Yemek seçen eslerinizle nasıl basediyorsunuz

esim sebze yemekleri sevmez bir kaci haric kendi sevdiklerimi kizimla bana yapiyorum kizimda yemiyo gerci o ayri konu
aksam yemeklerinde ortak sevilen yemekler yapiyorum yanina kendim karnibahar yemek istiyorsam onuda atiyorum haslaniyor ertesi gun oglen atistirmaligi oluyor bana.
yemek secen insan gercekten cok zor.
bekarken abim secerdi evlendim esim seciyor cocugum dogdu oda seçici omrum boyle gececek heralde benim

Evli değilim ama bende cevap vereyim. Ben yemek yaparım isteyen yer istemeyen kendi yemeğini yapar.

Koca adam buyume caginda degil ki..bebek mi bu..

Zorla yedirecek haliniz yok ya bırakın yemezse yemesin. Aç kalırsa bu kendi sorunu. Siz onun eşiniz annesi değil koca adam karnını doyursun bi zahmet. Bu kadar çok yemek seçen insanları gerçekten anlamıyorum. Bazı insanlar gerçekten yeni tatlar denemeye kapalı, tadına bakmadan çocuk gibi yemem bunu diyorlar. Ben sizin yerinizde olsam uğraşmam kalksın tost yapsın kendine siz kendi yiyeceğiniz kadar yapın

Hiçbir zaman yemek seçen bir insan olmadım. Aile evinde de öğrenci olduğum yıllarda yemekhaneden yerken de. Damak tadıdır benim de pek sevmediğim yemekler var elbet ancak önüme gelince yedim/yerim. Ailemden ayrıyım ben yanlarına gidince annem ne yapayım ne istersin der ona dahi ne varsa onu yap ben yerim derim. Keza yemekhanede de öyleydi.

3 senedir memurum kendi evimdeyim, istediğimi yapıyorum. nişanlım sık sık evime ziyarete gelir yemeğe de kalır. Ne yemek yaptıysam onu yer. Bazen kendi sevmediğim yemekleri de yaparım hem faydalı hem de o eksik kalmasın diye. Nadiren benim canım şuan bunu çekmedi dışardan söylesem olur mu alınır mısın der, olabilir alınmam. Yine de dışardan söylediğinin yanında az da olsa benim yaptığımdan yer emeğime saygı olarak, benim de hoşuma gider bu durum. Eşiniz hiç yemiyorsa kendi bileceği iş. Tost yesin dursun, kafaya takmayın. Kendi yapsa inanın kıymetini bilirdi

Ben sizi haklı bulmadım. Tabi anlattıklarınıza göre yapıyorum. Eğer adam bana benim istediğim yemekleri yapacaksın diya dayatsaydı haklı olurdunuz. Eşiniz beğenmediği yemek olursa kalkıp tost yapıyormuş. Ben de yemek seçerim, çevreme hep derim yemezsem üzülmeyin diye, gider tost yaparım. Ne var bunda yani?

Yahu birakin tostunu yapip zikkimlansin siz de cocugunuz gibi nolur ye bi tadina bak falan demeyin koskoca adam. Nimet begenmeyen adama yaranmaya calismayin evde ne varsa yapin gitsin

Eşim çok yemek seçmez ama ikimizin de sevmediği yemekler var. Genelde ortak paydada buluşmaya çalışıyorum ha canım bir şey çekerse yapar yerim o yiyor mu diye beklemem. Evet eşinizin yediği yemek çeşidi az bu biraz zorlayabilir. Ama ben de hatır için sevmediğim bir şeyi yemem

Ha evet benim de dikkatimi çekti bunların hepsi benim sevdiğim yemekler yazmış mesela. İyi de adam sevmiyor demek ki

O tost yemekle mutlu ise çok da üstüne gitmeye gerek yok. Ağız tadı o şekilde oluşmuş demek ki

Her gün de et te pişmez ki evde hem keseyi de düşünmek lazım beterin beteri var bir iki çeşit yemez anlarım aşırı mızmızlık yapmak ta hoş eğil adam bana kelle paça yapsan da yesek diyor kaç hanımefendi kelle paça yaptı ya da işkemve bir de böylesi var bacım

Hiiiçte umrumda olmaz valla yemesse yemesin.Karnıbahar yemem bamya yemem der ama ben yapıyorum valla yapıncada bi güzelde yiyo

İstediği yemekleri söylüyor, yapıyorum. Ben başka bir yol bulamadım şimdiye kadar.

Aynen selfservis
Benim esimde oglen yapılanı aksma yemezdi
Gece tost yapardi ben cok memnun olurdum bana iş cikmadi diye
Tembelmiyim ne galiba biraz oyleyim
Tembel değilsin
Sadece anneleri değiliz

Yemek seçmez.
Secseydi mutfağa onu sokardım yap da yiyelim madem diye..

Niye üzülüyorsunuz?
Cani tost çekiyorsa tost yesin.
Kendinize göre yapın yemekleri afiyetle yiyin.

Bebelerin ek gıda dönemi daha az eziyetlidir.
Yok yedi yok yemedi tadına bile bakmadı.
Bu ne?

Damak zevkidir. Herkes herşeyi yemek zorunda değildir ki. Siz sevdiğiniz yemekleri yapıyorsunuz genelde sanırım. Yazdığınızdan onu çıkarıyorum. Eşinize sorun akşamdan ne yarına ne yemek ister diye. Onun istediklerini yapın. O zaman iştahla yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…