Bizim çocuklarda aynı NevoşBen de çok severimBizde çok sık yapılır.Çocuklar çok seviyor
Çorbalar olabilir meselaYumurta tarifleri geriden gelmeye devam ederse sirf pasta kategorisi olmasin diye ben de oyumu degistirebilirim, ama gonlum yumurtadan yana, tariflere bile baktim
Oyle gorunuyorÇorbalar olabilir mesela
Sen onu bile çok güzel yaparsınSen beni rezil etmeye niyetlisin
Ne basit çorbayla katılmış diye dalga geçsinler benimle
Evet ya Adra da çorbalara oy vermiş destek versin bize
O zaman çorbalara geçiş yaparsınYumurta tarifleri geriden gelmeye devam ederse sirf pasta kategorisi olmasin diye ben de oyumu degistirebilirim, ama gonlum yumurtadan yana, tariflere bile baktim
Bizim de öyle canımBizim çocuklarda aynı NevoşDiğer çorbaları yarım kepçe zorla yediriyorum, yoğurtlu oldu mu tabak tabak gidiyor
Bakalim abla yumurta bi atak yapamazsa gecerim yeter ki pasta olmasinSen onu bile çok güzel yaparsın
Trip attı gitti
O zaman çorbalara geçiş yaparsın
Ya tabiSen onu bile çok güzel yaparsın
Trip attı gitti
O zaman çorbalara geçiş yaparsın
Bizim de öyle canım
Tamam canımBakalim abla yumurta bi atak yapamazsa gecerim yeter ki pasta olmasin
Nevoş tabletdeyim dardayım zordayım.Adra
Nereye kayboldun hiç destek vermiyorsun
Tamam yumurtanın oyları o kadar daha atağa geçmezBakalim abla yumurta bi atak yapamazsa gecerim yeter ki pasta olmasin
Pastlar olmasın çorbalar olsun dediYa tabi
Ne oldu niye trip attı
Adra'cım bizde çorba isityoruzNevoş tabletdeyim dardayım zordayım.Kırk saatte bir mesaj yazabiliyorum.Biraz sorunlu bu meret. Ama çorbalar atak yapmış bak.
Hipnoz yapalımTamam yumurtanın oyları o kadar daha atağa geçmezÇorbalar
Gel Adra gel çorbalara destek çıkalımNevoş tabletdeyim dardayım zordayım.Kırk saatte bir mesaj yazabiliyorum.Biraz sorunlu bu meret. Ama çorbalar atak yapmış bak.
Çorbayı gün yüzüne çıkaran benim ki.Evet ya Adra da çorbalara oy vermiş destek versin bize
Gel Adra gel çorbalara destek çıkalımSen niye trip attın merak ettim
Adra'cım bizde çorba isityoruzOylamaya destek lazım
Ha tamam o zaman haklı trip atmaktaPastlar olmasın çorbalar olsun dedi
Sen başla NevoşHipnoz yapalım
Çorba çorba.Gel Adra gel çorbalara destek çıkalımSen niye trip attın merak ettim
Bence de haklıHa tamam o zaman haklı trip atmakta
Sen başla NevoşUsta sensin hipnozda
Ben hep haklıyımdır ki zaten.Bence de haklı
Tamam ben hallederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?