Ben yemek yapmayı sevmiyorum.Kocamın kıyafet dolabımızı toplaması gibi.
Annem bu çamaşırı sne katlamış olamazsın demişti ilk gördüğünde, zaten ben yapmadım ki kocam sağolsun demiştim
yAsAttIqıNı YaSaMaDan oLmEz KiMsE¡¡¡¡!!!!!Her zamanki gibi. Beddua gelmedi ama onu bekliyorum.?
Fotoğraflarını da dalga geçtiğin için mi attın bana peki sevgilim yaşlı görünüyor mu diye?Sevgilim veya çocuğu için yemek yapmayı öğrenecek değilim.Kendi hayatım için öğrenmek istediğim bir şey bu.Ayak yıkama konusuna gelince,gerçekten trollenecek kadar yaşlı mısınız ? Hani profilinizde ayak feministi yazıyor ya.Ona ithafen bir ironiydi söylediğim şey.Nolur artık terapiste git ve tedavi ol Kudra. Burası gerçek bir yaşam alanı değil,her söylenene inanmamalısın her okuduğunu ciddiye almamalısın bazen benim gibi sağlıklı insanlar buraya gelip dalga amaçlı sorular sorabiliyor veya birşeyler diyebiliyor ve yorumlarınıza deliler gibi gülebiliyor.Burayı o kadar sahiplenmişsiniz ki hahahshsh neyse bak şey dicem çok iyi bir hastanede çalışıyorum psikiyatrist önerebilirim sana.Senin durumunu iyi görmedim
Pilav yorumumu yapıp da üstünde gördüğüm mesaja bak abovvvvvvvFotoğraflarını da dalga geçtiğin için mi attın bana peki sevgilim yaşlı görünüyor mu diye?
Yok o doğruydu.Onu herkese soruyorum kendimi rahatlatmak için.Bir başkasının fotoğrafını izinsiz atacak değilim demi.Biraz mantık şizofren Kudro..Fotoğraflarını da dalga geçtiğin için mi attın bana peki sevgilim yaşlı görünüyor mu diye?
Bimin yasemin pirinci eskiden dediigin gibi kokuyordu.hoş bir kokusu vardı ama artık kokmuyorYasmini denedin mi hiç? Cok merak ediyorum da parfüm yiyormuş gibi hissetmek istemedigim icin deneyemiyorum. Pilavdan midem bulansin istemiyorum.
Of ayni fikirdeyim ama yazmaktan cekiniyordum dhdjhdks gramaj, mililitre ile net açık ölçüler var. Icli kofte icin, mantı kapatmak icin, gyoza gibi mantilar icin aparatlar uretmisler basit plastiklerden. Her sey cok kolay artik. Yani beceriyle alakali oldugunu düşünmüyorum ben de.İnternetteki yemek tariflerini, videolarını vs moron bile anlayabilir diye düşünüyorum ya
Ohalar başıma ortalik karıştıFotoğraflarını da dalga geçtiğin için mi attın bana peki sevgilim yaşlı görünüyor mu diye?
İnternetten bakıp yaptım hatta şef bir arkadaşıma sordum yine olmadı.Kesinlikle el lezzeti denen bir şey var.Of ayni fikirdeyim ama yazmaktan cekiniyordum dhdjhdks gramaj, mililitre ile net açık ölçüler var. Icli kofte icin, mantı kapatmak icin, gyoza gibi mantilar icin aparatlar uretmisler basit plastiklerden. Her sey cok kolay artik. Yani beceriyle alakali oldugunu düşünmüyorum ben de.
Şuraya Cem Yılmaz'ın el hareketinin videosunu mu eklesek ne yapsakFotoğraflarını da dalga geçtiğin için mi attın bana peki sevgilim yaşlı görünüyor mu diye?
Sevgilinizi ben de gormek isterimYok o doğruydu.Onu herkese soruyorum kendimi rahatlatmak için.Bir başkasının fotoğrafını izinsiz atacak değilim demi.Biraz mantık şizofren Kudro..
Yılın yorumuSevgilinizi ben de gormek isterim
Kim atacak kudro mu ?kadınsanız o fotoğrafları buraya da atarsınız
Ha adamın haberi var yani, herkese yaşlı mı diye sorduğundan.Yok o doğruydu.Onu herkese soruyorum kendimi rahatlatmak için.Bir başkasının fotoğrafını izinsiz atacak değilim demi.Biraz mantık şizofren Kudro..
Biscolata erkegi ise ben de görmek isterim ama sanirim göbekli amca yaSevgilinizi ben de gormek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?