- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
bak buna benzer bir şey vereyim sana... evde ne varsa koyabilirsin. havuç, kabak, patates.. hayal dünyana göre rendele bunları baharat koy sotele... tavuk da yakışıyor.. bir gün önceden kalırsa da kullanabilirsin..
sonra krep yap. yarım ay şeklinde koy üstünü kapat diğer yarısıyla.. tost makinasında şekli çıkana kadar bastır ama kuvvetli değil. içindekiler özdeşleşsin.. sonra kesebilirsin ya da aynen öyle kalsın.. sarımsaklı yoğurt dök... fevkaledenin fevkinde basit ama güzel
hevesım var cesıt ceşit yapma hevesı var içimde ama gelın gorun eşim bınbır emekle yaptıgım yemegı yemeyınce butun hevesım kırılıyo
De ki biraz da sen yap ben tadına bakayım güzel mi değil mi diye
Offfffff çok fenaaaaaa
pardonn pardon o nasıl bir yemek. anlatır mısın biraz?
benim ilk kekim 0 kabarma ve yağı koymayı unutup en son koymamdan dolayı vıcık vıcık ortası bulamaç gibi bişeydi , ilk pilavımda lapa çorbası gibiydi
bir de sevdiğime ıslak kek yapmıştım (kek konusunda ısrarlıyım) oda baya bi ıslak kek olmuştu yutmadan kendiliğinden boğazından kayıyordu yedi tabiki garibim
bugun pilav tavuk salata yapasım vardı aksam bunda begenmezse,sayende lafım hazır soğol
damak tatlarınız birbirini tutmuyor olabilir mi?
aynı memleketten misiniz?
soğanı ortadan ikiye boluyosun ama tamamını değil yarısına kadar çizik atıyosun suda haşlıyosun
norma yaprak sarma içni nasıl yapıyosun pirincle o şekildede iç hazırlayıp sağanın içine sarıyosun çabuk ürüyo zaten soğan kendılıgınden yuvarlanıyoarından salca suyu yapıp kaynatıyosun
buna benzer milyon şey var true. sadece mutfakta ne varsa uyum yaratmak önemli. biraz da görsellik olunca zaten yetiyor.. ben hiç uğraşmam zor yemekle zamanım yok zaten... böyle basit ama görseli olan kandırmasyon şeyleri yapıyorum. eşim de çok marifetli sanıyor beni
ozamn canım oturun ortak sevdiğiniz yemeklerin listesini çıkarın.senin işin daha kolay olmuş olur.yada yapmadan sor istediği bi yemek varmı
buna benzer milyon şey var true. sadece mutfakta ne varsa uyum yaratmak önemli. biraz da görsellik olunca zaten yetiyor.. ben hiç uğraşmam zor yemekle zamanım yok zaten... böyle basit ama görseli olan kandırmasyon şeyleri yapıyorum. eşim de çok marifetli sanıyor beni
aha sorunu çözdük kızlar... yani karadeniz yemeklerini herkes yiyemez..işte sorun bencede orda başlıyo ben karadenızlıyım kendımı bıldım bılelı ordaydım şimdi ise konyadayım eşim konyalı
buna ihtiyacım var bununla ilgili bi topik açsana.çok severim bikaç malzemeden değişik yemek üreten hatunu
Beğenmiyosa pizzacının nosunu ver :102:
anam bacım benım kı pizzayıda yemıyo
çigkofte siparişi verıyo bazen
benım yemekde 2 gun boyunca benım mideye iniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?