• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemek yemeden nasil durabilirim:))

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Kizlar merhaba. Size bi danisayim dedim. Bekarken cook rahat diyet yapabiliyordum . Cunku surekli yemek hazirlamama gerek yoktu bi ton balikli salatayla filan aksam yemegim oluyordu. Calisiyorum iste bi sekilde idare ediyorum Ama evlendigimden beri esime surekli yemek hazirliyorum. Yanlis anlasilmasin bundan asla şikayetçi degilim onun karnini doyurmak hosuma bile gidiyor; )
Ama ona guzel guzel yemekler borekler yaparken ister istemez canim çekiyor:(((((
Iki kati bi caba harcamak durumunda kaliyorum haliyle de :)) yemicem diyorum ama sofraya oturunca yalan oluyor:))
Siz nasil basa cikiyorsunuz boyle durumlarla basa cikabilen babayiğit varmi aramizda;))

Kizlar merhaba. Size bi danisayim dedim. Bekarken cook rahat diyet yapabiliyordum . Cunku surekli yemek hazirlamama gerek yoktu bi ton balikli salatayla filan aksam yemegim oluyordu. Calisiyorum iste bi sekilde idare ediyorum Ama evlendigimden beri esime surekli yemek hazirliyorum. Yanlis anlasilmasin bundan asla şikayetçi degilim onun karnini doyurmak hosuma bile gidiyor; )
Ama ona guzel guzel yemekler borekler yaparken ister istemez canim çekiyor:(((((
Iki kati bi caba harcamak durumunda kaliyorum haliyle de :)) yemicem diyorum ama sofraya oturunca yalan oluyor:))
Siz nasil basa cikiyorsunuz boyle durumlarla basa cikabilen babayiğit varmi aramizda;))

malesef yok
:50:

çözümünü bulursan canım bize de söyle ama çözümü olduğunu sanmıyorum :50::50::50:
güzel güzel börekler yenmez mi yavv
bak canım çekti şimdi :56::56::56::56:

aslında börek yaparken mesela bir dilim koysanız ve o dilimi küçük paraçalra bölseniz bıçakla yavaş yeseniz mesela bence etkili olur. hem az kalori almış olursunuz hem nefsinizi körlersiniz :)

çözümünü bulursan canım bize de söyle ama çözümü olduğunu sanmıyorum :50::50::50:
güzel güzel börekler yenmez mi yavv
bak canım çekti şimdi :56::56::56::56:
Ayy iste hep bi havalar yakti bizi hep bu havalar :)))))))
Bende o fikirde devam ederek onkilo almisim zateeeennnnnnn
ben diyet yapmam ama
yemekle bol su içerim
yemek yerken yemek yerine agırlıgı suya verin:27:
Guzel mantik canim deneyecegim

Ayy iste hep bi havalar yakti bizi hep bu havalar :)))))))
Bende o fikirde devam ederek onkilo almisim zateeeennnnnnn

Guzel mantik canim deneyecegim

ayy canım valla hiç sorma bende bi 8-9 kilo aldım sonradan verdim çok şükür
ama gene de kendimi durdurmam lazım bu aralar gene çikolata pasta börek derken gene alacam diye korkuyorum :50::50:
bide bizim hormonlarımızdan kaynaklanıyo özellikle adet dönemine yakın zamanda ve adet dönemindeyken çok şey canımız çekiyo
tam o dönemlerde de yediklerine dikkat et onlarında çok etkisi oluyo kilo almada.

ya bende öyleyim çok sinir oluyorum
eşime yemek hazırlarken yemiycem diyorum
bi oturuyorum allah ne verdiyse ye babam ye
sonra yiyince aşırı pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyor:27:

en iyisi hiç oturmamak:ssz:

ayy canım valla hiç sorma bende bi 8-9 kilo aldım sonradan verdim çok şükür
ama gene de kendimi durdurmam lazım bu aralar gene çikolata pasta börek derken gene alacam diye korkuyorum :50::50:
bide bizim hormonlarımızdan kaynaklanıyo özellikle adet dönemine yakın zamanda ve adet dönemindeyken çok şey canımız çekiyo
tam o dönemlerde de yediklerine dikkat et onlarında çok etkisi oluyo kilo almada.
Canim nasıl verdin ayrıntılı bi sekilde benimle paylasirsan mutlu olacagim
Bide ne kadar surede . Spor yaptinmi mesela
Benimde regle uc gunum var dun aksam onda canim pirinc pilavı cekti :((
ya bende öyleyim çok sinir oluyorum
eşime yemek hazırlarken yemiycem diyorum
bi oturuyorum allah ne verdiyse ye babam ye
sonra yiyince aşırı pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyor:27:

