cok duygusalim..icli kofteYoutube da dolanırken Pavlova tatlısının hikayesini öğrendim. Pavlova XX yüzyılın başlarında yaşayan çok güzel bir rus balerinmiş. Sık-sık yurtdışına seyahat edermiş. Bir gün kaldığı otelin aşçısı kadının güzelliğinden büyülenmiş ve "Pavlova bir tatlı olsaydı nasıl olurdu acaba" düşünmüş. Sonuç olarak ortaya Pavlova tatlısı çıkmış.
Hikaye çok ilginç geldi. Merak etdim, yemek olsatdınız nasıl bir yemek olurdunuz
ben şuanki ruh halimle olsam olsam şırdan olurum[hiç yemedim]Youtube da dolanırken Pavlova tatlısının hikayesini öğrendim. Pavlova XX yüzyılın başlarında yaşayan çok güzel bir rus balerinmiş. Sık-sık yurtdışına seyahat edermiş. Bir gün kaldığı otelin aşçısı kadının güzelliğinden büyülenmiş ve "Pavlova bir tatlı olsaydı nasıl olurdu acaba" düşünmüş. Sonuç olarak ortaya Pavlova tatlısı çıkmış.
Hikaye çok ilginç geldi. Merak etdim, yemek olsatdınız nasıl bir yemek olurdunuz
Bende seni yerdimben şuanki ruh halimle olsam olsam şırdan olurum[hiç yemedim]
Çıtır çıtır yenen tüm yemekler. Çünkü çıtırımYoutube da dolanırken Pavlova tatlısının hikayesini öğrendim. Pavlova XX yüzyılın başlarında yaşayan çok güzel bir rus balerinmiş. Sık-sık yurtdışına seyahat edermiş. Bir gün kaldığı otelin aşçısı kadının güzelliğinden büyülenmiş ve "Pavlova bir tatlı olsaydı nasıl olurdu acaba" düşünmüş. Sonuç olarak ortaya Pavlova tatlısı çıkmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?