Kızlar bikac hafta öncesine kadar ciddi bi iliskim vardı ve yakin zamanda düğün planlari icin bu yaz yemek yapmayi ogrenmem gerekiyordu ancak planlar şaştı ilişkim bitti ancak ablam ciddi bir trafik kazası gecirdi kpss sonrasina kadar anneme emanet ancak 1 hafta sonra yaklaşık 3 ay kadar zorlu maratonum başlıyor. .
Annem iyi yemek yapar ancak hep okul sinavlar derken ne ben ugrastim ne de o beni mutfaga soktu simdi de ölçülerde malesef anlasamiyoruz.. ona göre hersey göz kararı ama bizim gözler farklı gözler :))
Tqrifleri netten almak herzaman isime yaramıyor daha once denedim biri tutsa biri tutmuyor genel olarak nefis yemek tarihlerinden denenmis tariflere bakıyorum ama :/ icime sinmiyor..
Neyse asıl sorun su ki benim sorunum tarif degil ince püf noktalar bi sekilde tarif bulurum ama bu isi bu vesile ile halletmek istiyorum. .
Yemek yapmanın ince noktaları, nerden baslamaliyim vsvs.. misal salatayı bile cok yavaş yaparım tek tek dogra et derken :/
Yardımlarınıza, fikirlerinize ve tariflerinize ihtiyacim var.. bu sekilde bende günlük olarak denemelerimi burada paylasmak istiyorum destek olursaniz..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.