- 12 Eylül 2015
- 7
- 10
- 1
Evet onu ben de duymuştum. Kekik iki parmağın arasında ufalanarak servis edilmeliymiş.TV'de görmüştüm et ustası adam kekik kullanırken eliyle ezdi ve ezerek aromanın elde edileceğini söyledi.
Harijdin
BEN YEMEKLERİME KARBONAT ATAMİYORUM ÇÜNKÜ TADİ KAÇİYOR. kaynanamgilde köfte kabarik olsun diye karbomat atarlar ben sevmiyorum öle şeyleri
Biz bimden ayçiçek yaği aliyoruz gerçek mi o yağlar?Karbonat unlu mamüllerde lezzet katar birde temizlikte kullanmak gerek , bir eğer aldığınız ayçiçek yağı gerçek ayçiçek değilse ne yapsanız lezzetli olmuyor ayrıca çok kötü kokuyor belli markalar almak şart birde çorbada asla zeytinyağı kullanılmaz yemeğin tadı kaçar ayçiçek olsun
Biz bimden ayçiçek yaği aliyoruz gerçek mi o yağlar?
Biz bimden ayçiçek yaği aliyoruz gerçek mi o yağlar?
peki hangi yağlari kullaniyorsunuz yağ az kaldi gerçek gibi gelmediydi emin olamamişim.Ben pek memnun kalmadım değiştirdim markasız olan ve bim de satılanı tavsiye etmiyorum yemeğin lezzetli olmayışının nedeni ilk başlarda anlamadım ama sonra o ağır koku beni rahatsız etti değiştirdikten sonra yemek daha da lezzetliydi bende damak tadımda bir bozukluk var sandım
unlu mamullerde güzel oluyore ama yemeklerde güzel olmuyor gerçek yemeklik lazim bana. demekki yağdan kaynaklaniyrmuş bende onu anlamamişim bimin yağı kullaniyotdum gerçek olduğuna emin degilim. ucuz oluyor bide en pahalılarda lezzet yağ satılıyor.Karbonat unlu mamüllerde lezzet katar birde temizlikte kullanmak gerek , bir eğer aldığınız ayçiçek yağı gerçek ayçiçek değilse ne yapsanız lezzetli olmuyor ayrıca çok kötü kokuyor belli markalar almak şart birde çorbada asla zeytinyağı kullanılmaz yemeğin tadı kaçar ayçiçek olsun
ilk başta ne pişirsem saman gibiydi bana meğersen yağ çok önemliymiş bunu anladım , iyi oldu sizinde fark etmenizunlu mamullerde güzel oluyore ama yemeklerde güzel olmuyor gerçek yemeklik lazim bana. demekki yağdan kaynaklaniyrmuş bende onu anlamamişim bimin yağı kullaniyotdum gerçek olduğuna emin degilim. ucuz oluyor bide en pahalılarda lezzet yağ satılıyor.
Google'den habersizsin sanırımsizeee
Neyyyyyyy ????????????Google'den habersizsin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?