Yemek Takımı Seçimi ?! Lütfen önerilerinizi paylaşın :)

tatlım gerçekten güzel bir model ama sanırım pahalıdırda sempatiksalakcinni

biraz da fazla ağır gibi yani bu yemek takımını alan acaip yemekler yapmalı şahsen ben cesaret edebilir miydim bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

Canim kesinlikle oyle uzerinde ayri bir kaplama olmali,sanirim parlak desenliler genelde makinaya girmiyor..

çok güzel bu royalin bone-fine chinaları ama baya bi tuzlu yaa..ama dokunuşu falan süper..

dışarıda 1000 tl ya komple çeyiz setleri satılırken insan bir yemek takımına bu kadar para verilir mi diye düşünüyor ama değer gibime geliyor kafamçokkarıştı

BU ARADA İLK SAYFADAKİ RESİMLERİ DÜZENLİYORUM TEKRAR..KÜÇÜK ÇIKMIŞLARDI ..

kızlar geçenlerde esseye uğradım sade bir yemek takımı 300 tl idi indirim yapmışlar
birde bernardodan indirimler var bi yemek takımına 1.000 tl vermek pek mantıklı gelmio 1.500 tlye setler var :)

Yağmur bak canım bernardoya geçen gün gittim.

Gene indirim başlamış sitesine bak..Kahvaltı takımı bu sefer hem daha güzel

Ben sanırım öyle set alıcam.

Bernardoya tekrar bakarım sağol tatlım :)

kahvaltı takımı ve günlük çatal bıçakları almıştım zaten..

saol canım
yağmurseli bak benmki linkte
de moonji yemek takımımım. bone porcelain yazıyo. 600 liraya aldım.
de moonjinin sitesinden de m odellere bakabilirsniz hoş modeller var. ve indirimde şu an fiyatlar

merhaba , siz nereden satın aldınız royal porselenlerinizi?

merhabalar;
bende kendime bugun bernardodan yemek takımı aldım.aslında ceyiz seti aldım.1795 tl ye yemek takımı catak bıcak takımı caydanlık cezve takımı günlük yemek takımı...bernardo kullanan var mı yada alan acaba?

merhaba bende gecen hafta bernardodan ceyiz seti aldım 1750 artı yanında verdigi kahvaltı takımı olan set yerine 6 kişilik yemek takımıyla degistirdim 25 tl bi fark ödedim.. yani yemek takımı, 4lü korkmaz tencere seti, caydanlık ve cezve takımı, günlük yemek takımı 1775tl ödedim. aslında aklımda cok baska bi yemek takımı vardı. öyle bakarken catal kasık takımını cok begendim ve herseyi bernardodan almış oldum :1rolleyes:

ben kütahyadan almıştım

2 sene önce yemek takımı + çatal kaşık + günlük yemek takımı + kahvaltı takımı ( iyisiyle değiştirdim üstüne 200 ytl fark ödedik)

sanırım 1,400 civarıydı. çok memnunum özellikle günlük takım çok iyi oluyor. şimdide aynı kampanya var kütahya porselende. hayırlı olsun şimdiden...

Ben de bernardonun beğeniyorum da günlük takımını ve pasta tabaklarını farklı almak istesem olmaz mı?

Puantiyeli pasta tabağını çok beğendim siz ne dersiniz?

ben aldım işte canım o kampanyanın içindeki günlük yemek takımını cıkartıp kendi begendigim takımı koyduk 25 tl fark ödedim eger senin begendiginle hediye takım arasında fark olmazsa onuda ödemezsin. git konus derim ben cok yardımcı oluyolar.

Ya karar veremiyorum ki hem pasta takımı hem de günlük takımı değiştirmek istiyorum

Şimdi netten baktım da fark oluyor bayağı

Acaba tek tek mi toplasam daha iyi olur ?

o kampanyanın içindeki yemek takımları 695tl mi tam hatırlamıyorum bişeydi benim aldıgım 1195lik yemek takımı.. yani 1495 + 500 olması gerekiyo yani netten hesaplamaya bakma canım ben 1775 tl ödedim ama 1500lük kısmını peşin ödedim ondanda biraz indirim yaptılar. git gez fikir edin bence ben farklı bi markadan düşünüyordum mesela bernardodaki catal kasık takımını cook begendim ve ordan aldım.. bence içine encok nasıl sinerse öyle alınmalı ceyiz esyaları

kızlar bievin yemek takımları hakkında bi bilginiz varmı?
yeni çıkan modelleri royale çok benziyo
ve fiyatları nerdeyse yarısı kadar:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…