Mutfak Püf Noktaları (yemek)kızlarrr fikirlerinize ihtiyacım varrrrrr...

mehmetsym

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
747
6
68
İzmir
kızlarrr köfte yapıcam aksama hazırladım ama yanına ne yapayım yada nasıl servıs edeyım neyle servıs edeyım kafam karıstı et yemeklerınden anlamam kıyma da dahıl vejeteryanımda ben yardım edersenız sevınırımm...

yapabiliyosan patates püresi de iyi gidiyo ben bayılıyorumm :16:
onu da yaparsan bi tabakta benim için koy masaya :1:

yapabiliyosan patates püresi de iyi gidiyo ben bayılıyorumm :16:
onu da yaparsan bi tabakta benim için koy masaya :1:

aaa cnm saol beklerım senıde :1: ama ben farklı bısey olsun ıstıyorum.Her koftede patetes puresı yapıyorum..Yazık kocişim sevinsin ıstıyorum yaa :(

o zamann deneyimli birilerinden destek diyoruzz ben bekarım daha :1:
teşekkür ederim bu arada Allah bereket versin sofranızaa

pilav salata her zaman kullanılan şeyler farklı birşey istiyorsan farklı sunumlarda örneğin patatesi ciğerin yanına küp küp yapıyoruz ya onu kızarttıktan sonra borcama alıp üzerine beşamel sos ve kaşar ile fırında 15 dk pişirsen mükemmel olur veya hazır garnitür veya kendin patates havuç bezelyeyi haşlıyıp üzerine yoğurt ve mayonez ile rus salatası yapabilirsin turşuyu da unutma derim başka bir önerim ise patlıcan salatası sadece bir salata ile kalmayıp çok doyurucu bir özelliğe sahip Patlıcan Salatası, Salatalar, Türk, AfiyetOlsun.NET Internet'in en 'LEZZETLİ' adresi Türk ve Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri tarife ulaşabilirsin şimdiden afiyet olsun.

Back
X