Yemek yapmaya aşık bir tombik

Bizim civarda tanıdığım hiç kimse yok. Komşum da yok

Aynen biz de balayında şirazeyi kaçırdık 2 yıl olacak daha toparlayamıyoruz kartopu misali artarak gidiyor
Amaaaan bi daha mi gelicez dünyaya
Şaka bir yana iştahı kontrol etmeye çalışmalı bi gün çok coştuysak ertesi gün dengelemeye çalışmalı sağlıklı yiyeceklerin tarifini de deneyip araya onlardan da serpiştirmeliyiz hiç değilse dengede kalmaya çalışalım sürekli artan bir kilo yerine

1 haftada görmemişler gibi 10 tabak yersek olacağı buydu zaten İşte biz de konuşurken hep sağlıklı besleyelim diyoruz da... kaçırıyoruz bazen ipin ucunu haklısın

Ben de yemek yapmayı, değişik tarifler denemeyi severim. Bu ara bolca vakit de var.

Sağlıklı ve hafif tarifler yapmaya çalışıyorum çoğunlukla. Diğer tarifleri denediğimde de tariflerin yarısı ölçülerle yapıyor ve ölçülü yiyorum. Diğer öğünleri de hafifletip dengelemeye çalışıyorum.

Benim en hassas noktalarımdan biri kek ama. Onda da bu aralar meyvesi bol, şekeri ve unu daha az tariflere ağırlık veriyorum.

Tüm yorumları okumadım ama benim birkac arkadaşımın denediği ve bizimde esimle denedigimiz bir yontem var onu yapabilirseniz çok güzel oluyor.
Aslında insana en çok kilo aldıran ,akşam ve gece yemeleri...çayın yanında kekler,kurabiyeler ,çekirdek,kuruyemiş derken ipin ucu kaçıyor.Bu yöntem de akşam yemeğini yiyoruz ,çok geç değil tabi,sonrasında sadece içecek şekersiz olursa serbest.sabah kahvaltı ile akşam yemeği arasinda 14_16 saat arasında hicbirsey yemiyoruz.Cok rahat bir yöntem,uykuyu da düzenliyor.
Bunu denerseniz güzelce yaptiginiz yemekleri de yiyebilirsiniz,tabi ki kalan saatlerde dekicesineabur cubur yemek gibi şeyler yapmayın .

İşi profesyonele çevirmişsin
öylemi yapiyorlar profesyoneller hic dikkat etmedim.
ben kendimi bildim bileli enstrumentali severim.
10 11 yasimdaydim o ara tv de yemek programlari izliyordum boyle her malzemeyi ayri ayri kaplara koyarak yemek yaparlar ya mest oluyordum.
bir gun bulasik yikarken kendi kendime sesli hayal kurup pasta yapiyorum.
2 3 saat aonra abim geldi pasta nerde dedi ne pastasi dedim sabah tarif vererek yapiyodun ya dedi
abi ben hayal kuruyodum dedim oha dedi bana hic unutmuyorum

Valla ekmektir abur cuburdur hiç aramayız da akşam yemeği yapmayı seviyorum en çok belki 7-8 gibi geç yiyoruz diyedir

Hahaha ben de video çekermiş gibi yaparım çok eğlenceli

Aralıklı orucu çağrıştırıyor. Evet o çay yanı olayı batırıyor her şeyi zaten.

Sizde kendimi gördüm eşimle her gördüğümüz tarifi yapıp beğenirsek ertesi gune birdaha yapiyorduk, sonuç o kilolari yeni verebildik bizimki +15 kilo hatta benimki daha fazlaydi. Ama eğlenceliydi hakkini vererek aldik o kilolari eski halimize döndük ama iyi bir diyet yapmaniz lazim. Yemek yapmayin, yada kalorisi az tarifleri yapmayi deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…