- 13 Kasım 2017
- 66
- 33
- 18
- 35
- Konu Sahibi gecerzaman
-
Ben de çok paranoyak bir insanım ama mümkün değil inanın :)) yaşadığımız yerde öyle bir şey olsa saklayamaz.ailesi de yerlisi buranın zaten,tanıyor herkes.Adam evli gibi geçti içimden.
bunu da düşündüm,saçma bir trip mi olur diye, ama bozulmaya da başladımBence biraz gereksiz bir trip olur ya. Saçma olur yani bence. Uygun bir zaman olursa gidin derim yani boş vaktiniz olursa.
Ozaman 2. Sevgilisi var. Bi dümen var yani.Ben sen çok paranoyak bir insanım ama mümkün değil inanın :)) yaşadığımız yerde öyle bir şey olsa saklayamaz.ailesi de yerlisi buranın zaten,tanıyor herkes.
bu olabilir işte.zamanında çok hızlı yaşamış bi tip zaten.her şeye ihtimal veririm yapabilir insanlar...zaman zaman benim de aklıma gelmiyor değil.Ozaman 2. Sevgilisi var. Bi dümen var yani.
gelmek istediğimi sanmıyorum sana afiyet olsun de geç
Ayy yemekten soğuyacaktım nerdeyse, Allah korudu
Bir daha yemek muhabbeti açarsa "1 sn kusuyorum şu an" yaz ve sonra da cevap verme.
Ben olsam seninle değil yemek birşey içmeyi dahi düşünemiyorum artık. Bana bin kere yemek muhabbeti yapacağına yarın şu saatte hazır ol yemeğe gidiyoruz diyip mekanı belirlemeliydin ama koskoca adamsın sana ne yapacağını da ben söylemiycem bu yaştan sonra der iyi bi gömerdim. Çünkü sen o ne zaman derse hazırsın biliyor yani bıraktığı yerde beklediğini.
Ay bunlar da ağır olur sanki içimden neler demek geçiyor o ayrı daaaaa
aynen işte ben yaptım böyle,naza çekseydim kendimi şimdi böyle olmazdı.yemek muhabbeti açılınca zaten bana da fenalık geliyorrrrr
Ağır olmaz onun bünyesi kaldırır diye düşünüyorumAy bunlar da ağır olur sanki içimden neler demek geçiyor o ayrı daaaaa
aynen işte ben yaptım böyle,naza çekseydim kendimi şimdi böyle olmazdı.yemek muhabbeti açılınca zaten bana da fenalık geliyorrrrr
babanın oğlumu hayatım ne ağırı söyle gitsin bu kadar kafanı meşgul edeceğine
Ağır olmaz onun bünyesi kaldırır diye düşünüyorum
Olmazsa soda içer üstüne
Valla şu an bu düşünce bende de ağır basmaya başladıBence hayatındaki tek kişi değilsin, birden fazla kişiyi idare etmekte zorlanıyor
Gencecik yaşında bunları düşünerek kendini mi kahredeceksin yahu sal gitsin şu adamıValla şu an bu düşünce bende de ağır basmaya başladı(
Gencecik yaşında bunları düşünerek kendini mi kahredeceksin yahu sal gitsin şu adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?