Yemek Yapmayı Bilmemek :(((

internet sağolsun orada her şey mevcut..azıcık da severek istereyer yaptın mı ki gördüğüm kadarıyla hevesli gibisin..ortada sorun vs kalmıyor

Bende evleneli 2,5 yıl oldu.Bende okuldan işten gezmekten fırsat bulup yemek öğrenemeyenlerdendim.Yatağımı bile annem toplardı düşünün..Korkulacak bi durum yok.Benim en büyük yardımcım eşimdi gerçi bütün yemekleri bildiği için bana öğretti.En ünlü aşçının yanında çalışıyor çünkü.1 ay kadar sonra bende usta aşçılar gibi oldum.Tavadan alev bile çıkartmanın sırrını bile öğrendim.Şimdi anneme değişik yemek tarifleri veriyorum.Eşime şunu yapayım tatsın,bunu yapayım ilgisini çeksin derken bir sürü tarif yapıyosun.Buzluk olayına gelince evet buzluk benimde kurtarıcım.Bende çalışan bi bayan olduğum için yemekleri genelde akşamları yapıp ertesi gün yemek üzere dolaba bırakıyorum.Şimdi elde açma börek mantı bile yapıyorum.El pratikliğin bi süre sonra oturuyor...Hiç korkma..

Bende ilk evlendiğimde bilmiyordum ama zamanla netlerden herşeyi deneyip yapıyorsun veeee boynuz kulağı geçiyor :)

Tatlım ilk evlendiğimde bende yemek yapmayı bilmiyordum ama sonradan sonraya boynuz kulağı geçer misali yemekleri konuşturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…