Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay nolucak canım onun ton farkını irdeleyecek insana en iyisini alsanda bos.sahsen takim almistim 2 yillik evliyim henuz yemege agir misafir cagirmisligm ve o gereksiz bi cok parcayi kullanmisligim yok.evlenmeden once kraliyet ailesini agirlayacagimi sanmistim oysaki![]()
Gri olabilir aslında bardaklarımda gri çünküİçine yemek girince sofra kalabalığında anlaşılmaz merak etme. Ama ben olsaydım beyazı tek başına kullanmazdım. Bazı parçaları, farklı renk eklerdim. Misal gül kurusu, uçuk mavi yada koyu gri. Tabi bu zevke göre değişir
Gri olabilir aslında bardaklarımda gri çünkü![]()
Üst üste beyaz çok beyaz oluyor zaten, beyazları bence başka renklerle kombinleyinBeyaz üstü okyanus mavisi, turkuaz veya gül kurusu gibi neyse daha fazla masraf yaratmayayım
İyi markayı ederinin çok altına alınca eve gidince oynayasım geliyor alışverişten sonra![]()
Evlilik telaşı ile cok abartıyoruz sanırım10 yıldır evliyim hiç öyle takımım ve öyle bir davet düşüncem olmadı
En fazla Kv annem geldi onlar da toplam 6 kişi oldu
Günlük tabakları koyduk yedik ki zaten başka tabak yok
Baya fark var. Günlük kullanım için kurtarır. Misafir icin herşey spor olursa masada yine kurtarırDaha önce çekmiştim bu şekilde ama belli olur umarım
Aynı markada bile oluyorsa benim ki cok normal o zmaanDüğün zamanı aceleden son dakika bir takım almıştım ben. Ve bazı tabaklarında ton farkı var. Takım olduğu halde :) Ama emin ol sadece ben fark ediyorum, kimse farketmedi
Ben zaten spordan yanayım ya klasık ağır şeyler bana göre değil o yüZden böyle birsey yapayım dedim işte artık bişi yapmış olduk ya bakalımmBaya fark var. Günlük kullanım için kurtarır. Misafir icin herşey spor olursa masada yine kurtarır
Internette bende görüyorum böyle gidiyorum karacanın en büyük mağazasına ya birsey bilmiyorlar yada kalmadı diyorlarkaracanın vals serisi hem yemek hem kahvaltı olaraktEki Görüntüle 1770694 a kullanılabilir çok parçalı bence de iade et
internetten alabilirsinInternette bende görüyorum böyle gidiyorum karacanın en büyük mağazasına ya birsey bilmiyorlar yada kalmadı diyorlar![]()
Evet canım bu da Bi tercih olabilir iyi günlerde kullanSet olarak satılan sade , güzel takımlar da var ki .
Bence hoş olmamış böyle biri sanki dururken sararmış , eski gibi duruyor .
Benimki bunun aynısı gayet sade bence
Eki Görüntüle 1770704
Keten masaüstü kulkanabilirsin. Birde hepsini toplamadiysan bir parcasini da kahve yada sütlü kahve renklerinden alabilirsin geçiş olurBen zaten spordan yanayım ya klasık ağır şeyler bana göre değil o yüZden böyle birsey yapayım dedim işte artık bişi yapmış olduk ya bakalımm
Kızlar ben yemek takımı takım olarak almadım yani kendim düzüyorum beyaz kare olarak ama Bi kaç farklı yerden aldığım için biraz ton farkı oldu ama cok az sizce cok kötü durur mu. Örneğin tabaklar ikea salata kaseleri sosluklar boyner gibi işte öle olunca az da olsa beyazlar arasında azıcık ton farkı oldu Buda beni üzdüyorumlarınız bekliyorum