- Konu Sahibi gulrecelim
-
Benim eşimde başta yemiyordu.. Ama hiç umrumda olmadı.. O sevmiyor yemiyor diye eve sebze sokmayacak değildim.. Pırasamı da pişirdim kabağımıda doldurdum ıspanağımı da yedim.. İkimizde çalışıyorduk akşam birlikte yapıyorduk hatta.. Beyefendimiz kendisine tost yapıyordu hazır paketli şeylerden falan çıkarıp yiyordu başlarda.. Hiç de umrumda olmadı.. Zamanla tabi ona da zor geldi hem yemeğe bana yardım ediyor hem kendine ayrı birşey hazırlıyor falanEşim yemek seçiyor. Ben cildiricam artık. Kesinlikle yemiyor kendine tost yapiyor. Neyse ne hali varsa görsün diyorum ancak acayip sinirlerim bozuluyor o kadar uğraş tadına dahi bakilmasin yemeğin. Tost makinesini kiricam artık. Yemedikleri de tek tük şeyler değil. Mesela bugün kabak doldurdum. (Ben aşırı severim) ağzına sürmedi. Hatrim için diyorum yalvarıyorum gene yemiyor. Belli başlı yemekleri var. Kuru fasulye, cacık, et sote, börek, karışık kızartma hep bunlar böyle şeyler olsun istiyor. Mantarlı tavuk sote yaparım mantarları tek tek ayırır, geçen gene tavuklu karnabahar yaptım sadece tavuklarini yedi. Lahana sarması yemez. Bunlarda benim en sevdiğim yemekler. Yemese bu kez hem kendimi strese sokuyorum hem üzülüyorum aç kaldı tost yedi gene diye. Tatlılarda da öyle misal. Sütlaç, elmalı tart bunları yer istahli. Başka ne yapsam bir çatal alır bırakır. Kısır, mercimek köftesi gibi şeyleri hiç yemez. Ne yapicam kavga ediyorum güzellikle söylüyorum anlamiyor
Tavuk yemez, kıymaya burun kivirir has et olacak.E bende et sevmem yemekte Et mangalda olur ya da ayri tavada ne bileyim.Cocuklari da kendine benzetti onlarda kebap istiyolar doner istiyorlar ne diyeyim.Gozunu sevdigimin yesilini yesil yiyin dimi.Aynı benim eşim her yemegi ya etli ya tavuklu ya kiymali yerıspanak pırasa bamya karnıbahar bunları yer ama kiymali olursa yer yoksa yemez bende ona kiymali yapıyorum kendime kiymasiz cunku bende yemegin icinde asla et kıyma sevmiyorum kuru fasulye nohut yaptiysam etsiz yapıyorum pilavın yanina bi tavuk kizartiyorum boyle idare etmiş oluyorum
Benimde abim kardesim oyledir karni yarik yemezler hayatta evde o olsun pizza siparis verirler baska seylerde var ama hatirlamiyorum onlarin tek yedikleri kanat but et obur yemekleri nadirdir yemeleri annemlerde onlara gore yaparlar kendileride onlara uydular.Eşim yemek seçiyor. Ben cildiricam artık. Kesinlikle yemiyor kendine tost yapiyor. Neyse ne hali varsa görsün diyorum ancak acayip sinirlerim bozuluyor o kadar uğraş tadına dahi bakilmasin yemeğin. Tost makinesini kiricam artık. Yemedikleri de tek tük şeyler değil. Mesela bugün kabak doldurdum. (Ben aşırı severim) ağzına sürmedi. Hatrim için diyorum yalvarıyorum gene yemiyor. Belli başlı yemekleri var. Kuru fasulye, cacık, et sote, börek, karışık kızartma hep bunlar böyle şeyler olsun istiyor. Mantarlı tavuk sote yaparım mantarları tek tek ayırır, geçen gene tavuklu karnabahar yaptım sadece tavuklarini yedi. Lahana sarması yemez. Bunlarda benim en sevdiğim yemekler. Yemese bu kez hem kendimi strese sokuyorum hem üzülüyorum aç kaldı tost yedi gene diye. Tatlılarda da öyle misal. Sütlaç, elmalı tart bunları yer istahli. Başka ne yapsam bir çatal alır bırakır. Kısır, mercimek köftesi gibi şeyleri hiç yemez. Ne yapicam kavga ediyorum güzellikle söylüyorum anlamiyor
