Yemek yapamamak veya beceriksiz olmak..Bu yollardan geçen oldu mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Söylemeyecek boşver yoksa tanınır muhtemelen o bölümden ilk mezun olan kendisi .
Ay bırak. Yaşlı sevgilisi pek bi yükseltmiş son umudunu, bu gazla dünyayı bi turlar gelir oturur popo üstüne.

Hahaah Türkiyenin en iyi ünilerinden birinden mezun oldum.Tabi övüncemmm
Hakkindir. Bence bilboardlara da reklam vermeliydin. Kimsenin yapamadığını yaptiiii işte yılın en zeki insanı! Sloganlarıyla şehirde araçla dolaşıp halkı selamlamaliydin.

Banyodaki asırlık kirler olur ya. Çamaşır suyuna falan bana mısın demez. Onlar artık yoklar

Kokusu agir mi onun? Ben normal kimyasal kullanmam pek tuvalet disinda. Limon, karbonat, sirkedir benim temizlik malzemeleri. Deneyesim var ama korkuyorum
Bir defa kokulu bir temizlik urunu kullanip "ölüyorum başim donuyor, aayy camlari acmaliyim bayilcam" diye evde kendi kendime triplere girmiştim bir şey oldugu da yokmuş halbuki. Bu temizlik yaparken zehirlenen tipler aklima geliyor hep.

Şunu Z kuşağına benzetip komple bir nesle hakaret etmek istemem valla.
Haklısın . Zeki ,donanımlı , Çalışkan yalnız kudranin 7/24 burada olduğunu ben şahsen bilmiyorum kendisi biliyor demek ki o kadar boş. Kudrayi tanımam etmem ama hakaretleri , kêza bibibella ya olan iğrenç üslubu ne kadar hayati tekdüze bir kafaya sahip olduğu ortada . Neyse kolay gelsin ıq hanıma .

Pilav tarifi verecektim ya saat kaç oldu oku Allah oku gözlerim ağrıdı

Açıkçası anneme önerdim, kullanmam ocağım çizilir dedi ama banyoya kullanıyor benim mutfağıma ve banyoma bi zararı olmadı ama materyalden kaynaklı olabilir tabi kesinlikle kefil olamam
Üzerinde yazıyor zaten nerelerde kullanılabileceği. Ben de bir zararını görmedim.
Nihal çocuk sahibi olmamakla ilgili mesajı nedir ? Canım
Standart. Kalbin kötü ki Allah sana nasip etmemiş cümlesi.

Ayyy aynı ben. Yalan yok ben çok ev temizlemem, bir hanım geliyor. 2 Haftada bir kendim yapıyorum. Çok severim ama işte deterjan kokusunu. Ama her seferinde dilber halaya inat tuz ruhuyla banyo ovan makbuleye dönüşüyorum.
Ürünün bence kesinlikle ağır bir kokusu yok ama mutfakta kullandıysam çok iyi duruluyorum ne olur ne olmaz diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…