Yemek yapmayı bilmemek sucmu gunahmı anlamadım ben ?

Kendisi biliyo canim yemek yapmayi al bendende o kadar delirdim en nefret ettigim seylerden biridir kiyaslanmak o lafi kurdugunda git bul o övündüğün insanlarla diyecektimde ah bu sevgi işte diyemedim..

Senin yasitlarin hatta daha kucukler bile a dan z ye bilir sen gec ogrenmeye basladin tamam ailen el bebek gul bebek buyuttude hicmi ileride yuva kurcagini dusunememisler vs vs tepemin tası attı
İlerde yuva kuracağımı düşünmüşler de senin gibi bi öküze kalbimi kaptıracağımı düşünmemişler deseydin keşke.

Ne suç ne günah öğrenmek yapmak zorunda da değilsin.

Yanlış anlama ama böyle bi adamla güzel giden bi ilişki de olmaz.Simdiden böyleyse bi de evlendikten sonrasını düşün iyi karar ver.Pek mutlu olacak gibi durmuyosunuz

Benide bu lafları cok kırdı zoruma gitti icime oturdu bilmemek suc degil gunah degil ne bu baskı anlamadim ben
Hala bilmemek suc mu dıyorsun yahu bu yemek sadece senın gorevın mı? Kendısı ne bılıyor? Ister a dan z ye ogrenırsın ıster ogrenmezsın. 2,5 senelık evlıyım istesem bu surede suankınden cok daha fazla cesıt ogrenebılırdım. Ögrenmıyorum canım ıstemıyor. Bılmemek suc mu dıye kıvranacagına sende O na sor ne bılıyormuş. Bjrde aılene laf soyluyor.

Hicbir problem sıkıntımız yok cok sükür ama senelerdir takık yemek işine konusu acilmazdi gene acmaya basladı kırılıyorum kıyasladı elalemle tek sorun yemek olsa keske halledilir gecer gider ne yapicam bilemiyorum

Benim icimden gelmeyen seyi bana zaten kimse yaptiramaz orasi ayri bende ogrenmek bilmek istiyorum tabiki mutfakta zaman gecirmek hosa gidiyor ama ben acele etmiyorum ogrencem ogrencem diye akışına bırakıyorum olayı ne akdar öğrensem kârdır evlenincede yaparım diyorum o bi baskı icinde bana karsı dedigi laflar cok kırıcı

Haklisin, 10 kusur senedir evliyim. Canim istemezse yemek yapmam.
Yani yemek yapmayi bilseniz, ogrenseniz mutfaktan cikarmayacak mi sizi?
Kac haftadir yemek yapmiyorum bugun oldugu gibi, az once yemek siparis etti.

kendi basinin caresine bakmayi bilmeli.
O pisirsin siz yeyin.
Not duseyim bu aralar ev hanimiyim.

Size sıralanan lafları biri benim kızıma diyecek kızım 21 yaşında yemek yapmayı bilmez, böyle erkek modellerine inat öğretmeyeceğimde acıkan dışarıdan söylesin
Benim başıma geleni Allah sizin kızınızın başına getirmez umarım fazlasıyla kalp kırıcı bir durum

Kendisi biliyo canim yemek yapmayi al bendende o kadar delirdim en nefret ettigim seylerden biridir kiyaslanmak o lafi kurdugunda git bul o övündüğün insanlarla diyecektimde ah bu sevgi işte diyemedim..
Yani yemeği örnek olsun diye söyledim. Kimisi vardır güzel yemek yapar ama ütü yapamaz beceremez ya da eve adapte olamaz önemli olan eş olabilmeniz.
Bu erkeklerin bazıları gerçekten mormal değil. Benim eşimde herşeyi takardı ilk zamanlar bütün gün ne yapıyorsun falan dedi bikez. Bi bıraktım herşeyi evi b.k götürdü 2 hafta. Gördün mü bütün gün ne yapıyormuşum dedim.

Kesinlikle bekliyorum ileride o lafı ondan annesiyle kıyaslama isini normalde baskıcı degildirde sasırtıyo beni bu arada canim kendisi yemek yapmayı baya bi bilmekte

İsterse Jamie Oliver olsun, bu size böyle konuşmasını gerektirmiyor. Klasik ataerkil bakış açısına sahip, ileride çok başınız ağrır benden uyarması. Bizim evimizde yeri geldi mi babam da yemek yapardı, hiç de anneme "Sen yemek yapamıyorsun, annenler sana öğretmediler mi?" falan dememiştir. Evlilikte böyle roller yoktur, sorumluluklar eşittir.

Sırf bir yemek konusu dahi insanin kalbini o kadar acıtıyo yakıyo ki şükrolsun başka derdimiz sıkıntımız yok iyiyiz yemek nedir ki Allah baska dert vermesin ama bu kıyaslama orada aileme uzanacak bi laf demesi unutamıyorum o laflarını

Benim başıma geleni Allah sizin kızınızın başına getirmez umarım fazlasıyla kalp kırıcı bir durum
İnşaallah, zaten benimde en çok kızdığım nokta ailenize laf sokarak söylemesi, özür dilerim ama sizinde sırf seviyorsunuz diye aileme nasıl laf söylersin kim oluyorsun dememenizde çok kırıcı, anneniz yerine koydum da kendimi, aşk maşk dinlemez o delikanlının canına okurdum, daha ortada söz nişan dahi yokken sıfatı sadece sevgiliyken kızıma ve ailesine laf edenden eş olmaz çünkü.

Boşver bilme öğrenme yapma
Biz biliyoruz da ne oluyor
Madalya mı takıyorlar sanki
Çok istiyorsa kendi yapsın.
Aynen öyle önüne 2 tabak yemek cıkartamıcam ben sanki o derecede de degilim gorur o ileride kim kime yemek yaptiracak

Size sıralanan lafları biri benim kızıma diyecek kızım 21 yaşında yemek yapmayı bilmez, böyle erkek modellerine inat öğretmeyeceğimde acıkan dışarıdan söylesin

Hahaha Mune hanım, hayatını kendi başına sürdürebilmesi için bence öğretin. Ama kocişkoya kendini beğendirmek için öğrenmesine gerek yok. :) Nasıl yapıyorsa öyle. Benim annem yeni evlendiğinde babama hep mercimek çorbası içirmiş, başka yemek bilmezmiş. Babam garibim her gün de onu içermiş bir şey söylemeden. Annem kimsenin baskısı altında kalmadan kendi kendine diğer yemekleri öğrenmiş.

Aradım kızdım telefonda cok sinirlendim o alttan aldı en son sinirden telefonu yuzune kapattım gonlumu almaya calisti kac saat yumusadim ettim dayanamadim ama laflari icime oturdu ona yansıtmasamda

Aılenın yetıstırısıne laf soylemış, baskalarıyla kıyas yapmış, baskı yapmış tek dedıgınız ögrencem mi? Sırf bu laflar için bıle ınsan ögrencekse bıle ogrenmıyorum der. ya ıyı bır paylayın bıdaha konusamasın yada bır an önce ögrenın bari...

Hahahaha Allah da sizi guldursun evlensek bunu garanti denerdim.Ama su durum bendede var iş bakiyorum ve giremedim yaklasık 5-6 aydır evdeyim ve oda tum gun evdesin bos bos oturuyosun yemek yapmayi ogren diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…