- 3 Kasım 2015
- 1.347
- 1.235
- 133
- 35
- Konu Sahibi Ponciginannesi
Bende çok küçük yaşta verdim yemek kaşığıyla oğluma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çabuk yedirip nereye yetişecek acaba bu dadı? çabuk yedireyip bitsin şu eziyet diyecek bir dadı değilmiş . kendileri aylarca izleyip emin olmuşlar ama en ufak sıkıntı da cani dadıya dönüşmüş farkında mısınız?Allah aşkına muhalefet olsun diye mi yazıyorsunuz. Her çocuğun durumu farklıdır. Sizinki tepki göstermemiş. Konu sahibi yeğeni icin tıkanıyor puskurtuyor ve tepki olustu diyor. Bu bakıcı 2 aydır kör mü yemek yerken bir sıkıntı olduğunu fazla geldigini fark etmemiş mi çocuk yutamıyor alistigindan fazla geliyor demek ki. Çabuk bitsin ya da daha çok yesin diye yapmış belli ki. yani sizin çocuğunuz normal kaşıkla içiyor diye her cocuga öyle mi verelim illa sizi mi örnek alalım. Benimki 21 aylık tatlı kaşığı ile rahat ediyor. Biraz empati.
Çorbadan tiksinmesi kaşıkla alakalı olmayabilir. Bazi donemler bebekler cok sevdigi bir seyi yememeye baslayabiliyor. Oglum yogurt hastasiydi kasik kasik yerdi. Simdi ne yapsam yediremiyorum.Tecrübeli anneler bize yardımcı olursanız çok sevinirim yeğenim için açıyorum bu konuyu sizlere
annesi çalıştığı için 4 aydır bakıcı bakıyor evde kamera sistemleri var ama herşeyi en ince ayrıntısına kadar göremiyorlar. artık bir güven olduğu için de çok sık bakmıyorlarmış kadın birde uzaktan akraba ..
yiğenim iştahsız bir çocuk değil ve henüz 18 aylık olduğu için çorbasını hep tatlı kaşığı ile yer, yemeklerini küçük lokmalar ile yediriyor annesi.
2 aydır bakıcıda çorba içmemeye yarıda bırakmaya, püskürtmeye başlamış, ve sonuç iyice tiskinmiş sanırım..
ne yaparsa yapsın çorba içmiyormuş yeğenim, annesi tesadüfen öğreniyor ki çocuğa yemek kasığı ile içiriyormuş henüz çok küçük yemek kaşığı büyük gelir elbette kibakıcı kendi telefonundan videoya alınca anlıyorlar yemek kasıgı ile verdiği için, hem ağzını zorluyor hemde çok geldiği için tek seferde püskürtüyor kuzum.. sanırım çabuk bitsin diye böyle yaptı
malesef 2 aydır böyleymiş geç fark ettik.. bakıcının kendini savunması ise ; yemek kasığı ile de yiyebileceğini düşünmüştüm artık büyüdü demesi olmuş''
dün itibari ile bu yanlışı düzeltmeye çalışıyorlar yalnız çocugun tepkisi devam ediyor sizce ne yapmalı ?
evet çocuk belki yemek kaşığı ile yiyebilir ama dolu dolu verirse nasıl yesin tıkanıp püskürtüyormuş böyle cahillik olur mu
yiyebilir diye düşünmüş olabilir ama 2 aydır bu cocugun öyle yemediğini hiç mi görmüyor ki anlamadık gitti
Bana konu sizin bebeğinizle ilgili gibi geldi, tepki çekmemek için sanki yeğenim dediniz, daha önce de konunuz vardı bakıcıyla ilgili çünkü eleştiri almıştınız, kameradan izlemiştiniz sıcak çorba veriyor vs vsPonciginannesi
Çorbayı yemek kaşığıyla verdi diye bakıcıya hemen cahil damgası yapıştırmak ne kadar çirkin.
Bu kadar küçük şeyler sorun olmamalı. Madem annesi çok çok titizse otursun kendi baksın çocuğuna.
Bir çocuğa annesinden daha iyi kimse bakamaz. Çocuk bakmak sabır gerektiren bir iş. O annede olduğu kadar olmaz başka kişilerde.Tecrübeli anneler bize yardımcı olursanız çok sevinirim yeğenim için açıyorum bu konuyu sizlere
annesi çalıştığı için 4 aydır bakıcı bakıyor evde kamera sistemleri var ama herşeyi en ince ayrıntısına kadar göremiyorlar. artık bir güven olduğu için de çok sık bakmıyorlarmış kadın birde uzaktan akraba ..
yiğenim iştahsız bir çocuk değil ve henüz 18 aylık olduğu için çorbasını hep tatlı kaşığı ile yer, yemeklerini küçük lokmalar ile yediriyor annesi.
2 aydır bakıcıda çorba içmemeye yarıda bırakmaya, püskürtmeye başlamış, ve sonuç iyice tiskinmiş sanırım..
ne yaparsa yapsın çorba içmiyormuş yeğenim, annesi tesadüfen öğreniyor ki çocuğa yemek kasığı ile içiriyormuş henüz çok küçük yemek kaşığı büyük gelir elbette ki bakıcı kendi telefonundan videoya alınca anlıyorlar yemek kasıgı ile verdiği için, hem ağzını zorluyor hemde çok geldiği için tek seferde püskürtüyor kuzum.. sanırım çabuk bitsin diye böyle yaptı
malesef 2 aydır böyleymiş geç fark ettik.. bakıcının kendini savunması ise ; yemek kasığı ile e yiyebileceğini düşünmüştüm artık büyüdü demesi olmuş''
dün itibari ile bu yanlışı düzeltmeye çalışıyorlar yalnız çocugun tepkisi devam ediyor sizce ne yapmalı ?
evet çocuk belki yemek kaşığı ile yiyebilir ama dolu dolu verirse nasıl yesin tıkanıp püskürtüyormuş
yiyebilir diye düşünmüş olabilir ama 2 aydır bu cocugun öyle yemediğini hiç mi görmüyor ki anlamadık gitti
Ben bakıcıya bir şey demiyorum. Mutlaka ihtiyaçtan devam ediyordur çünkü anne herşeyden sorun çıkartıyor izlenimi veriyor.Eski konularına da bakın gene bakıcıyla ilgili konusu var ve gene aynı sorun, gene çorba sorunu. Yani bakıcı o olaydan sonra gene devam ediyorsa ihtiyacı var demektir zaten.
Bence de. Bende yemek kaşığı ile veriyordum 1.5 yaşlarında. Çocuk bence çorbadan sıkılmıştır. En azından Benin kızım sıkıldıçocuk çorbadan bıkmış ve nedeni kaşık olmayabilir. 15 gün çorba vermeyin bakalım bi deneyin,sulu sebze yemekleri yesin