- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
- Konu Sahibi saribaykuss
-
immm benim kocamda mis gibi su boregi acar demek istemem ben sahsen...ben kadinim ben acayim o borehi yahu niye esit olalaimki ..ha acsin yiyelim tamam eyvalah ama kadina yakisiyo bence biyle seyler he salata yapar ben sofra kurarken bunlar guzel bir tik onde olmali kadin derken ayrintili yemek ten bahsetmistim bunlar kadina yakisan seyler
bende pek hoslanmam toplumca bak bak nasi hamarat denmesinden ..boyle oldukca beklentiler cok oluyor..ama ben genel anlamda bizim toplumumuzda durumun bu olduguni belirtmekk istedim istisnalar haric tabikiValla ben bu sozlere bile katlanamıyorum yaherkesin düşüncesi farkli tabi. olabilir
Oo o nedir ysMerhabalar ciddi guzel.giden bi iliskim var allah nasip ederse evlilikde olucak yalniz şöyle bi durum var yemek yapmayi bilmiyorum sevgilim durmafan bu konu uzerinde ustume geliyo baskı kuruyo bugun gene konusu acildi dedikleri sunlar
Senin yasitlarin hatta daha kucukler bile a dan z ye bilir sen gec ogrenmeye basladin tamam ailen el bebek gul bebek buyuttude hicmi ileride yuva kurcagini dusunememisler vs vs tepemin tası attı milletls kıyaslamasından eskiden okul dershane derken yemek yapma hazirlama derdim olmadi zaten dersden zamanim olmuyodu bunu oda bilir simdi birkac yemek ogrendim ogrenmeye calisiyorumda ama yemek muhabbettinde ustume gelmesi benim cok kalbimi kiriyo arkadaslar ablalarim haksızmıyım şu durumda ?
Oo o nedir ys
Neden kadın yapmak zorunda ki yemeği
Ben çeyize iki mutfak önlüğü aldım valla birini ona seçtirdim dedim senin önlüğün sen seç
Şimdiden hazırlıyorum ev işi mutfak paylaşımlı olacak diye konuşurken
İnşallah sonradan üstüme kalmaz hepsi bencr bölüşülmeli herkes yorgun geliyor işten sonuçta
inşallahBiz de bölüstük ama biraz ters oldu :) ben iyi temizlik yapamam nisanlim müthiş temizler acayip güzel yemek yapar börek dahilis yaptığının bilinmesinden de rahatsiz kalmaz. Mis gibi.. :)
Evrak, banka isleriyle ugrasmayi falan hic mi hic sevmez :) bende o isleri cok rahat hallederim ve severim yapmasini :))
evlenince de güzel olur böyle insallah
inşallah
ben temizliği de benimkine yamayacağım gibi ama daha belli olmaz tabihaksız mıyız ama haklıyız yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?