Yemek Yapmayı Bilmemek :(((

amaaannn en büyük derdin bu olsun canım ya bende 2 senelik ewliyim bende bilmiodum çok kolay öğrendim.. aman soğanı sonra salçayı sonra suyunu katacan alt tarafı dmağına görede ayarlıcan )

ay ne güzel anlatmışsın valla bayıldım ama dediğin gibi soğan salça ve su hepsi bundan ibaret

ayy yok ben zaten kullanamam onları yaa öylede olmaz kii elinin lezzeti geçmeli yemeğee

canım benim öncelikle maşallahh 17 yıl demek baya bi uzun zaman ve burdan da anladığım üzere size abla demem gerekir.. çünkü benim 17 sene mutfakta olmam mümkün değil çünkü 20 li yaşlardayım henüz.. sormuşsunuz bir bayan olarak hiç mi mutfağa girmediniz diye; şöyle açıklayayım biz yeni nesiller sürekli okuduk ve bizim zamanımızda okumak sizinde takdir edeceğiniz üzere baya zor.. okuduk ve hemen iş hayatına atıldık ( kendi adıma konuşayım ) iş hayatındayken de karşımıza nasibimiz çıktı ve evlenme yoluna girdik.. mutfağa girdim elbette ama sizin dediğiniz gibi yalnızca annem hasta olduğunda değil, her fırsatta girdim yani mutfağa girmek için annemin hasta olmasını beklemedim.. haklsınız çok zor ama neyse ki nişanlımda biliyor çok fazla deneyimim olmadığını ve anlayışla karşılıyor valla yemeklerim ister beğenilsin ister beğenilmesin ben elimden geleni yaparım soframı elimden geldiğince donatırım isteyen karıştırarak yesin isteyen mikserle çarpsın yesin..

sevgi ve saygılarımla

canım çok haklısın, üniv. ailesinden uzakta okuyanlar kendi başlarına yaşadıkları için baya tecrübeliler..en doğrusu dediğin gibi ufaktan basit yemeklerle başlamak.. ahh çalışmak gibisi varmıııı haziran 2009 da mezun oldum Aralık 2009 da işe başladım hala aynı yerdeyimm insan çalışınca hayatı daha planlı düzenli oluyor

tatlım çok haklısın iş mantıkta bitiyor :)) çook teşekkür ederim, sana da bi ömür boyu mutluluklar diliyorumm

canım sanırım bu işin püf noktası dondurucuu.. yeni evli arkadaşlarım anlatıyor aman allah o dondurucuda bi ben eksiğim diyorum :)) ama en büyük kurtarıcın o diyor cidden çok işe yarıyomuş buzdolabı seçerken dikkat edeceğim özellik dondurucu kısmının geniş olmasıı tavsiyelerin için çok teşekkür ederim tatlım sizlerden öğreneceğim çok şey var

heheee çok güzel bişey yapmışsın valla canım dürüst olmak her zaman güzeldir sende bu sayede daha güzel çözümler üretirsin

aman aman maşallah diyelim tatlııımm sen başlamışsın gerisi gelir elbet

hiç sorun etmene gerek yok cnm zamanla ne kadar elinin pratikleştiğini göreceksin .eşinle beraber eğlenerek yaparsan daha da hoşuna gider yemek yapmak bence :))

evet tatlım allahtan öyle bi şansımız var.. Allah razı olsun sizede bi ömür boyu mutluluklar

bayılıyorum şu tarife sen soğanı yağı tuzu baharatı en sonda suyunu koy tamamdır diyee çok güzel pratik ve insanı amaaann bu muydu dedirtiyorr yapa yapa alışcaz artık napalımm

işte evlenince tüm sorumlulukk sende oluyo ya o kötüü yani kötüde değil ama bocalıyor insan temizlikten düzenden yana sıkıntım yok yalnızca yemek korkutuyor beniii:26: tatlım benim bi arkadaşım var eline geçeni buzluğa atıyor diyorum yakında kocayıda atarsın sen çorbayı koyuyor yemekleri falanda koyuyor ama fazla tutmuyor hemen tüketmeye çalışıyorlarr

işte işin sırrı orda yapa yapa alışmak.. ama çok güzel bi taktir aslında öncelik belirli yemekler yapmak.. ve her gelen misafire aynı yemeği yapmak size tecrübe hız pratiklik kazandırmıştır

allahım bu ne güzel bi dilek canım benim koskocaman AMİİİİNNN diyorumm.. zaten alışana kadar herşey alıştıktan sonra kolay geliyor

hiç sorun etmene gerek yok cnm zamanla ne kadar elinin pratikleştiğini göreceksin .eşinle beraber eğlenerek yaparsan daha da hoşuna gider yemek yapmak bence :))

doğru diyosun tatlım yaa eşimle birlikte yapmak evet bak çok hoş geldi kulağımaa ben bunu nişanlımla bi paylaşayımm

kendi muftagına girdiğinde sevgiyle aşkla birşeyler yapmaya başladıgında o yemeğin lezzeti farklı olucak diyeceksin ki ben bunu mu dert ettim kendime :)

valla 1 senedir evliim ne yemekten ne temzlkten hala anlamıorum:)ütüyü sormayn bile:)yemeklerim başta iğrençtiiiiiiii ssalata bile yapamıodum:))))iğrenç bi tadı oluodu yenmeden çöpe...:)şimdi yapabiliomuyum ehhh işte açlkta gidio ama hala yok yanii benden ev kadını olmaz anladm çalışmkta işime gelmio hala haftanın 3-4 gnü ya dışarda yiyoruz ya da dşrdmn sölüoruz.moralini bzmak istmirum yanlş anlama ama içten gelen bi meziyet bu.msela akşama arkadaşm gelicek yatılı biz ben onlara gttmmi neler yaparlar kız işten çkcck gelck amaaaann kıymalı makarna yapaym dedim:))bide salata yoğurt tamam bitti.yemeğe misafr geliceği zmn frnda beşamel soslu tavuk yapıorm uzerine kaşar srekli bu hani kzrdımı yandımı pşşmedimi derdi yok 2-3 meze ki bnlar hazır oluo genelde:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…