keşke dediğinizi dinleyip bi nebze rahatlayabilsem( birde derler ki yemek yapmayı bilmeyenler sonradan usta olurlarmış ahh ah öyle özeniyorum ki tarifsiz kuralsız yemek yapan bayanlara çalışıyo olmak beni korkutuyo ben daha şimdi eve gelince uzanıp dinleniyorum annem nasılsa yemeği yapmış oluyor işte evlenince ben yapıcam o yemeğiii toptan yapan varmı kızlar? birde ya bu buzluk ne kadar önemliymiş buzdolaplarında yeni evli olan arkadaşlarıma soruyorumda çorbayı bile günlük yapıp kalanını deefreze atıyomuş kızlar bunların pratik yönleri varmıdır? mesela kuru fasülye yaptım kalanı buzluğa atsam 2 gün sonra aynı lezzeti kalırmı o yemeğin?
ben 2 yıllık evliyim şu anda ve bende evlenmeden önce hiç bir şekilde yemek yapmazdım.. yemeği geç,temizlikte bile anneme zor bela yardım eder,ütü hiç yapmazdım.. bildiğin avareydimbiraz tembelim sanırım..
ama evlenince öğrendim yavaş yavaş.. biraz mecburiyet,biraz istek,biraz da eşinle beraber paylaşmayı istemek.. bence hiiiiiç takılma,kesinlikle sorun edilecek bişey değil bu emin oltarif ala ala,internetten baka baka alışıyor pratik ediniyorsun.. hatta tarifleri yazarken kendi anlayacağın,okuyunca hemen kavrayacağın nitelikte yazarsan hiç sorun olmuyor.. benim ilk denemelerim bile bu sayede harika olmuştu mesela..
bende yeni evlendim deneme yanılma gidiyor bakalım :) aynı durumdaydım işten gelirdim hazır olurdu yemek ama şimdi öyle mi ya :/
bu derin dondurucya bende takıldım kızlar neler atılır ne kadar kalır paylaşır mısınız pratik bilgileri
mesela soğanı nohutu atıyolarmış..evet ilk pişirildği gibi olmaz ama hafta içi nasıl nohut fasülye pişireyim bide çorbayı önceden yapanlar varmış
etrafıma da soramıyom((
merhabalar herkese kızlarr seneye evlenmeyi planlıyorum ama büyük bir sorunum var yemek yapmayı bilmiyorumve çalışan bi bayanım evlilik için en büyük korkularımdan biridir bu.. temizlik, düzen vs bunlar hiç sorun değil temizlik yapmaya ütü yapmaya bayılıyorum ama yemek konusuna gelince tıkanıp kalıyorum nişanlım boğa burcu yani yemeklere çok önem verir hani seçmez ama sağlam yer :)) aramızda benimle aynı durumda olan arkadaşlarım var mı? yada şuan bi kaç yıllık evli ama zamanında benim gibi olan? tecrübelerinizi bekliyorum kızlar
merhabalar herkese kızlarr seneye evlenmeyi planlıyorum ama büyük bir sorunum var yemek yapmayı bilmiyorumve çalışan bi bayanım evlilik için en büyük korkularımdan biridir bu.. temizlik, düzen vs bunlar hiç sorun değil temizlik yapmaya ütü yapmaya bayılıyorum ama yemek konusuna gelince tıkanıp kalıyorum nişanlım boğa burcu yani yemeklere çok önem verir hani seçmez ama sağlam yer :)) aramızda benimle aynı durumda olan arkadaşlarım var mı? yada şuan bi kaç yıllık evli ama zamanında benim gibi olan? tecrübelerinizi bekliyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?