Yemek yapamamak veya beceriksiz olmak..Bu yollardan geçen oldu mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Louder senin bu gereksiz hassasiyetin de beni öldürüyor. Al bak savunduğun kadına.

Harbiden pisliksin, yiyebilirim bani umurum degil, ama pisliksin yani bunu bil

Beni hastalığımdan vuramazsın, oraya şaak diye yazdım vurdum masaya. Senin gibi bi yetersiz mi beni aşağılayacak, hem de hastalığımdan vuracak hah. Sen gibi kaç tanesini gördüm de yallahı çektim reelde. Canım da kavga istiyordu bu akşam, kaos ve tam da yerine düştüm oh.

Bu okul eğitim yarıştıranların, bunu vurgulayanların ciddi ezik olduğunu düşünüyorum. Öyle böyle değil, baya baya ezik.
Sürekli zeka konuşanların da, sürekli ahlaktan dem vuranlar gibi, kendilerinde olmayan-eksik olan şeyi farkında olmadan dillendirdiklerini düşünüyorum.

Bibiye katılıyorum sen bir gerizekalısın ve bunun acısını derinden yaşıyorsun. Bitirdiğin okul bile yetmiyor bunu kendine kanıtlamaya. Nooldu? Seni çok mu ezdiler ha? Daddy issues mi oldun sen? Hı küçük kız? Daddy mi aradın sen bktan hayatına? Pilav bile pişiremeyen beceriksiz.

Oh iyi geldi bipolarıma. Şöyle biraz da sağdan alayım bipolarıma, biraz da soldan.
Cahil seni.

saatlerdir okuyorum başlığı. Şimdiye kadar en dehşete kapıldığım üye oldun şu sitede. İnsan bir şey söylerken biraz düşünür acaba ben bu söylediğim şeyle imtihan olur muyum diye. Mesela şu cümleyi yazarken Allah bir gün benim de başıma verir veya çoluğum çocuğum da yaşabilir böyle bir hastalık diye düşünür. Fiziksel görüntüden tut insanların hastalıklarına kadar nasıl bu kadar rahat bir şekilde aşağılabiliyorsun? Hani amerikan lise dizilerinde zorba çocuklar olur ya önüne geleni bilinçsizce zorbalar, aynı onlar gibisin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…