en iyisi hiç oturmamak:ssz:
Ayyy evettttt

Canim nasıl verdin ayrıntılı bi sekilde benimle paylasirsan mutlu olacagim
Bide ne kadar surede . Spor yaptinmi mesela
Benimde regle uc gunum var dun aksam onda canim pirinc pilavı cekti :((

Ayyy evettttt

çok zordu gerçekten canım :50::50:
ilk önce ekmeğimi değiştirdim beyaz ekmek yemiyorum kepek ekmeği yemeğe başladım
günde mutlaka 2 saat yürüyordum bu aralar yürüyüşte yapamıyorum o yüzden kiloda veremez oldum
abur cubur kek börek hiç bişi yok :20::20::20: bazen misafir gelince fazla kaçırıyordum bu defa kendime ceza veriyordum ya yemek yemeyip meyveyle geçiştiriyordum yada çok az yemek yiyordum
öyle diyet falan yapmadım sabah kahvaltımı yaptım akşam da yemek yedim tek artısı her gün yürüyüşe çıkmamdı

çok zordu gerçekten canım :50::50:
ilk önce ekmeğimi değiştirdim beyaz ekmek yemiyorum kepek ekmeği yemeğe başladım
günde mutlaka 2 saat yürüyordum bu aralar yürüyüşte yapamıyorum o yüzden kiloda veremez oldum
abur cubur kek börek hiç bişi yok :20::20::20: bazen misafir gelince fazla kaçırıyordum bu defa kendime ceza veriyordum ya yemek yemeyip meyveyle geçiştiriyordum yada çok az yemek yiyordum
öyle diyet falan yapmadım sabah kahvaltımı yaptım akşam da yemek yedim tek artısı her gün yürüyüşe çıkmamdı

Canimmm ben bi saat yürürken sıkıntıdan patliyorum sen iki saat nasi yuruyodun:)
Bide ne kadar zamanda verdin sekiz kiloyu canim

ah ah o dert bende de var. birde eşine yapmasan çocuğuna yapıyorsun poğaçasıydı köftesiydi sonra sen de yeme de göriyim. maalesef ben aldım başımı gidiyorum bu aralar. firenlemem lazım benimde ama nasıl?????

Ben varim ama ben biraz kiloya takik bir insanim :) Kilo almaktan nefret ederim kendimi rahatsiz hissediyorum. Simdi eskiye nazaran o kati iradem yok. Ama bence hersey kafada bitiyor :) Nefsini köreltmek icin ufak bir parca tatsan?

Al benden de o kadar :)) bekarken üşendiğimden yemek bile hazırlamazdım kendime ama evlenince hem hazırlıyorum hem mecbur sofraya oturuyorum e haliyle biri yer biri bakar olmuyor işte:1: Gerçi 1 aydır diyetteyim, iyi gidiyor ama sadece daha az hamurişi yaparak ve porsiyonlarımı azaltarak çözüm buldum şimdilik.

ben diyet yapmam ama
yemekle bol su içerim
yemek yerken yemek yerine agırlıgı suya verin:27:

Yemek esnasında su içmek bana da iyi geliyor iştahım kapanıyor ama iyi değil diyorlar :44: bana da hazımsızlık yapıyor. Sizin bu tür şikayetleriniz oluyor mu?

Mrb. Ben 25 yaşındayım 2 çocuğum var.doğuma 84 girdim.doğum sonrası 72 te kadar düştü kilim.kızım bir aylıkken kalp yetmezliği olduğunu ve açık kalp ameliyatı olması gerektiğini öğrendik.uç haftada 85 kiloya çıktım.ben stresten sisiyorum galiba.eşim de şikayetçi.dun diyetisyene randevu alacağım dedim eşime o da lütfen dedi.çok üzüldüm.kendimizi turmamiz biraz zor.ben ce en iyisi diyetisyen.yada zayıf foto larimizi heryere ascaz

Back
X