Her gün tost olmaz ama vitaminsiz kalır gelişimi durur. Boyu kısa kalır. Vitamin hapını toz haline getirip tost ekmeğinin içine koyun vitaminini o şekilde alsın.Eşim yemek seçiyor. Ben cildiricam artık. Kesinlikle yemiyor kendine tost yapiyor. Neyse ne hali varsa görsün diyorum ancak acayip sinirlerim bozuluyor o kadar uğraş tadına dahi bakilmasin yemeğin. Tost makinesini kiricam artık. Yemedikleri de tek tük şeyler değil. Mesela bugün kabak doldurdum. (Ben aşırı severim) ağzına sürmedi. Hatrim için diyorum yalvarıyorum gene yemiyor. Belli başlı yemekleri var. Kuru fasulye, cacık, et sote, börek, karışık kızartma hep bunlar böyle şeyler olsun istiyor. Mantarlı tavuk sote yaparım mantarları tek tek ayırır, geçen gene tavuklu karnabahar yaptım sadece tavuklarini yedi. Lahana sarması yemez. Bunlarda benim en sevdiğim yemekler. Yemese bu kez hem kendimi strese sokuyorum hem üzülüyorum aç kaldı tost yedi gene diye. Tatlılarda da öyle misal. Sütlaç, elmalı tart bunları yer istahli. Başka ne yapsam bir çatal alır bırakır. Kısır, mercimek köftesi gibi şeyleri hiç yemez. Ne yapicam kavga ediyorum güzellikle söylüyorum anlamiyor
Yemezse yemesın çok umursamaEşim yemek seçiyor. Ben cildiricam artık. Kesinlikle yemiyor kendine tost yapiyor. Neyse ne hali varsa görsün diyorum ancak acayip sinirlerim bozuluyor o kadar uğraş tadına dahi bakilmasin yemeğin. Tost makinesini kiricam artık. Yemedikleri de tek tük şeyler değil. Mesela bugün kabak doldurdum. (Ben aşırı severim) ağzına sürmedi. Hatrim için diyorum yalvarıyorum gene yemiyor. Belli başlı yemekleri var. Kuru fasulye, cacık, et sote, börek, karışık kızartma hep bunlar böyle şeyler olsun istiyor. Mantarlı tavuk sote yaparım mantarları tek tek ayırır, geçen gene tavuklu karnabahar yaptım sadece tavuklarini yedi. Lahana sarması yemez. Bunlarda benim en sevdiğim yemekler. Yemese bu kez hem kendimi strese sokuyorum hem üzülüyorum aç kaldı tost yedi gene diye. Tatlılarda da öyle misal. Sütlaç, elmalı tart bunları yer istahli. Başka ne yapsam bir çatal alır bırakır. Kısır, mercimek köftesi gibi şeyleri hiç yemez. Ne yapicam kavga ediyorum güzellikle söylüyorum anlamiyor
Kilolara tost ekmeği alın, koyun bir kenara, isteği kadar yesin. Lahana sarmasını da bize gönderin. Bayılırım lahana sarması a. Günlerdir canım istiyor, üşeniyorum. Bu sırada bir soru: kiymasiz lahana sarmasına maydonoz koyulurmu?
Öncelikle işiniz çok zorEşim yemek seçiyor. Ben cildiricam artık. Kesinlikle yemiyor kendine tost yapiyor. Neyse ne hali varsa görsün diyorum ancak acayip sinirlerim bozuluyor o kadar uğraş tadına dahi bakilmasin yemeğin. Tost makinesini kiricam artık. Yemedikleri de tek tük şeyler değil. Mesela bugün kabak doldurdum. (Ben aşırı severim) ağzına sürmedi. Hatrim için diyorum yalvarıyorum gene yemiyor. Belli başlı yemekleri var. Kuru fasulye, cacık, et sote, börek, karışık kızartma hep bunlar böyle şeyler olsun istiyor. Mantarlı tavuk sote yaparım mantarları tek tek ayırır, geçen gene tavuklu karnabahar yaptım sadece tavuklarini yedi. Lahana sarması yemez. Bunlarda benim en sevdiğim yemekler. Yemese bu kez hem kendimi strese sokuyorum hem üzülüyorum aç kaldı tost yedi gene diye. Tatlılarda da öyle misal. Sütlaç, elmalı tart bunları yer istahli. Başka ne yapsam bir çatal alır bırakır. Kısır, mercimek köftesi gibi şeyleri hiç yemez. Ne yapicam kavga ediyorum güzellikle söylüyorum anlamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?