Yemek Takımı Seçimi ?! Lütfen önerilerinizi paylaşın :)

Hisarın porselen takımlarıda cok sade canım, hatta sade olmasını daha cok sevdim,misafir ve özel günler için sade daha hoş duruyo bence, daha ağır. Günlük için renkli bir takım almayı düşünüyorum zaten

Resimler küçük olduğu için çok fazla seçilemiyor ama gördüğüm kadarıyla 2. ve 5. cücelllll

Ben 3 sene önce kütahya porselenin kare takımını aldım ama geçenlerde hisarın modellerini gördüm harikalar. Şimdi evlenmek varmış

kozmetik canım bende hisarı çok beğendim.Kare yemek takımları 1100 tl, tek başına almak imkansız, hisarın çeyiz seti kampanyası kaçmaz

ama kare alıp almamakta biraz düşünüyorum,hisarın yuvarlaklarda çok hoş, ama içimde kalcak kare almasamda kızlar

kozmetik canım bende hisarı çok beğendim.Kare yemek takımları 1100 tl, tek başına almak imkansız, hisarın çeyiz seti kampanyası kaçmaz

hisarın çeyiz seti vardı tencere takımı porselen seti çatal kaşık seti cezve takımı çaydanlık takımı düdüklü tencere daha aklıma gelmeyen başka neleer neleer 1800dü hepsi. üff paralara bak yaa tüketim dünyasındayız resmen. neden kadınlar için herşey bu kadar güzel olmak zorunda :))

cnm bence 1 ve 3 güzel ben sadece seviyorum bu arada bernardoda sormuştum sadece yemek takımı 96 parçaydı sanırım 800 milyon dediler iyimi ?

saol canım
yağmurseli bak benmki linkte
de moonji yemek takımımım. bone porcelain yazıyo. 600 liraya aldım.
de moonjinin sitesinden de m odellere bakabilirsniz hoş modeller var. ve indirimde şu an fiyatlar

kizlar bugun cevahire gittim de moonji die bi marka var lilyumun da belirttigi gibi ben gunluk takimi ondan mi alsam acaba diyorum bu ay...kullanan var mi bu markayi aranizda..benim 12 kisilik alma lzm 6 bana az gelir..fisfisfis

kizlar bugun cevahire gittim de moonji die bi marka var lilyumun da belirttigi gibi ben gunluk takimi ondan mi alsam acaba diyorum bu ay...kullanan var mi bu markayi aranizda..benim 12 kisilik alma lzm 6 bana az gelir..fisfisfis

cnm ben eve gelip baktığımda porseleni çok hoşuma gitti
zaten şimdi çoğu marka bone porselen üretiyor yani
bir de ben misafirlik için almıştım.
sitesinde çok hoş modeller var ben çok beğeniyorum
de moonji markasınıda bende kk dan öğrenmişştim:lepi:

sagol cnm ya acaba makinaya atilinca bisi olur mu gerci ben sade bisi begenmistim ama...

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 522963

kızlar ben bu yemek takımından istiyorum fiyatı pahalı
1500 1700 gibi bişey.. dha ucuza nasıl mal ederim.. eminönünde falan varmıdır

Royal Fine China

Bening

modeli

Canım Günnur bu takımı 900 e felan almıstı sanırım hatta sonradan 750 ye gördüm demişti.Aynı markanın bu kadar farklı fiyatta olmaması lazım

gunnur kim bilemedim
bu takıma aşık oldum. buna bukdar para veremem.. veremediğim için yemek takımıda alamıyorum içimde kalcak

2 numara güzel görünüyo diğerlerinin desenleri pek belli olmuyo ama ben kare takımları sevmiyorum tercihim yuvarlak olacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…