- Konu Sahibi kariyerkadin
-
Eşim gibi yani, o da yemeğe aşıkBen başlığın sadece yemeğe aşık kısmındayım.Bi de yapmak için böyle bir arzum olsa halim ne olurdu bilmemBol sabır ve irade diliyorum
Bakma verdiğim fikre. Nermin diye bir hanımın sayfasına takıldım. Zaten tombiktim karantina da 4kg yardımcı oldu. Ohhh küçük bir küpüm artıkAy inanamıyorum nasıl güzel bir fikir bu
Allahım inşallah böyle bi komsum olur sabah akşam yemek yapar beni doyurur.Merhaba.
Ben yemek yapmayı çok ama çok seviyorum. Yemekle ilgili hemen her şeyi araştırırım, okurum, uygularım... Tutku benim için. Karantina günlerinde malum evdeyim. Evden çalışıyorum ama işim ağır değil. Çok boşluğum var. Sürekli mutfakla ilgilenmek istiyorum, yeni tarifler denemeye bayılıyorum. Kendi tariflerim bile var. Neyse çok uzattım
Şöyle de bir sorun var ki biz eşimle evlendikten sonra birazcıcık kilo aldık. 10 kilo kadarcıkKilo vermemiz için diyet yapmamız gerek. Diyete lafım yok, gerçekten vermem lazım. Ama canım yemek yapmak istiyor, yani bu benim için gitar çalmak/resim yapmaktan farksız. Sonunda yemesem de yapmak istiyorum. Mesela pide yapma videosu izledim, denemek için can atıyorum. Çok sevdiğim, yediğim bir şey olduğundan değil; tamamen tecrübe olsun, uğraş, hobi olsun diye. Ama yersek de diyeti bozmuş oluyoruz. Ne yazık ki yememek mümkün değil, ne yapacağım o yemekleri?
Buraya kadar gelince niye bu yazıyı yazdığımı da bilemedim. Canım sıkılıyor bu duruma işte... Yazımı okumanın zaman israfı olduğunu düşünenler için çok özür dilerim şimdiden
Benim eşim tatmakla kalamıyor ne yazık ki, çok yer...Eşimde öyle. Ben yemek yapmaktan pek hoşlanmıyorum. O ise hep yemek yapıp tadına bakmak yemek istiyor. Hele şu 4 gündür bütün gün yemek videosu izleyip iftara ne yapsan diye hayal kuruyor plan yapiyor. Ben bu huyundan bunaldigim için mutfaktan uzak tutmaya çalışıyorum, çünkü hem kilo alıyoruz hemde israf oluyor artık. Kalan yemeği ertesi gün yeme huyu yok çünkü. Bence sizde yemek yaparken sadece tadımlık yapın, hem kilo sorunu olmaz hem artmaz israf olmaz
Sen yine şekilli şüküllüsün, ben yuvarlanıp gidiyorumBakma verdiğim fikre. Nermin diye bir hanımın sayfasına takıldım. Zaten tombiktim karantina da 4kg yardımcı oldu. Ohhh küçük bir küpüm artık
Karşı dairem kiralıkAllahım inşallah böyle bi komsum olur sabah akşam yemek yapar beni doyurur.
Bizim da yan apartmanda var kiralıkKarşı dairem kiralık
Olmaz ama öyleSporla hiiiiç aram yok desem
Ay biz yeni taşındıkBizim da yan apartmanda var kiralık
Çok mantıklı, bir lahmacuna daha yer açılsınOlmaz ama öyle
Ben spora daha çok yiyebilmek için başlamıştım
Benim eve gel abla. Hem hobbini uygulamis olursun hemde benim karni doyurursunMerhaba.
Ben yemek yapmayı çok ama çok seviyorum. Yemekle ilgili hemen her şeyi araştırırım, okurum, uygularım... Tutku benim için. Karantina günlerinde malum evdeyim. Evden çalışıyorum ama işim ağır değil. Çok boşluğum var. Sürekli mutfakla ilgilenmek istiyorum, yeni tarifler denemeye bayılıyorum. Kendi tariflerim bile var. Neyse çok uzattım
Şöyle de bir sorun var ki biz eşimle evlendikten sonra birazcıcık kilo aldık. 10 kilo kadarcıkKilo vermemiz için diyet yapmamız gerek. Diyete lafım yok, gerçekten vermem lazım. Ama canım yemek yapmak istiyor, yani bu benim için gitar çalmak/resim yapmaktan farksız. Sonunda yemesem de yapmak istiyorum. Mesela pide yapma videosu izledim, denemek için can atıyorum. Çok sevdiğim, yediğim bir şey olduğundan değil; tamamen tecrübe olsun, uğraş, hobi olsun diye. Ama yersek de diyeti bozmuş oluyoruz. Ne yazık ki yememek mümkün değil, ne yapacağım o yemekleri?
Buraya kadar gelince niye bu yazıyı yazdığımı da bilemedim. Canım sıkılıyor bu duruma işte... Yazımı okumanın zaman israfı olduğunu düşünenler için çok özür dilerim şimdiden
Aaaa gsyabk aç yatarken karnı tok yatan alında forumdan değildirAy biz yeni taşındık
Eşimin eşofmanlarıyla:))))))Sen yine şekilli şüküllüsün, ben yuvarlanıp gidiyorum
Hem de bebişinBenim eve gel abla. Hem hobbini uygulamis olursun hemde benim karni doyurursun
Işte demek istediğim porsiyonlu yapin. Benimki de maşallah yedi mi iyi yiyorBenim eşim tatmakla kalamıyor ne yazık ki, çok yer...
Balık :)Boğa burcu musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?