- 10 Aralık 2016
- 485
- 160
- 103
- 29
- Konu Sahibi saribaykuss
-
Benim de boşanmam lazım ayrica :))Hadi ordan... Yemek yapmayi bilmemek suc ise ben muebbet yerim.
Neden dünyanın michelin yıldızlı şefleri çoğunlukla erkektir?kolayina geliyor diyelim yemek yapmamak...ama evleniceksin yapmak zorundasin canim..kim ne derse desin kadin yemek yapmayi bilmeli...atalarimizdan hatta yaradilisimizdan kaynakli swyler bunlar eskiler erkek getirir kadin pisirir modundaydi hep...simdi de oyle...yemek yapabilmek konusunda kadin erkekten bir tik onde olmali ..enazindan!
+1Yemek yapmak benim hobim, bu sebeple ilgiliyimdir.
Ama bir kadın olarak temizlik işinden nefret ediyorum ve bir Allah'ın kulu da yaptıramaz.
Evlenip yuva kurunca zorunlu mu oluyormuş bunları yapmak?
Kendi ne yapacakmış da ne bekliyormuş acaba?
Böyle diyen bir adama, ben ki 1 saatte masa donatan biriyim, yumurta kırmam.
ooooo bu adamdan bi cacık olmaz hicc kusura bakma bugun seni bundan elestiren yarın baska kadınsal islerine dil uzatır emin ol bence nisanlı bile olsan ayrılllMerhabalar ciddi guzel.giden bi iliskim var allah nasip ederse evlilikde olucak yalniz şöyle bi durum var yemek yapmayi bilmiyorum sevgilim durmafan bu konu uzerinde ustume geliyo baskı kuruyo bugun gene konusu acildi dedikleri sunlar
Senin yasitlarin hatta daha kucukler bile a dan z ye bilir sen gec ogrenmeye basladin tamam ailen el bebek gul bebek buyuttude hicmi ileride yuva kurcagini dusunememisler vs vs tepemin tası attı milletls kıyaslamasından eskiden okul dershane derken yemek yapma hazirlama derdim olmadi zaten dersden zamanim olmuyodu bunu oda bilir simdi birkac yemek ogrendim ogrenmeye calisiyorumda ama yemek muhabbettinde ustume gelmesi benim cok kalbimi kiriyo arkadaslar ablalarim haksızmıyım şu durumda ?
Bende yerim bu gidisle oyle rencide eder gibi.konusuyoki benle suc gunah sanko bilmemekHadi ordan... Yemek yapmayi bilmemek suc ise ben muebbet yerim.
Kendi her yemegi biliyo yapiyo ben erkek halimle biliyorum yapiyorum senin genede zamaninda ogrenmen gerekirdi tarzi seyleri canıma tak etti kırılıyorumAz yesin de kendi öğrensin.
Kadının görevi değil ki ev işi.
Ortaklaşa yapılır her şey.
Kadın çalışıyorsa erkek de evde yardım edecek.
Ayrıca internette her türlü yemeğin tarifi mevcut.
Ben de severek yemek yapmazdım hiç.Evlendim eşimi çok sevince içimden geldi şimdi 10 dkda pizza bile yapıyorum.
Ki daha neler neler.Ama eşimden bunu niye yapmıyorsun tarzı tek bir eleştiri gelse idi yapmazdım o da ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?