Dedim ne diyor bu kudraSen beceriksizsin ama öğrenmen lazım. Sonuçta çocuklar ev yemekleriyle, sağlıklı şeylerle beslenmeli. Sevgilinin çocuğuna güzel yemekler yapmalısın.
Sorunun onlarla bir alakası yok ve özel hayatım sizin neden bu kadar aklınızda kaldı ? Ne zaman soru sormak için siteye girsem sürekli buralardasınız.Bir mesleğiniz yok mu ? Veya okuduğunuz bir kitap ? Mesela sosyalleşecek arkadaşınızda yok anladığım kadarıyla,gerçi böyle biriyle kim neden arkadaşlık etsin.Profilinize girip baktığımda insanlarla kavga eden ve vaktinin neredeyse tamamını burda harcayan birisi gördüm.Her ne yaşıyorsanız burda stres atıyorsunuz anladığım kadarıyla.Umarım hayatındaki sorunlarını çözersin,bir terapiste gitmeni öneririm.Sen beceriksizsin ama öğrenmen lazım. Sonuçta çocuklar ev yemekleriyle, sağlıklı şeylerle beslenmeli. Sevgilinin çocuğuna güzel yemekler yapmalısın.
Tespitin 1 numara....bende aynen bugün buna benzer birşey soyledimSorunun onlarla bir alakası yok ve özel hayatım sizin neden bu kadar aklınızda kaldı ? Ne zaman soru sormak için siteye girsem sürekli buralardasınız.Bir mesleğiniz yok mu ? Veya okuduğunuz bir kitap ? Mesela sosyalleşecek arkadaşınızda yok anladığım kadarıyla,gerçi böyle biriyle kim neden arkadaşlık etsin.Profilinize girip baktığımda insanlarla kavga eden ve vaktinin neredeyse tamamını burda harcayan birisi gördüm.Her ne yaşıyorsanız burda stres atıyorsunuz anladığım kadarıyla.Umarım hayatındaki sorunlarını çözersin,bir terapiste gitmeni öneririm.
Temizlikte sıkıntı yok,onda çok iyiyim.Pilavı yapamayınca kek ve börekten ümidi kesmiştim ama denemek lazım belkide elim onlara yatkındır.Bide kesinlikle el lezzeti denen bir şey var,bazılarının eli çok lezzetli.Ben de iyi temizlik yapamam, asla güzel dolap içi yerleştiremiyorum. Yaşayacak kadar :)
Ama yemek yapmayı severim.
Bence pilavı biraz sona bırakın.
İlla pilav yapacaksanız sebzeli bulgur pilavı daha iyi bir tercih olabilir.
Yemeklerde aynı mantık; soğan, biber, salça, domates kavur. Üzerine sebzeyi ekle, yarım bardak su güzelce pişsin.
Bir de kek, börek deneyin.
Ben yemek yapmayı, pasta yapmayı çok sevmeme karşın(ilkokuldan beri girerim mutfağa) evlenene kadar neredeyse hiç yalnız başıma poğaça yapmamıştım. İlk denemelerim de baya kötü idi. Şimdi baya kapış kapış gidiyor ama :)
Yemek.com'un tarifleri de genel olarak güzel tavsiye ederim.
Benim ilk pogacalarim ,birisinin kafasına atsam yaracak gibiydiBen de iyi temizlik yapamam, asla güzel dolap içi yerleştiremiyorum. Yaşayacak kadar :)
Ama yemek yapmayı severim.
Bence pilavı biraz sona bırakın.
İlla pilav yapacaksanız sebzeli bulgur pilavı daha iyi bir tercih olabilir.
Yemeklerde aynı mantık; soğan, biber, salça, domates kavur. Üzerine sebzeyi ekle, yarım bardak su güzelce pişsin.
Bir de kek, börek deneyin.
Ben yemek yapmayı, pasta yapmayı çok sevmeme karşın(ilkokuldan beri girerim mutfağa) evlenene kadar neredeyse hiç yalnız başıma poğaça yapmamıştım. İlk denemelerim de baya kötü idi. Şimdi baya kapış kapış gidiyor ama :)
Yemek.com'un tarifleri de genel olarak güzel tavsiye ederim.
Pirinçten pirince göre değişir ama bu. Bilmeyenler icin bu detaylari vermek gerek. Sehriye konacaksa baska oranda su konur.Olcu ile yapın..1 bardak pirince 1.5 bardak su. .bazıları ölçüsüz yapar tutturur ama ben ölçüsüz yapamam..
Sağlıçıyım az çok anlıyorum bazı şeyleri onun gibi yüzlerce hasta geçti elimden.O kadar belli ki mutsuz olduğu yazık napsın burada kendince birilerine laf atarak stresini atıyor.Valla üzüldüm kendisi adına,umarım bir gün mutlu olur.Tespitin 1 numara....bende aynen bugün buna benzer birşey soyledim
Benim ilk pogacalarim ,birisinin kafasına atsam yaracak gibiydimegersem unu fazla koyuyormusun..deneme yanılma ile kolayca öğreniliyor hersey
Herkes boyle söylüyor, hatta aldığım belli bir marka pirinç te yok..hep farklı marka alırım.hep bu ölçüde yapıyorum,oluyorPirinçten pirince göre değişir ama bu. Bilmeyenler icin bu detaylari vermek gerek. Sehriye konacaksa baska oranda su konur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?