Bende çoğunu zaten biliyorum,ama hafızı yenilenmiş oldu teşekkürler kazeneben mi çok becerikliyim, bunlar mı çok basit
Bende sevmem yemek yapmayı :) Çok zaman yaktım çok zaman kötu bişey cıktı ortayamerhaba bende yeni üye oldum bu sayfaya o kadar dolu dolu bilgiler var ki hangisini okuycağımı nereye yazacağımı bile şaşırdım o durumdayım yemekle ilgili hiç bir bilgim yok bilmediğim için de mutfağa girmek istemiyorum. arkadaşlar çalışıyorum ve nerde hazır ürünler varsa onu kullanıyorum. patates bile kızartmak zoruma gidiyor utanark söylüyorum onun bile doğranmış şeklini alıyordum. erkek arkadaşım hep yemek üzerinde bana baskı yapıyor. geçenlerde il de hazırla ne olursa olsun senin elinden yemek istiyorum dedi. hiç mutfağı bilmeyen ben tariflerden mercimek çorbası makarna ve salata yaptım ama rezil olduğumu hissediyorum. görüntü vardı ama tadını tadamadım bile. yemeğe çok düşkün olmadığım için yemek bile yemek istemiyorum bu da ayrı konu günü kurtarmak gibi bişey sadece akşamları yemek sıkıntım oluyor. lütfen yarımcı olun nerden başlıycam nasıl yapcam ve bana resmen bir ay içerisinde beni şaşırt dedi. izne gitti şuan karma karşıığım ve bu onun için yemek büyük bi sıkıntı gibi görünüyor. onun yüz ifadesini hatırlamak bile istemiyorum.kendimi okadar çok köüt hissettim ki lütfen bilenlerden yardım almak istiyorum ciddi bi şekilde;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?