yemek yapmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi aaaay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
begendiğim tarifleri yazıcam denicem kolaylardan başlıcam inşallah evlencem kişi agır yemek istemez yandık vala

Yemek yapmayı sevmiyorum,bilmiyorum,hevesim de yok . :)) Yapacak olanlara başarılar dilerim.

Zeytinyağlı sebze yemeği çok seviyorum. O yüzden iyi kötü denemelerim sürüyor.:9:
Çok başarılı olduğum söylenemez ama idare ediyorum.
Hergün olmasa da haftada 2 defa sebze ya da baklagil pişirmeye çalışıyorum evimde.:56:
Mesela birazdan barbunya pişircem. Pazartesi,salı beni götürür. Çarşamba dışarıda olsam,perşembe cuma için de bir şeyler uydurmalıyım haftaiçinde..:44:

haftada 2 gün sebze pişiririm, 2 gün et tavuk veya balık olur geri kalan günlerde de bakliyat yada kalanları yeriz:56:

Bizim evde çorbaları ben yaparım hep ana yemekleri genelde annem yapar arada sırada ben de yapıyorum. Onun dışında pasta, börek, çörekkurabiyeleri de ben yaparım hep seviyorum yemek yapmayı ama temizlik yapmayı pek sevmem:)) Sevgilime de diyorum bazen ben sana her çeşit yeemği yaparım ama temizlik konusundan yardımlarını bekliyorum şimdiden haberin olsun:)

Son düzenleme:
Hergun yaparım ama dısarda yemegıde cok severım denız kenarı bogaz vs...
Canım ıstemedgınde de eve solerız
Ben cok zevk alıyorum yemek yapmaktan belkıde yenı evlı oldugumuz ıcın heves edıyorum cesıt cesıt tatlı tuzlu yemekler yapmaya
Bekarken salatalık bıle soymazdım halbukı:52:

Yemek yapmayan kadında olmaz zaten
Herkes mutlaka yapar hergun dısardada yenmez dısardan sıparıste verılmez
Evdekı yardımcı kadının yaptıgını yemek ıcınde mıde gerekır:52:

Ben de hergün yemek yaparım ve bundan büyük keyif alırım :16:

bazı zamanlarda da eşimin davetlisi olurum :34:

yöremde bulunan her yemeği de bilirim yaparım evet hergün ayrı ve maalesef lokanta gibi üç çeşit yemek yaparım resmen buzdolabımın üstünde haftalık menü olarak asmışımdır.bende çok cinsimdir aslında her yemeği yemem tadını bilmediğim sebzelerde var ama eşim seviyor istiyor maalesef burnumu kapatarak yaptığım yemekler bile oluyor...:56:

Back
X