- Emoji Skoru
- 1.607
- Puanlar
- 698
- Konu Sahibi cesurkiz39
-
hanımlar en fazla bu bölüm tıklandığı için burdan sormak istedim yemek masası alcaz ama karar veremedik yardımcı olursanız sevinirim abartılı bişiy istemiyorum cam yada ahşap mı diyolar ne ondan mı olsun siyah renk olsa çok toz belli eder beyaz hoş durmaz diye düşünüyorum
hanımlar en fazla bu bölüm tıklandığı için burdan sormak istedim yemek masası alcaz ama karar veremedik yardımcı olursanız sevinirim abartılı bişiy istemiyorum cam yada ahşap mı diyolar ne ondan mı olsun siyah renk olsa çok toz belli eder beyaz hoş durmaz diye düşünüyorum
Bunlar direk yemek odası şeklinde satılıyor. Yani set olarak almanı tavsiye ederim. Her ne kadar gümüşlük falan ayrıntı olsa da işe yaramaz gibi dursa da göz alışkanlığı işte. Tek alma bence.
bilemiyorum bütceyi aşmasından korkuyorum masa sandelye yemek takımı tabak catal bıcakları koyacak dolap olsa yeterli olmaz mı
Canım aşmasısın bütçeyi. Uygun olanlarından alırsın ya da uzun vade taksit yapıyorlar.
En azından yemek takımını falan erteleyebilirsin görünmez kısımları. Yeni evliyken zaten kimi yemeğe alacaksın ki?
Kendin kullanmak için zaten günlük takım almışsındır. Ama tam al bence takımını içinde kalmasın. Sonra değiştireyim dersen masa tek parça, diğerler farklı tuhaf durur.