Ergen değil genç diyoruz.Ergenlik 13-18 de kaldı yalnız.Gırla dolu diyorsun da sence de normal değil mi milyonlarca 22-23 yaşındaki birilerinin olması.Hani insanlar ürüyor falan ya.Z kuşağı ergeni gırla dolu artık bunlardan .
Ay bırak. Yaşlı sevgilisi pek bi yükseltmiş son umudunu, bu gazla dünyayı bi turlar gelir oturur popo üstüne.Söylemeyecekboşver yoksa tanınır muhtemelen o bölümden ilk mezun olan kendisi .
Hakkindir. Bence bilboardlara da reklam vermeliydin. Kimsenin yapamadığını yaptiiii işte yılın en zeki insanı! Sloganlarıyla şehirde araçla dolaşıp halkı selamlamaliydin.Hahaah Türkiyenin en iyi ünilerinden birinden mezun oldum.Tabi övüncemmm
Banyodaki asırlık kirler olur ya. Çamaşır suyuna falan bana mısın demez. Onlar artık yoklar
Genel amaçlı,ben de kullanıyorum.Benim yirmi senedir falan egzama sorunum var.Doktor bütün deterjanları yasakladı.kireç sökücü gibi bir madde var içinde o zaman.bend e eldivenle temizlerim.alayım yarın
Dünyada tek ben mi kaldım ? Neden son umuduyumAy bırak. Yaşlı sevgilisi pek bi yükseltmiş son umudunu, bu gazla dünyayı bi turlar gelir oturur popo üstüne.
TıpHanki bölüm cok merak ettim
Tıp değil, sağlıkla alakalı yan bölümlerdendir odyo gibi. Harvard Tıp havasına bakma senHangi bölüm bi daha sorayim
Senin gibisini emin ol bulamaz. Z kuşağı zehir gibidir normalde.Dünyada tek ben mi kaldım ? Neden son umuduyum
Minik mermadım bir sürü pilav neyin yazdık okusana onları?Dünyada tek ben mi kaldım ? Neden son umuduyum
Haklısın . Zeki ,donanımlı , Çalışkan yalnız kudranin 7/24 burada olduğunu ben şahsen bilmiyorum kendisi biliyor demek ki o kadar boş. Kudrayi tanımam etmem ama hakaretleri , kêza bibibella ya olan iğrenç üslubu ne kadar hayati tekdüze bir kafaya sahip olduğu ortada . Neyse kolay gelsin ıq hanıma .Şunu Z kuşağına benzetip komple bir nesle hakaret etmek istemem valla.
Hahaah Türkiyenin en iyi ünilerinden birinden mezun oldum.Tabi övüncemmm
İstediği üniyi ve bölümü okuyamamış bir kezban daha.Okumakla adam olunmadığına güzel örneksin.
Atalarımız bir kere daha haklı çıktı.
sütlü sütlü oluyor evet.misafire yapmazsam arada ben de böyle yapar yoğurtlar karabiberler yerim vallaEvettttt, ama ben çok kavurmadan hafif lapa nişastalı halini de yemeye bayılıyorum sıcakken
Üzerinde yazıyor zaten nerelerde kullanılabileceği. Ben de bir zararını görmedim.Açıkçası anneme önerdim, kullanmam ocağım çizilir dedi ama banyoya kullanıyorbenim mutfağıma ve banyoma bi zararı olmadı ama materyalden kaynaklı olabilir tabi kesinlikle kefil olamam
Standart. Kalbin kötü ki Allah sana nasip etmemiş cümlesi.Nihal çocuk sahibi olmamakla ilgili mesajı nedir ? Canım
Ayyy aynı ben. Yalan yok ben çok ev temizlemem, bir hanım geliyor. 2 Haftada bir kendim yapıyorum. Çok severim ama işte deterjan kokusunu. Ama her seferinde dilber halaya inat tuz ruhuyla banyo ovan makbuleye dönüşüyorum.Kokusu agir mi onun? Ben normal kimyasal kullanmam pek tuvalet disinda. Limon, karbonat, sirkedir benim temizlik malzemeleri. Deneyesim var ama korkuyorum
Bir defa kokulu bir temizlik urunu kullanip "ölüyorum başim donuyor, aayy camlari acmaliyim bayilcam" diye evde kendi kendime triplere girmiştim bir şey oldugu da yokmuş halbuki.Bu temizlik yaparken zehirlenen tipler aklima geliyor hep.
Aynen bende zaten angeline jolie falanım anejjwjsjsjsj ben gibi asla bulamaz aynen aynenSenin gibisini emin ol bulamaz. Z kuşağı zehir gibidir normalde.
Hacettepe napsin ya bu kadar boş bidon kafayı bosverrrrOyle bi havalarla soyluyo ki sanırsın Hacettepe tıbbı dereceyle bitirdi
sütlü sütlü oluyor evet.misafire yapmazsam arada ben de böyle yapar yoğurtlar karabiberler yerim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?