz de cok sessiz kalmissiniz hadi kendimi gectim evlatlarim ac kalacak yikarim ortaligi , ceker giderdim o an
Inanilir gibi degil yasadiklariniz lutfen bir daha gitmeyin

O misafirleri kadar seni dusunuyo olsa keske. Ben gitmezdim. Gelen misafirlerinde iyi midesi varmis. Ayiptir,hamile kadina yapilacak sey degil bu. O degilde kocan ne diyo bu ise. Gormuyo mu senin cektigin aciyi.

Aynen benimki de benim yanıma oturur çocukları doyurmama yardım ederdi ama ben konu sahibinin bu kadar sessiz olmasına da takıldım. Kardeşlerin kaç yaşındalar

Sunu okudum sok oldum. Ne yazacagimi bilemedim. Allah islah etsin.

Ben anlamiyorum zaten bu toplu yemekleri iftarlari. Sinir oluyorum ne yedigini anliyor insan ne konustugunu. Insan gibi ayri ayri cagir cagiracaksan ya da hic cagirma. Milletin didisinin didisiyla ayni sofrada sıkış tepis ne anlami var yani. Olmaz olsun gerek yok oyle davete. As evi gibi milleti yedir postala. Sacmalik.

Tüm yazılanları okumadım.Ama ben birazda hatayı sende gordum.Kurul bas koseye ye yemeğini niye hizmet ediyorsun ? O kadar misafir cagiriyorsa annen altından kalkabilir demekki.Kendine güvenmiyorsa cagirmayacak misafir.Sende aman annem üzülmesin,aman misafirler yanlış anlamasın diye alttan alıyorsun ama buda yanlış,tıpkı annenin yaptığınin yanlış olduğu gibi.

Anneniz size düşman mı ?
Sürekli bukadar kalabalık misafir çağırıyo o misafirlerde sürekli geliyo.

Evine sıkış sıkış olucak şekilde insan çağırmam o şekilde olan yerede yanlışlıkla 1kez giderim 2.olmaz.

Bunca insan masaya nasıl sığıyo yemek bitince kaçıyolar mı nereye oturuyolar sonra?

O kalmadı bu kalmadı ee nasıl vicdan aç yolluyo sizi.

Sizde de hata var madem başka masaya kaldınız enazından çocuklarınız varken kalkıp asıl masadan topluycaktınız yemekleri ekmekleri salataları

Cipside okudum çok üzüldüm kadının size dğşmanlığı var gibi

Ben olsam cıngar çıkarırdım. Karnım burnumda, sofrada bana yer kalmayacak ha? Ben artık o evin kızı değilim misafirim. Yani bu olay bir olur iki olur... Ama hiç değilse benim annem iki dk makarna koyar aç kalma kızım diyerek telafi ederdi! Bu ne yahu, ayıp hamilesin resmen yemeklerini izletmişler. Ben olsam son gidişim olurdu. Annem değil mi? Her konuda rahat olduğum gibi lafımı da esirgemem. Sivri olun biraz ya.

Annenizden ne farkınız kalıyor bu durumda?Bi parça börek yarım kepçe çorbayla çocuk doyar mı deyip alıp kalkamıyo musunuz çocuklarınızı hadi kendinizi düşünmüyorsunuz.

Ayrıca sizi okutup meslek sahibi yaptılar diye minnet duymak zorunda değilsiniz yapmak zorundalar çünkü.Sizi dünyaya getiren onlar.

Siz o evin kızından ziyade kül kedisi olmuşsunuz yapmayın lütfen. Ayıpsa size ayıp asıl sesinizi çıkarın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…