- 25 Ağustos 2014
- 21.132
- 50.590
- 798
- Konu Sahibi saribaykuss
-
Konuya takilma, yaklasimlari sana ipucu vermeli kisiligi hakkinda.. Takintili biri mi? Suclayici veya surekli elestiren biri mi?vs vs..Merhabalar ciddi guzel.giden bi iliskim var allah nasip ederse evlilikde olucak yalniz şöyle bi durum var yemek yapmayi bilmiyorum sevgilim durmafan bu konu uzerinde ustume geliyo baskı kuruyo bugun gene konusu acildi dedikleri sunlar
Senin yasitlarin hatta daha kucukler bile a dan z ye bilir sen gec ogrenmeye basladin tamam ailen el bebek gul bebek buyuttude hicmi ileride yuva kurcagini dusunememisler vs vs tepemin tası attı milletls kıyaslamasından eskiden okul dershane derken yemek yapma hazirlama derdim olmadi zaten dersden zamanim olmuyodu bunu oda bilir simdi birkac yemek ogrendim ogrenmeye calisiyorumda ama yemek muhabbettinde ustume gelmesi benim cok kalbimi kiriyo arkadaslar ablalarim haksızmıyım şu durumda ?
Belliki biri gaz vermis ona bende bilmiyodun yemek yapmayi 2 sene oldu evleneli daha eksiklerim var canini sikma hersey ogreniliir ama insanlik aslaMerhabalar ciddi guzel.giden bi iliskim var allah nasip ederse evlilikde olucak yalniz şöyle bi durum var yemek yapmayi bilmiyorum sevgilim durmafan bu konu uzerinde ustume geliyo baskı kuruyo bugun gene konusu acildi dedikleri sunlar
Senin yasitlarin hatta daha kucukler bile a dan z ye bilir sen gec ogrenmeye basladin tamam ailen el bebek gul bebek buyuttude hicmi ileride yuva kurcagini dusunememisler vs vs tepemin tası attı milletls kıyaslamasından eskiden okul dershane derken yemek yapma hazirlama derdim olmadi zaten dersden zamanim olmuyodu bunu oda bilir simdi birkac yemek ogrendim ogrenmeye calisiyorumda ama yemek muhabbettinde ustume gelmesi benim cok kalbimi kiriyo arkadaslar ablalarim haksızmıyım şu durumda ?
Yardımcı ablam yapıyor.Temizliğini kim yapiyor? Temizlikçi geliyor olabilir ama nasıl bi Allahın kulu yaptıramaz, diyelim biyer battı etrafta kimse yok, temizlemiyormusun?
Merakımdan soruyorum
kolayina geliyor diyelim yemek yapmamak...ama evleniceksin yapmak zorundasin canim..kim ne derse desin kadin yemek yapmayi bilmeli...atalarimizdan hatta yaradilisimizdan kaynakli swyler bunlar eskiler erkek getirir kadin pisirir modundaydi hep...simdi de oyle...yemek yapabilmek konusunda kadin erkekten bir tik onde olmali ..enazindan!
ay ne güzel kimse evlenene kadar yemek yapmamış, ben 19 yaşımda öğrenci evinde başladım
o zamanlar internet de yok nerdeee evde internet (sene 2000) kafamıza göre yapıyorduk her şeyi.
bi kere bi nohut geçti elimize onu ıslamadan haşlamadan yemek yapmaya çalıştık olmadı tabi
onun dışında her şeyi de yaptık, hatta 2. dönem zeytinyağlı sarma, antep usulü kuru dolma falan yapıyorduk
Evlendiğimde hiç yemek filan bilmezdim.annem hiç iş yaptırmadı bana zaten okul bitti evlendim.evlenmeden önce annem eşime dediki benim kızım hiç bişey bilmez ne yemek ne iş haberin olsun sonra bana hiç bişey bilmiyo diye şikayet etme dedi.eşim ben ona güveniyorum öğrenir o dedi.ki nitekimde öyle oldu.çok şükür herşeyi dört dörtlük yaparım.istemiyosa evlenmesin.herkes anasının karnında öğrenmiyo.içinde varsa öğrenirsin zaten.Merhabalar ciddi guzel.giden bi iliskim var allah nasip ederse evlilikde olucak yalniz şöyle bi durum var yemek yapmayi bilmiyorum sevgilim durmafan bu konu uzerinde ustume geliyo baskı kuruyo bugun gene konusu acildi dedikleri sunlar
immm benim kocamda mis gibi su boregi acar demek istemem ben sahsen...ben kadinim ben acayim o borehi yahu niye esit olalaimki ..ha acsin yiyelim tamam eyvalah ama kadina yakisiyo bence biyle seyler he salata yapar ben sofra kurarken bunlar guzel bir tik onde olmali kadin derken ayrintili yemek ten bahsetmistim bunlar kadina yakisan seylerYoo oyle bir zorunluluk yok. Niye zorunda olayim ya da bi tık önde olayim. Ortak görev olduguna göre eşitlik olmali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?