Yemek yaparken hiç bunlara dikkat ettiniz mi ?

TV'de görmüştüm et ustası adam kekik kullanırken eliyle ezdi ve ezerek aromanın elde edileceğini söyledi.

merhaba arkadaşlar kek ve pastalar için özel üretilen yağlar varmış biliyor muydunuz. daha önce duymamıştım ben ama özellikle pastaneler falan bu yağları kullandıkları için daha lezzetli oluyormuş onların yaptıkları. orkide yağlarını evimde hep kullanırım . bi araştırayım dedim de orkide yağlarının da varmış böyle yağları. merak ettim sizler kullandınız mı hiç?

denemediyseniz eğer ben merak ettim. deneyeceğim ve sonra sizinle paylaşacağım :))))

Karbonatla ilgili küçük bir ipucu da ben vereyim ; arnavut ciğeri yaparken , una karbonat karıştırın 2 çay kaşığı kadar, pamuk gibi olur pişirdiğiniz ciğer =)

BEN YEMEKLERİME KARBONAT ATAMİYORUM ÇÜNKÜ TADİ KAÇİYOR. kaynanamgilde köfte kabarik olsun diye karbomat atarlar ben sevmiyorum öle şeyleri

ete limon suyunu duymamıştım denicem :)

Karbonat unlu mamüllerde lezzet katar birde temizlikte kullanmak gerek , bir eğer aldığınız ayçiçek yağı gerçek ayçiçek değilse ne yapsanız lezzetli olmuyor ayrıca çok kötü kokuyor belli markalar almak şart birde çorbada asla zeytinyağı kullanılmaz yemeğin tadı kaçar ayçiçek olsun
BEN YEMEKLERİME KARBONAT ATAMİYORUM ÇÜNKÜ TADİ KAÇİYOR. kaynanamgilde köfte kabarik olsun diye karbomat atarlar ben sevmiyorum öle şeyleri

Biz bimden ayçiçek yaği aliyoruz gerçek mi o yağlar?

Ben pek memnun kalmadım değiştirdim markasız olan ve bim de satılanı tavsiye etmiyorum yemeğin lezzetli olmayışının nedeni ilk başlarda anlamadım ama sonra o ağır koku beni rahatsız etti değiştirdikten sonra yemek daha da lezzetliydi bende damak tadımda bir bozukluk var sandım

Ben pek memnun kalmadım değiştirdim markasız olan ve bim de satılanı tavsiye etmiyorum yemeğin lezzetli olmayışının nedeni ilk başlarda anlamadım ama sonra o ağır koku beni rahatsız etti değiştirdikten sonra yemek daha da lezzetliydi bende damak tadımda bir bozukluk var sandım

peki hangi yağlari kullaniyorsunuz yağ az kaldi gerçek gibi gelmediydi emin olamamişim.

unlu mamullerde güzel oluyore ama yemeklerde güzel olmuyor gerçek yemeklik lazim bana. demekki yağdan kaynaklaniyrmuş bende onu anlamamişim bimin yağı kullaniyotdum gerçek olduğuna emin degilim. ucuz oluyor bide en pahalılarda lezzet yağ satılıyor.

ilk başta ne pişirsem saman gibiydi bana meğersen yağ çok önemliymiş bunu anladım , iyi oldu sizinde fark etmeniz

Karbonatın yemeğin protein değerini düşürdüğünü duymuştum

Merhaba Hanımlar. Aklıma gelmişken sizlerle de paylaşmak istedim. Ramazan ayı boyunca paylaştığım adreste yemek yapımında kendine güvenen bayanlar ve beyefendiler süpriz hediyeler kazanabilir. Bol şanslar :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…